Ubuntu 13.10 Kaluaran anu sanés?

Isukan bakal janten dinten anu diarepkeun ku jutaan pangguna di seluruh dunya, pangguna ti Ubuntu Tangtosna. Sareng éta vérsi 13.10 bakal mawa éta léngkah penting pikeun Kanonis: OS Telepon Ubuntu.

Telepon Ubuntu

Unggal rasa tina Ubuntu bakal mawa parobihan sareng paningkatanna, tapi khususna, kuring ngagaduhan minat khusus ningali naon anu kajantenan ku proposal anyar ieu Kanonis nepi ka pasar hapé.

Bulan-bulan uji coba parantos dibayar sareng anjeun ayeuna tiasa masang (atanapi nyobian masang) Telepon Ubuntu dina rupa-rupa alat, hayu urang tingali tabel sareng alat-alat anu parantos dipasang:

pakakas Halaman status
Acer Iconia A700 a700
Asus Transformer Taya Wates tf700t
Asus trafo Pad TF300T tf300t
B&N Nook Tablet pujian
Dell Streak 7 corétan7
Galaxy Nexus Toro
Galaxy Nexus toroplus
HTC Xperia Bravo
HTC Xperia S saga
HTC Kahayang Z (anggo –sapu ku phablet-flash atanapi boot sigana bakal gagal!) tetempoan (teu nganggo, port unflipped: tetempoan)
HTC Evo LTE permata
HTC Salah M7
HTC Hiji X usaha
Huawei naek G300 u8815
Seuneu Kindle 1st Gen aster
Seuneu Kindle 2nd Gen oter2
Seuneu Seuneu HD 8.9 " jem
LG Nitro / Optimus HD p930
LG Optimus L9 P760
LG Spéktrum 4G abdi_vzw
motorola droid 3 solarium
motorola droid 4 maserati
Motorola Droid Bionic targa
Motorola Droid RAZR tukang telik
Motorola RAZR (GSM / Internasional) umts_spyder
Motorola Droid Razr HD / Maxx HD CDMA xt926
Motorola Droid Razr M. xt907
Motorola Xoom wingray
Nexus Salah napsu
Oppo Find 5 manggih5
Samsung Galaxy Note n7000
Samsung GALAXY Note 10.1 n8000, malik
Samsung Galaxy Catetan II n7100
Samsung Galaxy S (GT-I9000) galaksi
Samsung Galaxy SB (GT-I9000B) galaxysbmtd
Samsung Galaxy S2 (GT-I9100) i9100
Samsung Galaxy S3 (GT-I9300) i9300
Samsung Galaxy Tab 7.7 (GT-P6800) p6800
Samsung Galaxy Tab 10.1 Wifi (GT-P7510) p4wifi
Samsung Galaxy Tab 2 7.0 (p3110 / p3113) p3110
Samsung Galaxy Tab 2 7.0 GSM (p3100) p3100
Samsung Galaxy Tab 2 10.1 Wifi P5110
Sony Xperia Neo V haida
Sony Xperia S nozomi
Sony Xperia T. mint
Sony Xperia Tablet Z polusi, malik
Sony Xperia Z yuga, malik
Sony Xperia ZL odin, malik
VZ SGSIII d2vzw

Upami anjeun hoyong langkung detil ngeunaan tim anu parantos tiasa ngajalankeun OS Telepon Ubuntu sareng anu aya dina tahap uji coba, kadatangan link ieu.

Kanggo anu paling résiko, aya halaman dina Ubuntu Wiki dimana aranjeunna nunjukkeun ka kami prosés instalasi saléngkah-saléngkah:

Step by Step Instalasi prosés

Naha peluncuran énjing teras béda ti naon anu biasa dilakukeun ku Ubuntu urang? Tetep katingali.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

34 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   pagawe cenahna

    Saban dinten momen akhirna mésér tablet anu kuat atanapi Smartphone parantos caket.

