Tutorial ngeunaan cara masang WepCrack dina Linux Mint 13

Ieu tulisan munggaran kuring sareng kuring nyandak tutorial ieu tentang kumaha cara masang sareng nganggo alat ieu disebat Wep Crack, hareup-hareup pikeun aircrack-ng.

Tiasa waé tulisan ieu henteu dipikaresep ku seueur jalma, sabab tungtung alat ieu tiasa dianggap haram. Sadayana bébas ngalakukeun naon anu aranjeunna pahami

Nya, kuring bakal ngajelaskeun naon program ieu dina kecap kuring sorangan:

Seueur anu bakal nyarios Wep Crack Éta pikeun panggunaan haram atanapi lepat kusabab kanyataan yén anjeun ngagantung dina jaringan sanés anu sanés anjeun bahkan, sabab kaleresan upami aya alesan.

Tapi naon anu bakal kajadian upami pikeun sababaraha alesan anjeun teu tiasa mayar tagihan internét sareng aranjeunna neukteuk? Éta henteu kajantenan pikeun aranjeunna sadayana, anjeun bakal ditingalkeun tanpa browsing sababaraha dinten dugi ka anjeun nutupan hutang sareng ngabalikan deui Internét, sareng percanten ka kuring éta asa pisan janten tanpa jasa ieu.

Naha anjeun badé maok Internét tatangga anjeun? Nya, sanajan urang ningali éta "salah" anjeun tiasa ningali diri anjeun kedah ngalakukeun éta. Upami tatangga anjeun pinter, lindungi WiFi na 🙂

parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake

Screenshot ti 2013-08-12 18:01:05

WepCrack diunduh kana komputer urang.

Mimiti urang ngaunduh program:

PEMBAHASAN WC

Kami milarian dina folder unduhan sareng klik dua kali paket kami:

Screenshot ti 2013-08-12 18:02:20

Pamasangan unggal pakét.

Ayeuna urang bakal neraskeun masang unggal paket anu sumping ka kami, aya 4 sareng aranjeunna ditandaan ku titik beureum. Kami klik dua kali hiji-hiji sareng mudah-mudahan éta bakal dipasang, janten kami bakal ngalaksanakeunana sareng sadayana.

Screenshot ti 2013-08-12 18:10:41

WepCrack dipasang sareng dina ménu kami.

Sakumaha anjeun tiasa tingali saatos nuturkeun léngkah-léngkah sateuacanna urang parantos dipasang WepCrack kami dina Linux kami sareng disimpen dina ménu sakumaha gambarna.

Screenshot ti 2013-08-12 18:12:07

Muka WepCrack.

Upami parantos ngagaduhan éta dina Linux kami kami bakal ngaéksekusi éta sareng jandela kahiji anu moal muncul nyaéta anu nunjukkeun jaringan anu dideteksi kami, ku ieu kami milih jaringan sareng klik dua kali.

Screenshot ti 2013-08-12 18:12:21

CATETAN: Pikeun terang upami urang jalan saé kalayan prosés di kénca handap urang ningali (x) saé nalika (x) ngaleungit éta sabab urang tiasa nuturkeun léngkah salajengna.

Saatos milih jaringan kami pencét dina "Auténtikasi"

Screenshot ti 2013-08-12 18:13:05

Ayeuna urang angkat ka tempat anu nyebatkeun "Attack" teras pencét dina "Start Attack".

Screenshot ti 2013-08-12 18:13:34

Kami ampir réngsé kami ngan kedah pencét dina "Start Crack" sareng antosan dugi KUNCI henteu kaluar.

Screenshot ti 2013-08-12 18:14:43

SIAP !! Sakumaha anjeun tiasa tingali, éta parantos nunjukkeun urang KUNCI jaringan anu kami pilih sareng ku ieu bakal janten prosés anu lengkep di dinya urang tiasa nutup program atanapi upami aranjeunna hoyong éta tiasa neraskeun jaringan anu sanés tapi éta sadayana.

