Ubuntu CE: Sebaran pikeun agama

Kamari kuring sepi di bumi kabogoh kuring nalika dua jalma némbongan di panto. Aranjeunna ngetrok panto marahmay sareng ningali aranjeunna ti luhur dugi ka handap, tina penampilan sareng cara ganti baju, kuring sadar yén aranjeunna ngajalankeun sababaraha agama. Abdi henteu lepat, aranjeunna Saksi-Saksi Yéhuwa.

Kuring jalma anu ngahargaan masing-masing agama anu aya, sanaos kuring nganggap diri kuring ateis ku cara kuring sorangan, sabab kuring yakin yén "aya" anu aya sareng masih teu jelas pikeun kuring naha éta masalah atanapi ilahi. Intina nyaéta nalika kuring angkat ka panto kuring nampi aranjeunna kalayan énjing-énjing anu saé, sareng pas salah saurang ti aranjeunna nyobian nungtun kuring dina jalan-jalan Gusti, kuring marahmay ngaganggu aranjeunna nyarios: Hapunten rerencangan, tapi kuring parantos ngalaksanakeun agama anu disebat Linux.

Tangtosna kuring nyarios éta salaku lulucon, tapi lalaki éta melong ka kuring sareng raray o_O, anjeunna ngagariskeun imut jalma anu hartosna: Kuring bahkan henteu naroskeun ka anjeun supados henteu siga anu bodo, anjeunna ngalieuk teras aranjeunna angkat ka panto hareup. Sanés mangrupikeun waktos sanésna jalma religius nyobian asup kana kapercayaanna, bahkan sakali salah saurang di antara aranjeunna anu kirang langkung gaduh élmu Élmu Komputer nyarios sareng kuring hubungan anu saur anjeunna aya ngeunaan téknologi sareng agama.

Ieu ngarah kuring mikir yén kumaha Lisénsi / Linux Ubuntu Éta ngamungkinkeun urang seueur hal berkat filosofi na, panginten aya anu parantos nyiptakeun distribusi pikeun tujuan agama sareng kuring henteu lepat.

Ubuntu CE pikeun nyalametkeun

Eksis Ubuntu CE (Édisi Christian Ubuntu), sebaran dumasar kana Ubuntu, anu nyayogikeun kami aplikasi anu caket agama kristen sapertos OpenLP, Maca na, Xiphos, BibleMemorizer sareng BibleTime, anu museur kana hiji cara atanapi cara anu sanés pikeun diajar Alkitab.

bibletime

Jigana pikaresepeun pisan yén hal-hal ieu kajantenan, nyaéta Perangkat Lunak Gratis ngamungkinkeun nyiptakeun alat khusus dina topik pikeun nyocogkeun rasa sareng karesep jalma.

Ubuntu CE

xiphos

Tangtosna, seueur aplikasi ieu aya dina Repository, janten henteu perlu pikeun ngaunduh Ubuntu CE pikeun nganggo aplikasi kaagamaan. Tangtosna, naon anu lumangsung nyaéta distribusi ieu parantos disiapkeun sareng dilengkepan ku sababaraha parangkat lunak anu nuturkeun garis pamikiran Kristen.

Misalna urang gaduh DansGuardian, sistem "parental control" anu ngamungkinkeun pikeun nyaram aksés kana situs wéb anu tiasa henteu raos ku anu nganggo Ubuntu CE.

Unduh Ubuntu CE

Distribusi ieu dumasarkeun kana Ubuntu 12.04, abdi henteu terang dugi ka mana waé éta dijaga ogé tapi nawiskeun ISO kanggo 32 sareng 64 bit. Anjeun tiasa ngaunduh tina tautan ieu:

Unduh Ubuntu CE

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

37 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   oge7 cenahna

    Éta distro anu dianggo Ned Flanders 😉

    1.    elav cenahna

      Oh! Kuring henteu terang .. nyaéta yén kuring henteu nuturkeun Simpsons pisan. 🙁

  2.   diazepan cenahna

    Dina tulisan anu lami kuring henteu ngan ukur nyebatkeun ieu tapi ogé Sabily, fokus ka umat Islam sanaos éta parantos dilanjutkeun.

