Photocall TV, pilihan anu pikaresepeun pikeun nonton DTT dimana waé

Potret layar tina Photocall TV

Saatos krisis COVID-19, panggunaan sareng konsumsi hiburan online ningkat pisan. Kanaékan éta sapertos seueur perusahaan jasa ieu kedah ningkatkeun sumberdaya serverna sareng ngirangan kualitas pangiriman konténna. Anu siga anekdot saderhana ayeuna parantos janten trend anu teras tumuh. Jasa anu nyorot sapertos Photocall TV atanapi Pluto TV, sareng anu sanésna.
Tipi online mangrupikeun produk bintang dina hiburan digital, nyorot jasa pilem streaming, tapi éta henteu ngan ukur hiji-hijina. Dina sababaraha bulan terakhir, panggunaan aplikasi sareng aplikasi wéb anu diwangun ku nawiskeun DTT sareng saluran swasta online gratis, dina kalolobaan kasus. Sareng sanaos seueur anjeun bakal nyarios yén éta sami sareng Télévisi kami nawiskeun kami, saleresna nyaéta layanan ieu ngamungkinkeun kami tingali eusi dina alat naon waé sareng éta ogé ngabantosan kami ngirangan jumlah iklan anu kalebet kana konténna.

Naon Photocall TV?

Dina sababaraha bulan terakhir, seueur aplikasi parantos didamel pikeun nonton DTT sareng saluran sanésna gratis, tapi hanjakalna henteu sadaya aplikasi ieu ngagaduhan umur panjang atanapi aranjeunna jalan leres. Nanging, aplikasi Photocall TV leres leres, parantos ngagaduhan kahirupan anu cukup. TV Photocall nyaéta layanan televisi streaming leres-leres sah sareng gratis anu nyiarkeun saluran DTT kabuka.
Photocall TV ogé parantos nyertakeun séri jasa anu ngalangkungan nonton pilem, serial atanapi program dina sababaraha basa. Salian ti tiasa ningali DTT dina alat anu sanés, Photocall TV ngamungkinkeun urang pikeun ngupingkeun saluran radio ngalangkungan streaming, Saluran DTT internasional, Saluran DTT khusus dina sagala rupa topika Pitunjuk TV sareng program sareng jadwalna sareng gabungan jasa VPN pikeun tiasa ningali duanana dina nagara asal saluran sareng ti nagara sanés.
Photocall TV gaduh vérsi wéb sareng aplikasi Android, kanggo ayeuna aplikasi ieu henteu tiasa dianggo deui tapi vérsi wéb masih cocog sareng alat-alatna. Ti saprak ayeuna, jasa éta cocog sareng sagala rupa éksténsif sareng jasa anu aya dina smartphone, tablet, tv pinter sareng web browser kami. Ieu ngandung harti yén urang tiasa ningali éta dina alat naon waé tanpa masalah kasaluyuan sareng format atanapi merk khusus.

Saluran naon anu tiasa kuring nonton nganggo Photocall TV?

Nacionales

Ayeuna urang tiasa tingali ampir sadaya saluran DTT di SpanyolIeu ngandung harti yén urang tiasa ningali saluran utama sapertos La 1, La 2, Telecinco, Antena 3, La Sexta, Cuatro, Mega, Neox, jst ... ogé saluran televisi régional, sapertos TV3, Telemadrid, ETB atanapi Terusan Sur, ngalangkungan Saluran DTT perusahaan berita sapertos EuropaPress sareng / atanapi Saluran DTT klub maén bal sapertos saluran Real Madrid atanapi saluran FC Barcelona.

Internasional

Saluran internasional anu bakal urang mendakan dina bagian ieu nyaéta saluran ti nagara sanés anu parantos nyiarkeun ngalangkungan DTT atanapi online sareng tina ieu kami bakal mendakan saluran utami na atanapi saluran warta. Janten, salaku conto, urang gaduh saluran BBC di Inggris, tapi urang henteu ngagaduhan saluran BBC Dua, BBC Three atanapi BBC Four. Hal anu sami bakal kajadian sareng saluran sanés di nagara sanés. Hanjakalna, urang tiasa ningali saluran ieu dina basa aslina anu disiarkeunana, Kami moal ngagaduhan tarjamahan Inggris atanapi tarjamahanana dina basa Spanyol kecuali saluran sumberna ngalakukeunana.