Nalika anjeun muka Wepcrack jaringan anjeun otomatis bakal nyambung.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

53 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Agustín cenahna

    Nyobian nyigeung sakedik mungkin:
    Tina sudut pandang kuring anu hina, tulisan ieu henteu didaktik pisan, éta ngan ukur ngajelaskeun kumaha carana ngeklik .deb, sareng kumaha "maok" Wi-Fi ti tatangga anjeun, (sadayana terang naon anu aranjeunna lakukeun sareng naon moralna nunjukkeun, khususna Henteu aya masalah pikeun kuring, tapi salaku panulis tulisan, anjeun moal tiasa nempatkeun «Nya, sanaos kami ningali éta" parah ", anjeun panginten tiasa ngaraoskeun éta»). Kuring pikir yén upami anjeun nyarios sakedik perkawis aircrack-ng, atanapi tujuan leres alatna, éta bakal masihan anjeun langkung seueur kontén. Di sisi anu sanésna aya sababaraha éjahan sareng kasalahan gramatikal.
    Kuring henteu biasana nyerat koméntar upami kuring henteu aya anu saé nyarios, tapi kuring ngarasa yén kualitas tulisan penting.

    1.    raven291286 cenahna

      Kuring pikir anjeun anu saé janten kuring ngantep anjeun ngadamel topik ok

  2.   x11 tete11x cenahna

    Aya deui seueur lammers sareng alat anu narik, sapertos pakis-wifi-cracker, ieu nambihan pangrojong pikeun nyerang wps, wpa2, sareng pembajakan sési, kéngingkeun posisi dina peta jaringan anu diserang, jst.

  3.   guidoignatius cenahna

    Upami aya anu ngajagi wifi na nganggo WEP pantes janten retak, waktos!

    1.    pandev92 cenahna

      Baheula kuring kedah ngantep wifi abdi sareng wéb, upami henteu adaptor wifi abdi dina linux bakal pegatkeun sambungan saatos 30 menit nganggo wpa.

      1.    yukiteru cenahna

        Tambihkeun lapisan kaamanan tambahan, nempatkeun saringan alamat MAC sareng napelkeun alamat IP statik sareng éta waé.

        1.    eliotime3000 cenahna

          Pos anu saé, sabab seueur anu frustasi nganggo konsol. Bener nya éta leres-leres praktis upami anjeun teu hoyong nganggo CD langsung Backtrack pikeun karya éta, tapi masing-masing parantos tanggel waler pikeun tindakanana.

          Ngeunaan maling Wi-Fi, kuring nganggo WPA2, filter alamat MAC sareng panggunaan IP statis, janten kuring nyobian sareng Beini (alat Live CD pikeun panyalakan maling Wi-Fi) sareng éta henteu tiasa nanaon.

    2.    John Paul Jaramillo cenahna

      Henteu kedahna, sababaraha ISP di Kolombia ninggalkeun titik aksés kalayan énkripsi WEP sacara standar tanpa anjeun sanggup ngalakukeun naon-naon pikeun ngarobihna, janten anjeun nyauran pangrojong pikeun ngarobihna, sapertos kasus kuring. Naon anu kuring kedah lakukeun? Skrip [1] pikeun ningali yén teu aya muhrim di jaringan kuring.

      [1] http://pablox.co/script-centinela/

  4.   Agustín cenahna

    Pikeun mupus koméntar bahkan tanpa ngabélaan diri anjeun satuju sareng kuring, tapi ogé….

    1.    Agustín cenahna

      Abdi candak deui.

  5.   pandev92 cenahna

    Kusabab kitu kuring sok nganggo kabel atanapi plc kuring sareng ngaco tatangga. Nalika kuring henteu ngagaduhan internét di bumi, anjeun terang naon anu kuring lakukeun? mayar sate pikeun 3g sareng voila éta. Cukup chorizar xD

  6.   guidoignatius cenahna

    Tapi leupaskeun wifi pikeun nyambung sareng ngalakukeun mmm .. .. éta langkung pikaresepeun!

  7.   manuk hideung cenahna

    Sigana kuring tulisan, anu kedah dipupus. Dina pendapat abdi leres henteu sah pikeun ngaiklankeun "jinis alat ieu."