  3.   Leo cenahna

    Inpormasi saé pisan. Kuring netelakeun yén aya saksi anu terang pisan ngeunaan élmu komputer, contona kuring parantos janten Saksi Yéhuwa mangtaun-taun sareng kuring resep ngagunakeun OpenSuse sareng Openbox (sanaos kuring ngaku yén mangtaun-taun kuring janten Debianite 🙂), malah kuring parantos nyerat sababaraha topik pikeun Desdelinux. Bahkan sadayana Saksi-Saksi Yehuwa ngadorong anjeun pikeun nganjang kana halaman wéb: jw.org
    Entong kasieunan, kuring moal nyéépkeun éta nyarioskeun ngeunaan Gusti kusabab éta henteu ngalebetkeun topik blog, ngan saukur komentar alit kumargi topikna muncul. Kuring ogé resep pisan kana inpormasi éta sareng anjeun parantos mikir ngeunaan jalma-jalma anu resep maca Alkitab.

    1.    elav cenahna

      Lalaki, upami jalma-jalma anu kuring mairan dina tulisan éta sapertos anjeun, kuring bakal ngaraos parah kusabab nyobian ngagoda aranjeunna. Ayeuna kuring mikir, kuring bakal katingali siga o_O upami kuring ngajawab: Kuring masih nganggo OpenBox sareng ArchLinux hahaha ..

      1.    Leo cenahna

        Sabenerna kuring bakal ngajawab yén kuring nganggo ArchLinux dugi ka sistem na macét sareng pacman -Syu sakedik, atanapi anu sapertos kitu, kuring henteu émut deui, ha.

    2.    Fransisco cenahna

      Upami anjeunna terang yén distro linux gratis sareng gratis, éta ngajantenkeun kami ngagaduhan ati nurani anu jelas, sadayana nganggo jandéla tapi diretas teu tiasa dilawan, éta kanyataanna, kusabab biaya anu mahal, éta henteu leres, kuring diajar ngagunakeun linux, Piceun sapinuhna jandela sareng kuring nganggap yén éta mangrupikeun pilihan anu saé, langkung-langkung upami teu aya sumber daya sareng ogé pakakas lami, anu ku Linux masihan kahirupan deui.

      Surak pikeun Leo sareng eVer.

      1.    Leo cenahna

        Sigana mah sami sareng anjeun.
        Salam.

    3.    Joselewis cenahna

      Kuring nganggo Linux Mint AND JW Lib

  4.   Patricio Arevalo cenahna

    : Atanapi leres-leres pikaresepeun 😀

  5.   Juanito cenahna

    Pos anu saé. Kami Adventist sareng di garéja kami nganggo Lubuntu, OpenLP, Lyricue sareng urang teras nyobian nganggo perangkat lunak gratis pikeun sadaya produksi.

    1.    Jonathan cenahna

      Sakumaha ageung !!!

  6.   Adrian cenahna

    Aplikasi anu saé pisan, khususna openLP mangrupikeun alternatif anu saé pisan pikeun gampang ibadah, éta nyababkeun sababaraha gereja masihan kasempetan éta.

  7.   EVER cenahna

    Ayeuna yén topik na muncul, sareng kuring ogé Saksi Yéhuwa ... naha aya anu nyobian Waktos Injil? Naha aya sumberdaya pikeun Spanyol?
    Kuring terang yén dina Windows aya program diajar Alkitab anu dianggo di dunya sareng seueur didukung sapertos "e-Sword", anu tiasa anjeun pasang Alkitab, kamus, koméntar, sareng buku sajarah anu aya hubunganana. Kalayan Anggur tiasa dianggo saé pisan, tapi rada beurat.
    Janten kuring hoyong terang naha aya alternatif kualitas pikeun pingguin tercinta kami.
    Wasalam
    PS: urang TdJ lumayan biasa pikeun ngahutbah… sareng kuring parantos 5 dirobih kana GNU / Linux: P.

