Toko Hiji Musik Ubuntu One di Banshee

Anjeun teu resep Rhythmbox sareng anjeun sok nganggo Banshee? Nya, upami anjeun pameget musik sareng anjeun badé mésér musik ngalangkungan internét, langkung khusus, nganggo Ubuntu One Music Store, doa anjeun bakal didangukeun. Hiji-hijina sarat nyaéta anjeun parantos masang Lucid.
Kalayan plug-in ieu anjeun bakal tiasa nganggo Ubuntu One Music Store langsung ti Banshee. 🙂 Goréng teuing Banshee nganggo Mono. ..

Pikeun masang éta urang ngan saukur muka terminal sareng lebet:

sudo apt-get install banshee-extension-ubuntuonemusicstore
Akhirna, kuring nyarankeun anjeun maca ieu analisa lengkep sareng lengkep ngeunaan Ubuntu One Music Store.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.