  8.   Minggu cenahna

    Kuring ngantepkeun sinyalna kabuka ku addres mac anu disaring sahingga router ngan ukur ngamungkinkeun komputer anu saacanna kuring dipilih nyambung, samentawis tatangga anu ngabobodo.

    1.    Emanuel cenahna

      Sarua !! wpa2 sareng tapis ku mac, éta mangrupikeun salah sahiji nempatkeun hiji-hiji, tapi ayeuna telepon anu nganggo wifi seueur, tapi éta anu pangsaéna.
      Sareng tulisan ieu mangrupikeun "gagal", cekap disebatkeun yén tujuanana nyaéta pikeun Inok. Saatos masing-masing ngalakukeun éta masalah anu sanés. Tapi sigana saha waé anu nyerat program sapertos kieu, hal anu mimiti kuring pikirkeun nyaéta nyolong ti tatangga na (pastina anjing tatangga éta nyabak trotoar hihi).

    2.    dhunter cenahna

      Kalayan kismet sareng macchanger anjeun parantos rusak. XD

      1.    yukiteru cenahna

        Leres, sareng anjeun moal luput tina retakan sanajan anjeun nganggo WPA2 / AES, sanaos lapisan kaamanan anu disayogikeun ku panyaring MAC sareng WPA2 / AES ogé ngajauhkeun seueur naskah skrip.

      2.    pandev92 cenahna

        Hal anu sami katingali gancang pisan nalika anjeun nyolong wifi anjeun ..., utamina dina kecepatan unduh XD.

        1.    eliotime3000 cenahna

          Éta leres-leres leres.

  9.   guidoignatius cenahna

    Ieu henteu kunanaon? Upami kuring langganan kuring nampi koméntar anu dilakukeun ku pangguna sareng moderator ngahapus, naha henteu kunanaon jalanna sapertos kieu?

  10.   DanielC cenahna

    Pembenaran pikeun ngagunakeun ieu ngajantenkeun kuring rada bodo kusabab aranjeunna motong internét anjeun sareng anjeun henteu kedah mayar, sahingga nyandak, tanpa idin, sinyal tatangga.

    Sakumaha gampangna 2 hal:
    1.- Hadirkeun tulisan sareng panggunaan program pikeun nguji kaamanan jaringan.
    2.- Ménta ijin ka tatangga pikeun nganggo sinyalna sareng cobaan ngan ukur nganapigasi normal tanpa nyandak unduhan anu narik bandwidth.

    1.    eliotime3000 cenahna

      Leres pisan leres.

    2.    raven291286 cenahna

      Nya, ngan tong dianggo, jaman.
      Wasalam

  11.   a cenahna

    Upami éta ngan ukur ngadésér wpe, éta henteu nempatkeun sapertos éta, éta bakal langkung seueur ngajantenkeun urang sadar kumaha urang henteu kajaga tibatan dianggo kalayan tujuan anu goréng.

  12.   a cenahna

    wep *

  13.   davidlg cenahna

    Jigana publikasi ieu teu kedah aya sabab ngeunaan masalah haram sareng dihukum,
    Kuring henteu nyatakeun yén aranjeunna henteu ngalakukeun éta tapi blog ieu henteu kedah nyebarkeunana, masing-masing gratis tapi saur kuring aya forum anu sanés sareng blog khusus pikeun éta.

    Upami anjeun badé nempatkeun tulisan sapertos kieu, nempatkeun sahenteuna "Kuring henteu tanggung jawab" "ambéh aranjeunna mariksa kaamananna"….

    1.    raven291286 cenahna

      Sakumaha anu kuring parantos sateuacankeun, upami anjeun henteu resep atanapi henteu resep, entong nganggo, perioda.

      Wasalam

  14.   natxo cenahna

    Hayu urang tingali naha ayeuna urang sadayana moal tiasa mayar koneksi internét anu paling parah tina unirmalita, urang bakal jalan-jalan ngurilingan bumi, tapi upami éta, pikeun maksiat sanés urang parantos gaduh seueur sareng di luhur éta henteu nganyenyeri nyéépkeunnana. Hayu urang ulah HYPOCRITE, sareng kirang didaktik sapertos "Barcenas" sareng tulisan anu langkung kualitas sareng pendidikan, sanés dina hartos éta tangtosna.