    1.    Leo cenahna

      Sawatara waktos ka pengker kuring nganggo program anu sami, sigana éta mangrupikeun vérsi gratis e-sword, tapi kuring henteu émut, tapi éta kualitasna saé pisan sareng seueur tarjamahan tina bibel dina basa Spanyol, sareng kuring pikir éta ditulis dina QT. Upami anjeun milari "bibel" dina Repositories éta bakal muncul.
      Salam.

    2.    Luis cenahna

      Dina Android Perpustakaan JW ieu dina basa Inggris sareng henteu lami deui dina basa anu sanés, anjeun tiasa masangkeunana ku cara nulad ka anu katuhu ku kotak virtual sareng masang Android, éta ngandung genep tarjamahan, khususna anu dina basa Yunani sareng garis dumasar kana basa Inggris, éta ogé ngagaduhan sababaraha terbitan WT, éta pisan praktis.

    3.    Luis cenahna

      Dina Android Perpustakaan JW ieu dina basa Inggris sareng henteu lami deui dina basa anu sanés, anjeun tiasa masangkeunana nganggo kotak virtual sareng masang Android, éta ngandung genep tarjamahan, khususna anu dina basa Yunani sareng garis dumasar kana basa Inggris, éta ogé ngagaduhan sababaraha publikasi WT, éta praktis pisan .

  8.   Wada cenahna

    Kuring yakin pisan aya ogé édisi Ubuntu Satanic hahaha

    1.    eliotime3000 cenahna

      Leres éta aya. Jeung anu terakhir tapi teu saeutik, kuring resep Ubuntu langkung saé, tapi minimal (nyaéta, tanpa desktop atawa GUI).

  9.   Chaparral cenahna

    Kuring reuwas pisan ku koméntar elav yén aya anu ngetrok panto sareng ngaidentifikasi dirina salaku Saksi Yobah. Leres; sabab anjeunna ngira yén hal-hal di Kuba milik jaman baheula upami urang tumut yén "agama mangrupikeun candu pikeun masarakat."
    Sareng upami, leres-leres, elav, barina ogé, dina tungtungna, janten jelas, atanapi leres-leres jelas, teu aya nanaon, leres-leres nanaon, ngan GNU / Linux.

  10.   pandev92 cenahna

    Di garéja Baptis kuring, kami nganggo ubuntu 12.04, dina komputer anu pangkolotna, anu pang anyarna, kami nganggo windows 7, sabab éta masihan kami masalah linux sareng proyektor, supir nvidia, éta dikonfigurasikeun unggal Minggu xD

  11.   johnfgs cenahna

    Panatik agama anu saleresna nganggo TempleOS http://www.templeos.org/ (Éta ngagaduhan kernel nyalira, bahkan panyusunna sorangan diideuan ku Gusti Allah)

  12.   portaro cenahna

    Upami anjeun ngamimitian milari seueur kanggo topik ieu bakal aya langkung ti 10.
    Sadaya anu nganggo Linux ngalaksanakeun pangguna Linux eheh sareng anu penting, percanten naon anu anjeun percanten.
    Naha bakal aya naon? Sareng upami aya, naon éta? eheheheh mamang langgeng.