nu lain

Bagéan "Lain" diwangun ku saluran televisi tematik. Saluran ieu parantos mecenghul dina sababaraha taun terakhir sareng dugi ka ayeuna disimpen pikeun jasa telepon, tapi Photocall TV ngamungkinkeun urang nonton saluran ieu tanpa biaya, sanaos henteu sadayana. Téma saluran ieu rupa-rupa, ti saluran bertemakan sejarah dugi ka saluran bertema domestik, ngalangkungan saluran dapur atanapi saluran barudak sareng bertema nonoman. Salaku tambahan, Photocall TV henteu ngan ukur ngumpulkeun saluran unggal téma tapi ogé ngumpulkeun saluran anu paling kawéntar pikeun téma ieu atanapi sadaya saluran DTT tina téma éta.

radio

Mangtaun-taun, stasiun radio utama nyiarkeun program na ngalangkungan internét. Dina pengertian ieu, Photocall TV henteu ngabaru, tapi urang tiasa nimbangkeun éta Bagéan TV Photocall mangrupikeun jenis diréktori radio anu disiarkeun sacara online. Hal anu saé upami urang hoyong ngarobih stasiun radio sareng hoyong gancang-gancang ngalakukeunana.

Kumaha jalanna TV Photocall

operasi

Operasi Photocall TV lumayan saderhana, panginten éta mangrupikeun hal anu positip anu dimiliki aplikasi ieu. Dina unggal bagian aya ikon sareng logo unggal kanal DTT. Pencét di dinya sareng éta bakal ngarahkeun urang kana siaran saluran. Kualitas siaran bakal bénten-bénten gumantung kana kanalna, tapi kacuali urang gaduh sambungan anu goréng, hal anu biasa nyaéta mendakan program anu disiarkeun kalayan résolusi 720 atanapi 1080. Upami urang hoyong uih deui kana daptar saluran, urang ngan ukur kedah mencét tombol tukang browser wéb atanapi aplikasi na ku ieu kami bakal balik kana daptar saluran. Upami urang badé kaluar, urang kedah nutup tab wéb.

parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake

Pamasangan Photocall TV gampang pisan, urang ngan ukur kedah muka wéb paranti na buka anu salajengna alamat wéb. Hanjakalna aplikasi Android henteu tiasa dianggo janten ayeuna ngan ukur hiji-hijina pilihan pikeun ngakses layanan TV Photocall.

Kumaha cara ngarékam program

TV Photocall tiasa dianggo liwat peramban wéb sareng ieu ngamungkinkeun urang ngagaduhan fungsi tambahan anu sanés aplikasi sanés tiasa atanapi henteu. Dina hal ieu urang tiasa ngarékam program anu disiarkeun ngaliwatan Photocall TV berkat plugin pikeun Chrome disebut Stream Recorder - unduh HLS salaku MP4. Plugin ieu nambihan tombol catetan dina pangotéktak wéb. Kami ngamimitian siaran program sareng saatos éta kami pencét tombol catetan sareng rékaman program anu disiarkeun bakal dimimitian. Sakali file réngsé, éta bakal disimpen dina dokumén urang atanapi di lokasi anu parantos kami nunjukkeun dina "Setélan" tambihan.

Kumaha cara ngarekam layar nganggo plugin Chrome

Kumaha ningali TV Photocall dina Tivi urang

Sanaos Photocall TV mangrupikeun aplikasi wéb, ieu henteu hartosna yén urang moal tiasa nganggo dina alat anu sanés. Salajengna urang ngawartosan anjeun kumaha urang tiasa nganggo Photocall TV dina alat anu béda anu aya hubunganana sareng televisi, tanpa tumut kana akun smartphone, tablet sareng pc, anu tiasa urang aksés ngalangkungan pangotektak wéb sakumaha anu parantos dituduhkeun di luhur.

Chromecasts

Alat Google pikeun TV tiasa dianggo sampurna sareng Photocall TV, supados tiasa dianggo kalayan leres urang kedah ngalangkungan pangotéktak wéb sareng éta bakal mirrorroring kana alat Chromecast, nyaéta, urang ngirimkeun eusi kana gadget. Hiji-hijina masalah dina panggunaan ieu nyaéta kami kedah mastikeun yén kami nganggo Google Chrome, Chromium atanapi turunan. Prosés ieu teu cocog sareng Mozilla FirefoxSacara prinsip, janten urang kedah ngarobih peramban dina kasus sapertos kitu atanapi milih nganggo tambihan anu ngamungkinkeun urang pikeun mirrorcast antara browser sareng chromecast. Upami urang henteu gaduh komputer sareng ngalaksanakeunana ngalangkungan tablet atanapi smartphone, urang kedah ngirim kontén ngalangkungan alat ieu sareng tandaan chromecast salaku titik panampi.