    1.    raven291286 cenahna

      Doakeun maka

  15.   ucing cenahna

    Saur jenis tulisan ieu ngan ukur nguatkeun stereotype anu pangguna GNU / Linux ngan ukur nganggo éta sabab gratis.

  16.   elav cenahna

    Cobi tingali .. Naha urang henteu nyayogikeun solusi pikeun masalah sapertos dina seueur koméntar di luhur tibatan nyempad upami tulisanna goréng, saé, atanapi teu sopan? Naha urang henteu nyarios naon anu tiasa urang laksanakeun pikeun nyalindungan diri?

    Kami balik kana conto péso: Kanyataan yén éta dijual ka anjeun di toko sanés hartosna anjeun kedah mésér éta pikeun maéhan batur.

    Nyolong awon, henteu kedah dilakukeun, tapi alatna aya, éta aya dina gudang, sareng postingan sapertos ieu ngan ukur nyobian ngajar kumaha ngagunakeunana. Naha urang nganggo atanapi henteu tetep dina nurani urang.

    Ogé umat Kami: Anjeunna anu leupas tina dosa matak batu anu pangpayunna.

    1.    Agustín cenahna

      Saur koméntar kuring henteu dipikaharti pisan, kuring netelakeun yén masalah moralitas masalah henteu penting pikeun kuring, anu ngaganggu kuring nyaéta cara ngadeukeutan poko, sareng kekasaran tina tulisan sanés dina tingkat anu pangguna linux Abdi ngarepkeun.
      Mangrupikeun tulisan pikeun forum Windos, pikeun pangguna anu hoyong pencét salajengna, salajengna, salajengna, sareng kéngingkeun pass, tanpa diajar nanaon.

      1.    raven291286 cenahna

        Sareng naon anu anjeun hasilkeun ku nyarios sadayana ieu? Upami anjeun henteu resep topikna, anjeun tiasa saderhana éta

        1.    eliotime3000 cenahna

          Upami anjeun nyerat ku cara anu teu jelas sapertos anu anjeun énggal, maka anjeun bakal ngartos naha aya masalah sapertos kieu.

          Nyatana, anjeun bakal judulna tulisan anjeun salaku "Tes kaamanan jaringan nirkabel anjeun sareng WepCrack dina Linux Mint 13", sahingga anjeun bakal nyingkahan keluhan anu henteu perlu (sareng kuring nyarios ieu tina pangalaman kuring sorangan).

          1.    raven291286 cenahna

            anjeun leres tapi saderhana éta anu henteu resep kana posna kanggo angkat

      2.    Czith cenahna

        Saur tulisan sareng kumaha aranjeunna parantos masihan koméntar sateuacan alat-alatna aya, sareng saha waé anu ngagunakeunana dina karesepna ogé kanyaho, yén saha waé anu ngagunakeunana sabab hoyong ngagunakeunana sareng kuring yakin yén tingkat pangguna Linux ngan ukur diwangun disarankeun pikeun ngarobih atanapi kuring henteu terang tingkat naon anu kuring kedah nganggo éta ……. anjeun tiasa ngawartosan naon anu kedah dilakukeun ???? …………. Nya, sanaos anjeun carioskeun, sapertos sistem anu kuring anggo, GRATIS !!!!!

    2.    manuk hideung cenahna

      Kuring paduli masalah moral dina masalah éta, maok henteu ngan ukur awon, tapi éta kajahatan.
      Mangrupikeun hiji hal pikeun ngalaporkeun yén alat ieu aya, sareng anu sanés pikeun ngajarkeun kumaha cara masangna sareng kumaha cara nganggona. Sabalikna, tulisan anu ditarima sacara moral, anu kedah diinpormasi nyaéta kumaha ngabela diri tina "alat" éta. Éta sababna conto péso henteu tiasa dianggo pikeun kuring, éta saolah-olah anu ngajual «péso» ngajarkeun anjeun kumaha motong tikoro batur sacara épéktip sareng ngawartosan anjeun, sabab upami anjeun maéhan batur éta terserah anjeun. Kuring negeskeun deui yén tulisan ieu kedah dihapus.