  2.   mss-devel cenahna

    Seueur anu henteu ngartos kana kabisat anu didamel ku Ubuntu. Sedengkeun Canonical parantos ngalakukeun sababaraha kasalahan dina sababaraha waktos terakhir, kalayan ngembangkeun Ubuntu Touch éta ngajangjikeun masa depan anu saé pikeun Linux. Komunitas kedah ngartos yén masa depan komputasi pribadi nyaéta tablet, éta moal lami deui sateuacan net sareng notebook diganti ku anu tilas. Upami Linux henteu hoyong cicing dina waktosna, saur kuring yén sadaya komunitas kedah hariwang ngeunaan ngembangkeun distro na supaya cocog sareng smartphone sareng tablet

    1.    urKh cenahna

      Bobodoran anu saé kanggo waktos tuang siang xD

    2.    Ivan cenahna

      HAHAHAHA Abdi gaduh tablet sareng Net éta sababna siga lulucon pikeun kuring

    3.    pedrowc36 cenahna

      Nyatana nyaéta naon anu anjeun nyebatkeun parantos kajantenan ku kuring ningali ku nonoman, seueur ogé anu ngantepkeun tablet anu hilap sareng ngalakukeun sagala hal ti telepon sélulér dugi ka padamelan.

      Pikeun pangguna anu sanés téknis tablet / telepon sélulér langkung ti cukup, komputer ditingalkeun ngan ukur pikeun tugas waé.

      1.    ngarampog cenahna

        Gawé, kaulinan sareng multimédia. Éta pikeun komputer pikeun. Nanging, seueur jalma ngan ukur hoyong jaringan sosial sareng obrolan, kusabab éta smartphone cocog, tapi éta henteu hartosna yén komputer bakal ngaleungit.

        1.    pedrowc36 cenahna

          Upami kuring satuju pisan, desktop moal ngaleungit, ngan ukur pamakean khusus khusus anu bakal dikirangan.

          Komo tablet anu ditawarkeunana / dipromosikeun pikeun damel 8 jam sapoé, kuring ningali éta salaku dukungan, tapi sanés salaku gaganti komputer desktop, sabab anu ditingalikeun dina iklanna saé pisan, tapi kuring henteu hoyong lirén tina panon kuring dina layar 10 ″ (Abdi parantos nganggo kacamata).

          Naon anu aranjeunna nyebatkeun perkawis netbook, di nagara kuring hiji-hijina anu dijual nyaéta saldo, sareng alat-alat cadangna henteu langkung seueur sakumaha sababaraha taun ka pengker, sareng enya ... ayeuna papan gigir langkung seueur tablet.

    4.    papopapucho cenahna

      anjeun tos edan? alat tablet moal ngaganti net

    5.    DwLinuxero cenahna

      Tingali saha anu nyarios batur anu nganggo Shit OS tibatan nganggo Ubuntu pikeun diterangkeun ku conto ole anjeun enya pak
      Kuring nganggo Ubuntu sareng kuring tiasa nyarioskeun perkawis éta, saha waé anu nganggo OS Shit anu nyarioskeun tentang OS Mocosoft sial anu kaganggu ku virus, Trojan, spyware, anu pastina ogé ngagaduhan bajak laut tanpa mayar € pikeun lisénsi, dina Linux anjeun henteu peryogi éta, Kuring gaduh Ubuntu gratis sareng tanpa ngalaksanakeun hukum (henteu sapertos anu nganggo Shit)
      Wasalam

  3.   cuk saldana cenahna

    Warta anu saé 😀

  4.   ianpocks cenahna

    Diasumsikeun yén éta masih kénéh mimiti teuing masihan opini. Dina halaman éta gumantung kana modél anu kuring tingali yén henteu sadayana jalan saé pisan. Urang kedahna ningali naha pagelaranna langkung luhur tibatan android atanapi upami éta sami atanapi langkung parah. Aranjeunna nyarios yén Ubuntu moal jalan di jawa, ieu kitu ?????

