Toko Musik Ubuntu One

Versi salajengna tina sebaran Canonical bakal kalebet pilihan kanggo mésér lagu dina format .mp3 (320kbps). Panyadia lagu bakal 7digital.com sareng sigana yén toko online bakal tiasa diaksés ngalangkungan pamuter Rhythmbox. Di launchpad tina prakarsa ieu urang maca éta "Proyék toko musik Lucid tujuanna pikeun nawiskeun kamungkinan mésér musik ti pamuter musik".


Dina popey.com aranjeunna ogé ngawartosan yén unggal lagu anu dipésér tiasa didownload dugi ka 3 kali dina komputer anu sanés. Sareng henteu, moal aya DRM.

Dihandap ieu anjeun tiasa ningali sababaraha gambar, salaku sawangan. Jasa éta henteu acan terintegrasi kana Rhythmbox sareng aranjeunna parantos dilakukeun sareng Chrome.

Detil séjén ogé dipikaterang:

- Toko nganggo 7 Digital salaku panyadia.
- Ngidinan unduh lagu audio dina format MP3 di 320 Kbps (Kualitas luhur) sareng tanpa DRM.
- Éta pastina bakal diintegrasikeun sareng pamuter musik Rhythmbox.
- Unggal lagu audio anu dipésér tiasa didownload dugi ka 3 kali sareng dina komputer anu sanés.

Ditempo dina | Zona Linux & Kahirupan Ubuntu

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.