Typecatcher: masang font tina Google Web Font kalayan gampang

Fon Web Google mangrupikeun diréktori online anu kuat, ngandung sababaraha jinis tulisan, anu ditujukeun pikeun pangguna biasa ogé seniman sareng pangembang. Hatur nuhun kana Typecatcher urang tiasa ngaksésna na install uninstall anyar typefaces gampang pisan.


Ngagunakeun éta saderhana milih font sareng ngaklik tombol unduh. Ieu bakal diunduh sareng dipasang dina komputer, anu bakal ngamungkinkeun pangguna milih font dina aplikasi anu sanés.

Ngahapus hiji font saderhana sapertos mencét tombol Uninstall Font, anu uninstall na ngaluarkeunana tina komputer.

Ku ngaklik font, éta nembongkeun font sareng frasa anu parantos ditangtoskeun sareng kalayan ukuran standar, aspék anu terakhir tiasa gampang dirobah ku kotak ukuran (sayogi dina toolbar).

parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake

Dina Ubuntu sareng turunan:

sudo add-apt-repository ppa: andrewsomething / typecatcher
sudo update apt-meunang
sudo apt-meunang install typecatcher

Catetan: fon diunduh dina ~ / .fonts / typecatcher

Sumber: Iloveubuntu


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   mansanken cenahna

    Aplikasi anu saé pisan sareng éta gampang pisan dianggo

  2.   mansanken cenahna

    Jalma anu kuring béjakeun yén aplikasi anu saé ieu henteu jalan saé, kuring nyobian masang font naon waé sareng éta nyarios yén kuring henteu nyambung, naha aya anu tiasa ngabantosan kuring? naha kuring atanapi naha salah?

  3.   mansanken cenahna

    Kuring aya masalah sareng aplikasi ieu, naha anjeun tiasa ngabantosan kuring, ieu muncul sareng éta henteu ngantep kuring ningali anu sanés

  4.   Javier cenahna

    A aplikasi cool! Ku jalan kitu, éta ogé sayogi dipasang dina Arch Linux ti Repository AUR.

  5.   Pilipus Pilipus cenahna

    Aplikasi anu saé, éta kedah dicobian.

    Ayeuna, bakal saé upami diidinan nambihan diréktori font sanés, sapertos Open Font Library atanapi Dafont contona.