  13.   msx cenahna

    Agama, cuci otak tina balaréa… AAJJJJJJ !!!!!

    http://ubuntusatanic.org/ nya anu mana ... mwahahahaha>: D

  14.   Gonzalo cenahna

    hahaha agama anu Linux kadenge pikaresepeun sareng aneh dina waktos anu sasarengan, ngahutbah kecap Tux ka masing-masing pangguna anu jiwa ruksak ku Windows sareng kalakuan sapertos biksu Jaman Karajaan - http://img.desmotivaciones.es/201201/wololo.jpg xD

    Ngeunaan distro anu disebutkeun di luhur, langkung saé upami aplikasi anu disebut Perpustakaan Menara Pengawal dipasang sacara standar 😀

    1.    Leo cenahna

      Upami anjeun hoyong Perpustakaan Menara Pengawal, buka wol.jw.org, anu sami tapi tina panyungsi.

  15.   linuXgirl cenahna

    Abdi resep pisan distribusi anu ditujukeun muncul. Ieu tiasa narik langkung seueur pangguna kana dunya SWL sareng distro pangkalan janten langkung saé. Khususna, kuring resep pisan sebaran, ogé dumasar kana Ubuntu, khususna dina Xubuntu, khusus pikeun penerjemah: tuxtrad. Bener henteu aya hubunganana sareng agama, tapi intina nyaéta seueur hal anu saé tiasa didamel tina ngadamel distro anu dituju. Tulisan anu saé pisan, elav, kuring henteu terang sebaran ieu.

  16.   eureun cenahna

    I am a Evangelical Christian and I use a Fedora with a gnome shell and OpenLP to project the songs, alah teuing kami henteu gaduh proyektor deui. Salam kanggo sadayana.

  17.   Tabris cenahna

    Ngagunakeun nami Ubuntu pikeun distro henteu resmi disangka dilarang.

    1.    eliotime3000 cenahna

      Sareng naon ari Kubuntu, Xubuntu sareng / atanapi Lubuntu? Garpu henteu resmi?

      PARRRR FAVAAAAARRRRRRRRRRRRRRR !!!!!!!

  18.   WoS cenahna

    alus,
    Kuring parantos mendakan tulisan éta lucu.
    Pas kuring ningali judulna kuring henteu mampuh nolak maca éta, sareng garis anu munggaran ... kuring parantos terang hasilna. ; P Éta saé. Anjeun parantos hormat.
    Wartoskeun kuring abdi Saksi-Saksi Yéhuwa "JEUNG" Linuxero.
    Yén kuring nuturkeun blog ieu kusabab "hayu urang nganggo linux."
    Sareng kuring hoyong ngobrol sareng anjeun duaan sapertos Linux sareng Yéhuwa, Alkitab, dunya, ...
    Sareng saur kuring tiasa ngabagi seueur duanana.
    Tapi kitu manéh.
    jw.org nyaéta halaman wéb anu paling ditarjamahkeun di dunya. Jigana éta hal anu pantes dianalisis.

    Kuring miharep anjeun nyerat kuring deui.
    S2

    PS: Abdi nyungkeun uleman ka sadayana

    1.    Leo cenahna

      Numutkeun ka searchdns.netcraft.com domain jw.org di-host dina sérver anu nganggo Linux 😀

    2.    pandev92 cenahna

      Kuring ngajak anjeun nganjang ka halaman billy graham http://billygraham.org/

  19.   Ésau cenahna

    Kuring pikir yén pikeun urang Kristen sareng ahli téori anu sanés, abacus cekap pikeun aranjeunna. Dicarioskeun ku kaasih sareng imut. Tapi hirup Giordano Bruno 😉

    1.    pandev92 cenahna

      http://es.wikipedia.org/wiki/Bruno_Giordano

      Hijina bruno giordano, anu ngalayanan haha

  20.   tulisan-panutup cenahna

    Éta ogé ngagaduhan pilihan anyar ieu: VisorRV1960
    https://sourceforge.net/projects/visorrv1960/

    Éta mangrupikeun proyék ngora tapi ku jalan hébat

    Wasalam

  21.   Jereme hancock cenahna

    Kami nembé ngaluarkeun pembaruan utama pikeun UbuntuCE. Ieu mangrupikeun rilis anyar anu munggaran dina sababaraha taun.

    https://ubuntuce.com