    Teu aya ragu yén jalma kanonis ngagaduhan ideu anu saé pisan, atanapi ideu anu résiko. Salain ti naha atanapi henteu aranjeunna resep ayeuna pikeun ayeuna saur kuring mangrupikeun hiji-hijina perusahaan (kanonis) sareng distribusi (Ubuntu) anu didaptarkeun pikeun ngalakukeun anu béda ti persatuan (bahkan upami nutup aranjeunna sorangan). Kuring ngan ukur ngarepkeun ku jalanna waktos aranjeunna berinovasi Tapi hancana

  5.   Cijulang cenahna

    Isukan internét bakal dieusian ku troll haha ​​sabab éta sok kajadian nalika Ubuntu anyar kaluar, sanaos bakal kalindih ku W8 anu énjing diénggalan (dinten Jumaah dijual)

    Milarian L9 sareng sia aya haha ​​haha ​​100% ...

  6.   iFuSiiOnzZ cenahna

    Aya hiji hal anu nyerang kuring. Sakuduna Ubuntu Touch bebas tina Android, tibatan éta ngagunakeun sistem Android pikeun naon, naha éta terang pikeun naon? Éta sapertos gaduh dua sistem dina waktos anu sasarengan, tapi hiji aya anu ngajalankeun di tukang sareng anu sanésna anu anjeun tingali, kecuali upami Ubuntu Touch dijalankeun dina Android (dina hal ieu éta bakal ningali éta). Ah, vérsi Androidna 4.2.2, anu kanggo Cyanogenmod.

    1.    pagawe cenahna

      Dualboot.

  7.   Alfredo cenahna

    Abdi hoyong masang sareng masang KDE XD

  8.   Edo cenahna

    Isukan Ubuntu 13.10, telepon Ubuntu sareng Windows 8.1 bakal dileupaskeun. Anjeun kedah ningali naon anu kajantenan.

  9.   Ivan cenahna

    Aplikasi naon anu sayogi pikeun Telepon Ubuntu? Kuring sanés ngeunaan masang kaulinan sareng barang tapi contona:
    Twitter, Messenger atanapi whatsApp. Naha aplikasi ieu bakal sayogi?

  10.   miguel perez cenahna

    Wilujeng siang

    Abdi hoyong upami ieu tiasa dipasang dina tablet pd10 Cina, langkung saé parobihanana 🙂

  11.   jamin-samuél cenahna

    Halo salam Elva, kuring terang ieu teu aya hubunganana sareng postingna tapi ku naon waé anjeun terang kunaon anjeun henteu tiasa masang Google Chrome ka Ubuntu sareng turunan ayeuna?

    Abdi nyobian saprak wengi kamari sareng kuring ngagaduhan kasalahan sapertos kieu:

    "Kagumantungan lib32gcc1 henteu wareg"

    Teu sangka éta masalah Ubuntu janten kuring ngadamel Linux mint 15 Live USB sareng ngaunduh Chrome .deb deui sareng Wah! Abdi ngagaduhan kasalahan katergantungan anu sami, kuring angkat ka Elementary OS (Ubuntu 12.04.4 LTS) sareng persis hal anu sami kajadian, dina henteu ubuntu sigana Google Chrome diidinan dipasang

    Naha éta bakal janten masalah dina sérver Google?

    Nya kuring ngan ukur hoyong tinggaleun patarosan ieu, kuring miharep anjeun gaduh jawaban pikeun ngabantosan anjeun ngartos naon anu kajantenan.

    1.    Burung hideung cenahna

      Halo Jamin-Samuel. Éta ogé kajantenan kuring dina Debian Wheezy, janten masalahna nyaéta parobihan di Chrome sareng sanés sistem operasi.

      Wasalam

      1.    jamin-samuél cenahna

        Sareng anjeun sanggup masang Chrome hasil dina Debian Whezzy?