      Wasalam

      1.    elav cenahna

        Nya, sadayana gaduh pendapat sareng kuring hormat ka anjeun 😉

      2.    yukiteru cenahna

        Nya, nuturkeun kasus péso éta, aranjeunna masihan kuring senjata sareng aranjeunna parantos ngajarkeun kuring ngagunakeunana sacara éfisién, supados udagan na henteu sono. Wartoskeun, éta ngajantenkeun kuring janten jalma bahaya, kuring leres-leres ragu, sobat.

        Naon anu ceuk @elav gaduh beurat na, sareng naon anu anjeun nyarioskeun ogé ngagaduhan (maling éta goréng, éta mangrupikeun kajahatan, retakan Wifi tatangga anjeun, ku sabab éta ogé kajahatan), tapi kanyataan yén Dipasang topik ieu cara éta dilakukeun , éta henteu meryogikeun alesan pikeun nunjuk ramo ka saha waé sareng nyarios yén aranjeunna mangrupikeun kurupuk maling. Sakumaha parantos dicarioskeun sateuacanna, saha anu leupas tina dosa pikeun ngalungkeun batu anu pangpayunna, sabab carioskeun ka kuring, saha anu hirup anjeun henteu pernah, tapi PERNAH ngagunakeun program bajak laut, atanapi pertandingan? ... Punten, moralisme anu teu perlu tiasa nyingkahkeunana ogé dijaga.

        1.    manuk hideung cenahna

          Kuring hormat ka anu diucapkeun Elav, sadayana gaduh pendapatna sareng kuring jelas pisan.

          Iklan program anu biasa dilakukeun pikeun ngalakukeun kajahatan sigana mah prakték goréng pikeun "Ti LInux", sareng anu matak hariwang kuring kusabab kuring resep blog ieu, sareng kuring mikir éta tiasa mangaruhan kualitas na langkung dibuktikeun. Henteu hariwang ngeunaan blog ieu, ogé kuring moal repot koméntar

          Nuturkeun conto péso, anu kuring henteu diragukeun nyaéta anjeun langkung bahaya tibatan kuring, yén kuring henteu terang kumaha ngagunakeunana. Anu henteu hartosna yén anjeun bakal maéhan batur.

          Anu kuring teu tiasa bayangkeun nyaéta inpormasi ngeunaan cara anu paling pas pikeun maéhan batur nganggo péso sayogi kanggo sadayana, sareng éta anu dilakukeun upami diterbitkeun dina internét.

          Kuring ngabayangkeun saha waé anu ngajar anjeun nganggo péso éta sabab éta yakin yén anjeun bakal ngagunakeun élmu éta kalayan tanggung jawab sareng anjeun moal nusuk jalma anu anjeun pendakan di jalan.

          Masalahna nyaéta fokus dina tulisan, anu saloba pangguna parantos nunjukkeun, henteu ngan henteu ngahaturanan hiji garis pikeun kumaha carana nyingkahan serangan, tapi ogé menerkeun nyolong sinyal ti tatangga.

          Seolah-olah kuring mobilna rusak atanapi dipasang deui, sareng nalika masalah kuring direngsekeun kuring maling mobil ti tatangga. Total, kumargi anjeunna bodo sareng henteu nempatkeun alarm, atanapi konci anu langkung aman, langkung saé kuring maok éta, anjeunna pantes éta!.

          Kuring pikir yén sacara moral tulisan ieu henteu aya pembenaran sareng kedah dirobih atanapi dihapus.

    3.    x11 tete11x cenahna

      Isu kumaha ngajawabna kedah dilebetkeun kana postingan, dina kursus peretas anu kuring lakukeun: «upami kuring ngajarkeun anjeun kumaha ngalanggar sistem, éta bakal janten kajahatan, tapi upami kuring ogé ngajarkeun kumaha ngalanggar kuring ngajarkeun cara nyalindungkeun diri, éta anu disebatna nyaéta kaamanan sistem sareng henteu dihukum ku hukum »éta cekap nyarios yén aranjeunna nganggo WPA supados henteu ngahasilkeun sagala ribut, pos ogé ieu ngan ukur ngajarkeun pikeun maok

      1.    manuk hideung cenahna

        Éta sigana mah leres, sareng gunana pikeun nunjukkeun kumaha masang sareng ngatur WPA leres.