Seuneu seuneu

Upami urang hoyong maénkeun konténna dina alat tipi Amazon, urang tiasa ngalakukeun éta ku dua cara. Anu mimiti nganggo gadget sapertos chromecast teras ngalangkungan aplikasi casting ngirimkeun eusi TV Photocall ka Fire TV. Aya seueur aplikasi anu ngamungkinkeun kami pikeun mirrorcast antara pc, smartphone atanapi tablet kami sareng FireTV sapertos Screen Mirroring atanapi SendtoScreen for Fire TV.

Kotak Télévisi

Aya modél atanapi gadget buleud atanapi minipc anu béda anu nyambung kana tipi atanapi monitor sareng tiasa nyiarkeun program atanapi jasa tipi sareng / atanapi musik. Photocall TV ngadukung sadayana. Pikeun kasenanganana, sakumaha ogé Fire TV, urang tiasa ngalaksanakeunana liwat web browser. Seueur-seueurna minipcs ieu sareng Android salaku sistem operasi janten naha urang nganggo panyungsi wéb atanapi urang tiasa anggo aplikasi mirrorcasting sapertos dina Fire TV.

AppleTV

Alat Apple tadina teu ngagaduhan aplikasi Photocall TV, tapi kusabab éta ayeuna teu jalan, alat Apple sami sareng alat Android, kusabab ieu urang kedah nganggo panyungsi wéb pikeun maénkeun konténna. The modél panganyarna tina gadget Apple ieu ngamungkinkeun interaksi sareng iPhone urang kitu urang tiasa maén ti telepon pinter sareng ngirim ka Apple TV atanapi urang tiasa maén ti Apple TV sareng nganggo iPhone urang salaku remote control. Naon anu anjeun pikaresep.

Alternatif gratis pikeun Photocall TV

Sakumaha urang nyarioskeun di awal, hiburan online parantos ningkat sababaraha bulan terakhir sareng anu ngajantenkeun Photocall TV henteu ngan ukur suksés tapi ogé jasa sanés anu suksés pisan sareng dianggo ku rébuan jalma. Ieu sababaraha pilihan anu aya pikeun dianggo tibatan Photocall TV:

Pluto TV

Ladénan ieu mangrupikeun salah sahiji anu paling populer kusabab nawiskeun aplikasi pikeun Android sareng Apple TV sareng, sapertos Photocall TV, éta nawiskeun gratis. Nanging, éta ngagaduhan masalah sareng Photocall TV sareng éta Pluto TV ngan ukur nawiskeun hiji saluran TV kalayan sababaraha sub-kanal tematikTapi henteu nawiskeun kontén internasional atanapi aksés kana radio. Intina positip nyaéta lamun éta cocog sareng ios sareng alat-alat na, éta ngagaduhan aplikasi anu mana kami tiasa ningali konténna.

Plex

Kanggo sababaraha waktos ayeuna, pangguna Gnu / Linux ngagaduhan pilihan anu pikaresepeun anu tumuh teu ngan ukur alternatif pikeun Photocall TV tapi ogé bersaing sareng Netflix nyalira dina platform naon waé. Jasa ieu disebut Plex.

Potret layar tina jasa Plex

Plex mangrupikeun jasa sareng parangkat lunak anu dipasang dina sérver anjeun nyalira sareng anu dibarengan ku manpaatna urang tiasa kéngingkeun netflix khusus anu tiasa nyiarkeun saluran radio sareng DTT, sadayana sacara pribadi sareng dipersonalisasi ku kami. Masalah sareng sistem ieu nyaéta urang kedah gaduh server swasta anu tiasa janten komputer urang atanapi minipc saderhana.