        1.    Cijulang cenahna

          Kuring henteu hoyong goréng tapi anjeun kedah naroskeun dina forum, tapi henteu perlu naros upami henteu milari di google, sabab anjeun henteu UNIK, pikeun seueur jalma éta kajantenan sareng aranjeunna parantos naroskeun sapertos anu kedah di dukungan Ubuntu sareng Google, sareng aya benang panjang di tempat anu nyarioskeun perkawis éta ... google mangrupikeun réréncangan anjeun. Kanyamanan naon

  12.   Ivan Molina cenahna

    Leres, saé, tapi ... Naha kuring tiasa masang Kde atanapi Gnome dina Telepon Ubuntu?
    Kuring miharep éta kalayan pangguna Ubuntu Phone XP hijrah ka Linux 😀

  13.   eliotime3000 cenahna

    Nya, kuring ngarepkeun jalma-jalma di XDA Developers ogé bakal ngalakukeun prestasi adaptasi Telepon Ubuntu kana Samsung Galaxy Mini sakumaha anu aranjeunna lakukeun ku CyanogenMod 10.1 (sajauh ieu, nol masalah).

    1.    Roberto cenahna

      Halo eliotime, bejakeun ka kuring naon rom anu anjeun anggo pikeun mini galaksi, sabab iraha kuring masang 10.1, saatos 2 dinten ponsel mimiti masihan masalah, kuring henteu kantos masang game atanapi naon ... Salam

      1.    eliotime3000 cenahna

        ROM anu kuring anggo nyaéta anu kuring parantos di-google. Nyatana, dina halaman wéb kuring parantos ngantunkeun a tutorial pondok ngeunaan kumaha ngalakukeunana (sareng nganggo tautan kana file anu diperyogikeun).

  14.   ucing cenahna

    Sigana rada saé (https://www.youtube.com/watch?v=94ORP3Fp1f0) ... mudah-mudahan bakal aya port pikeun terminal kuring.

    1.    eliotime3000 cenahna

      Kuring ogé miharep aya port pikeun Samsung Galaxy Mini kuring.

  15.   Maria Jose escobar cenahna

    Diantos ku jutaan? seuseueurna pangguna ngarepkeun windows bakal balikkeun menu mimiti. Sésana kanggo freakis.

  16.   auroszx cenahna

    Pikaresepeun ... Sigana mah kuring parantos ningali gambar tés di luar sanaos kanggo Nexus 7, janten kedahna aya versi pamungkas sangkaan kuring.
    Ayeuna, jalma anu nyarioskeun palabuhan ... Kuring henteu terang naon syarat minimumna, tapi kuring henteu ningali telepon prosésor ARMv6 didaptarkeun janten kuring henteu bakal ilusi ngeunaan Galaxy Mini, Ace, sareng anu sapertos kitu. Firefox OS bakal langkung dipikaresep (kuring miharep bagian ieu henteu nyiptakeun bias anu teu aya).
    Kanggo sésana, kuring hoyong ningali dimana ieu jalan 🙂 Kusabab tanpa telepon EDGE resmi, éta moal ngagaduhan popularitas anu sami (sigana).

  17.   Ghermain cenahna

    Kuring henteu terang kunaon tapi 2 taun ka pengker nalika kuring hoyong ngalih ka GNU / Linux; sebaran munggaran anu muncul ka kuring nyaéta Ubuntu ... éta ngan ukur ngajelajah na sareng némbak pikeun Windows deui ... teras "saatos nyingsieunan" sareng ningali sakedik deui, kuring mendakan Kubuntu sareng desktop KDE sareng ti saprak éta kuring henteu deui misah sanés GNU / Linux ogé KDE, ayeuna kuring sareng Mageia sareng 10.

  18.   msx cenahna

    Buuuhhh, sanés kanggo Galaxy S4 Exynos mah, duka naon !!!

    Abdi lumpat masangna>: D

  19.   reimashi cenahna

    Éta henteu cocog sareng Kindle Fire 2 ... Kuring parantos dipasang dina tambang pikeun nguji éta sareng éta tetep nyangkut dina layar pamuatan ...

  20.   zi xiu tang lebah situs sari cenahna

    Ubuntu 13.10 Kaluaran anu sanés?