        Sapuk sapuk.

    4.    DanielC cenahna

      Subjékna jelas, conto-conto anu dijelaskeun pikeun panggunaan program anu dimaksud nyaéta anu salah, elav, sareng teu aya titik pertahanan pikeun éta.

      Anjeun kedah serius, sanés patarosan "anjeun kedah ningali tina sisi anu saé", presentasi program éta kalayan tulisan ieu henteu pantes.

    5.    raven291286 cenahna

      Hatur nuhun kana niat tina tulisan éta saé tapi sakumaha seueur anu percanten anu pangsaéna sabab aranjeunna mimiti ngritik tibatan nyumbang sareng saha waé anu henteu sugema sareng jenis program anu langkung saé henteu unduh éta, jaman, saolah-olah aranjeunna sadayana suci

  17.   rolo cenahna

    pufff anjeun teu tiasa nempatkeun file di tempat sanés sapertos mega kumargi 4shared naros ka kuring pikeun ngadaptar pikeun ngaunduh file ieu

    éta pikeun i386 hungkul ???

  18.   MasterHack cenahna

    Langkung saé nyandak pelajaran tina tulisan:
    1. Entong nganggo énkripsi WEP (bahkan barudak hack)
    2. Anggo WPA, tapi upami router anjeun parantos nganggo WPS anjeun rentan.
    3. Anggo kode panjang anu kalebet hurup, angka sareng simbul, pikeun nyegah serangan ngalangkungan kamus.
    4. Upami tiasa anggo MAC filter
    5. Ngarobih kecap akses ti waktos ka waktos.
    Salam.

  19.   raven291286 cenahna

    jalma anu saderhana pisan, anu henteu resep kana tulisan atanapi cara diterbitkeunana, langkung saé jalanna ... salam

    1.    John Paul Jaramillo cenahna

      Hahahaha Naon cara pikeun nyanghareupan pendapat pamiarsa: - /

  20.   John Paul Jaramillo cenahna

    Kuring henteu ningali naon masalahna dina nyebarkeun pamasangan alat (enya, pikeun Script Kiddies anu disebatna) tina tipe ieu, langkung ti éta sami sareng aircrack-ng suite, anu langkung gampang dianggo tibatan anu sanés. henteu ngaleungitkeun Éta hal anu sami, jinis alat ieu henteu kedah kasiksa, kumargi naon anu masing-masing lakukeun ku pakakas anu béda.

    Sakumaha urang kantos bahas dina blog ieu ngeunaan kamungkinan yén pasukan gringo ngawarnaan GNU / Linux dina drone terkenal.

  21.   John Paul Jaramillo cenahna

    Dina pamanggih kuring anjeun henteu kedah ngandelkeun pisan kana panyaringan MAC sabab ngalakukeun Layer 2 Spoof saleresna saderhana (mis. Macchanger) sareng panyerang tiasa nganggo airodump-ng pikeun ningali alamat MAC anu aya hubunganana sareng jalur aksés.

    Pikeun kuring cita-cita nyaéta:

    1. WPA / WPA2 (Tanpa WPS)
    2. Sandi anu kuat pikeun nyegah serangan kamus
    3. Ngarobih kecap akses sacara rutin pikeun nyingkahan serangan kakuatan kasar.

    Wasalam

  22.   mmm cenahna

    Hello.
    Abdi gaduh Linux Mint Olivia (versi Kde).
    Nalika masang éta ngahasilkeun kasalahan ……… aya solusi naon ??
    Salam tur nuhun

  23.   Carlos cenahna

    Haturan adi, éta ngabantosan kuring pisan. Surak

  24.   arepa henteu cenahna

    Hai, kuring gaduh masalah, kuring gaduh router lanpro lp5420g router, kuring henteu ngagaduhan nami pangguna atanapi pas, kuring dititah naon anu kuring lebetkeun sareng kuring kedah terang kumaha aranjeunna tiasa ngabantosan kuring ngagaduhan linuxmint13

bool (leres)