IPTV

Kamungkinan tina nonton saluran DTT online ngalangkungan daptar IPTV. Daptar puter ieu sapertos daptar puter Spotify. Downside nyaéta frekuensi anu tangtu sareng Alamat IP Channel sering robih teras saluran anu nambihan kana daptar ieu lirén damel. Intina positip nyaéta urang tiasa nganggo daptar ieu dina alat naon waé kusabab seueur pamaén, boh pikeun Android sareng ios, anu cocog sareng aranjeunna. Malah acara anu kawéntar VLC y Kodi ngagaduhan pilihan pikeun maénkeun daptar TV ieu.

eFilm sareng Aplikasi TV

Aya kamungkinan ngadamel jasa TV Photocall ku tangan, nyaéta, urang buka halaman wéb unggal kanal TV sareng urang nonton atanapi urang unduh aplikasi resmi sareng ngabayangkeun ngalangkunganana. Titik négatip ieu nyaéta urang kedah masang langkung ti 100 aplikasi upami urang hoyong sami sareng Photocall TV, Tanpa hilap kana masalah kaamanan anu tiasa urang anggo. Intina positip nyaéta urang bakal nonton saluran dina kualitas luhur sareng sering kali urang bakal tiasa nonton program iraha waé urang hoyong. Jasa Maca Pamaréntah Publik Spanyol parantos diluncurkeun sababaraha bulan pilem online gratis sareng jasa pinjaman séri. Jasa disebut eFilm. Jasa ieu ngagabung kana eBiblio sareng éta nawiskeun kami katalog anu lega pikeun pilem, dokumenter sareng séri, tapi urang kedah ngagaduhan aksés kana eBiblio. Hal anu saé ngeunaan jasa ieu nyaéta urang gaduh eusi bébas iklan dina alat naon waé. Hal anu goréng ngeunaan éta nyaéta urang ngan ukur badé gaduh éta salami 7 dinten teras urang kedah nganyaran upami hoyong ningali deui. Salajengna, laplikasi sélulér biasana henteu saé pisan sanajan éta memang aya pikeun Android sareng ios.

Pendapat pribadi

Lami-lami, bahkan sateuacan krisis COVID19, kuring parantos ngagunakeun jasa televisi digital atanapi tipi via streaming. Sigana mah terobosan kanggo kuring na Abdi mendakan aranjeunna langkung saé tibatan ngagunakeun saluran TV, sabab diantarana waé anjeun nyimpen pariwara. Tapi salaku tambahan, jasa ieu ngamungkinkeun anjeun gaduh aksés kana program anu anjeun sanés tiasa aksés, sapertos saluran tematik atanapi saluran internasional. Hanjakalna, pikeun seueur jasa ieu aya hubunganana sareng aplikasi peretas atanapi aplikasi haram sareng sanés hiji ogé sanés anu sanés. Sahenteuna dina Photocall TV sareng naon anu kuring parantos nyobian. Anu paling kuring resep ngeunaan Photocall TV nyaéta kondensasi eusina di ngan ukur tilu halaman wéb. Saolah-olah diréktori TV sareng sadayana tiasa leres, anjeun moal ningali aya kasalahan tina eusi lepat atanapi henteu aya, kecuali wéb tiasa dianggo parah sabab seueur teuing pangguna, anu kadang kajantenan.
Pikeun sadayana ieu kuring nyarankeun yén anjeun nganggo jasa ieu, salaku tambahan, ayeuna kalayan cuaca sareng liburan anu saé. Photocall TV mangrupikeun pilihan anu saé pikeun hindarkeun tina tipi, urang ngan ukur peryogi tablet atanapi smartphone éta nyalira.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   JUAN REYES GUERRERO cenahna

    Tulisan anu saé. Kuring miharep kuring kantos ningali ieu sateuacanna, kuring resep ... utamina nalika Piala Amérika pikeun lalajo gim. Abdi resep halaman wéb ieu.
    Pelukan ti Kolombia

    1.    Joaquin Garcia Cobo cenahna

      Hatur nuhun pisan parantos maca kami. Kuring resep anjeun mendakan éta mangpaat sanaos kuring telat, tapi hé, Piala Amérika henteu bakal lirén, anjeun tiasa nganggo waktos sanésna. Sing salamet!!!

      1.    Juan Reyes Guerrero ti Elizondo cenahna

        Hatur nuhun pikeun ngajawab… Kuring nganjang ka blog ti saprak kuring ngamimitian dina Ubuntu 14.04
        Wasalam

  2.   beunghar cenahna

    Kuring biasana nganggo program anu nyandak distro mint linux favorit kuring disebatna Hypnotix, kuring resep tutorial sapertos kieu hatur nuhun pisan anu parantos dilakukeun, kuring nyungkeun tip sareng hadiah anu gagah Mugi éta ngahontal anjeun ^^