[ESP] Ubunchu Cap1: Ubuntu ngenalkeun dirina sorangan

Ubuntu... leres, nalika aranjeunna maca, henteu nganggo T tapi ku CH 🙂

Ieu mangrupikeun komik anu ngajelaskeun ka urang ku cara anu bener-bener ngahibur seueur hal ngeunaan dunya software bébas / Open Source, sareng ... ngantepkeun fanatisme atanapi karesep pikeun hiji distro atanapi anu sanés, kuring leres-leres nyarankeun komik ieu

Ngalakukeun ulasan anu singget (ringkes pisan)… Kuring béjakeun yén aya 3 babaturan (2 budak awéwé jeung 1 budak lalaki), salah sahiji budak awéwé datang hiji poé kalayan CD Ubuntu, nyarankeun ka babaturanana pikeun dianggo Linux... sareng, numutkeun dirina, anu aranjeunna anggo UbunCHu ????

Anu pikaseurieun nyaéta anjeunna mimiti ngajelaskeun topik-topik dasar sapertos GPL, naon SWL, kaunggulan, éta henteu sadayana kedah aya paréntah, daemon, sareng sajabana ... tapi kuring ngulang, ku cara anu lucu pisan hahaha.

Henteu nanaon, saleresna anu henteu acan maca ieu, kuring nyarankeun anjeun maca éta 😀

Sareng, anu parantos maca sababaraha bab ... ulah asa-asa, urang bakal nempatkeun sadayana anu aya, sareng urang bakal nempatkeun kana basa urang 😉

Di dieu nu Ubunchu ka-1 bab:


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

33 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   ubuntero cenahna

    Ubuntu dina Manga! Éta gélo!

  2.   Juan Carlos cenahna

    Hahahaha, ieu lirén kuring sakedap (punten kecap) sareng kuring henteu ngaitkeun salaku penghinaan tapi salaku éksprési sareng rasa humor. Kaleresan nya éta ngajantenkeun kuring raos pisan kumargi ieu kumaha lanceuk kuring ngartos sakaligus naon anu kuring ngajelaskeun ka anjeunna ngeunaan GNU / Linux kumargi anjeunna pameget manga sareng anime sareng kabeneran dulur misan kuring umur 10 taun.

    Duka teuing pikeun ayeuna kuring kedah masang Win2 di laboratorium kuring, teras aranjeunna boot ganda.

  3.   assuarto cenahna

    Abdi ngantosan anime XD

  4.   Gustavo Castro (@gustaho) cenahna

    Abdi satuju sareng Juan Carlos hahaha

  5.   elip89 cenahna

    Saé pisan 😀 Ubunchu parantos ningali éta ti baheula tapi sanés dina basa Spanyol ayeuna yén aranjeunna narjamahkeun pikeun maca, parantos nyarios

    Wasalam

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      5 anu pangheulana ditarjamahkeun kana ESP ... kanyataanna, tarjamahan resmi ka-5 didamel ku kuring haha. Kuring maksudna pikeun nempatkeun 5 ieu dina ESP, tapi ogé narjamahkeun anu sanésna teras nempatkeun éta di dieu dina bahasa urang 😀

  6.   Windousian cenahna

    Anu wani bakal dilakukeun nalika anjeunna ningali yén Rukia parantos lebet ka Ubunchu.

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      NGABARAKATAK!!!!

    2.    kawani cenahna

      Naha kuring tiasa ningali anjeunna dimana-mana?

      1.    Windousian cenahna

        Éta mangrupikeun anu kaluar dina nomer terakhir (masih dina basa Jepang): -P ... Henteu aya jalma, éta guyonan murni. Anjeun tiasa napas gampang.

  7.   Windousian cenahna

    Dina mojang pirang dina sampéan éta kuring ningali hal anu matak pikahariwangeun kuring.

    1.    kawani cenahna

      Anjeun sepuh pikeun hal-hal éta

      1.    Windousian cenahna

        Naon maksad anjeun?

        1.    kawani cenahna

          Kana éta anjeun mangrupikeun carcamal kanggo nganggap ngeunaan pirang séri hahahaha

          1.    Windousian cenahna

            Kuring ngan ukur nempatkeun yén aya naon-naon dina gambar mojang (anu némbongan di dieu) anu matak pikahariwangeun kuring. Bisa jadi kuring pisan niténan ... atanapi paranoid.

          2.    Manual Sumber cenahna

            Atanapi sesat, HAHAHAHA.

          3.    Windousian cenahna

            @Manuel de la Fuente, kalayan koméntar éta anjeun parantos ngalaan kami (sareng burit anjeun dina hawa, dengekeun).

  8.   nxs.davis cenahna

    haha upami lucu ieu kuring bakal ngantosan nomer salajengna, hatur nuhun parantos nyebarkeun manga ieu.

    1.    Gustavo Castro (@gustaho) cenahna

      Leg henteuna?

      1.    nxs.davis cenahna

        q?

    2.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Hatur nuhun kanggo sing mampir sareng nyungkeun koméntar 😀
      Wasalam

  9.   ren434 cenahna

    Haha kuring henteu ngarti nanaon da éta kusabab kuring maca ti kénca ka katuhu. 😀
    Kuring bakal maca deui.

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      NGABARAKATAK!!! Abdi hilap nyariosna HAHAHA, naha éta komik (panangan) dibaca ti katuhu ka kénca ... HAHA.

  10.   KONDUR05 cenahna

    kanggo maca hatur nuhun kage

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Teu nanaon, pelesir 😀 ... hatur nuhun kana koméntar 🙂
      Wasalam

  11.   Jibril cenahna

    Manga éta sigana mah aranjeunna langkung ngalakukeun éta pikeun ngamimitian perang seuneu

  12.   Ganggang cenahna

    Sakumaha saé komik GNU / Linux 🙂

  13.   davidlg cenahna

    hahaha alus, kuring maca 4 munggaran dina basa Spanyol, dina awal transisi kuring ka dunya anu langkung bébas hahaha

  14.   diazepam cenahna

    Indung Shuttleworth !!!!

  15.   Leonardo cenahna

    saé pisan hahaha upami kuring seuri sareng XD éta

  16.   truko22 cenahna

    Dimana kuring tiasa ningali bab uu uu

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      http://ubunchu.net 😉
      Tapi di dieu urang bakal nempatkeun éta sami 🙂

  17.   Acak Acak cenahna

    Sareng bab-bab sanésna? Kuring ngan ukur sanggup ningali anu munggaran! Hatur nuhun!

bool (leres)