Ubuntu Touch OTA-12 resmi sumping salaku "pembaruan panggedéna anu kantos dirilis"

Ubuntu Toél OTA 12 Éta parantos sacara resmi diluncurkeun dina premis janten "peluncuran pangbadagna anu kantos kantos" sumping sareng seueur paningkatan langkung ti payun.

Titik penting anu munggaran dina vérsi ieu nyaéta ngaleupaskeun pangalaman Unity8 lengkep, janten tim pangembangan ngajelaskeun yén impor parobihan Canonical akhir parantos réngsé.

Unity8, codenamed Lomiri, bakal ngabantosan pangguna gaduh pangalaman anu langkung saé ku cara nyegah kasalahan énggal tina ngenalkeun sareng nyegah anu lami tina teu diulang deui.

Salaku tambahan, parobihan parantos dilakukeun ngeunaan Mir, anu sacara standar nganggo Ubuntu Touch.

"Kami ningkatkeun tina Mir 0.24 (Dileupaskeun dina 2015) janten Mir 1.2 (Dileupaskeun dina 2019). Versi anyar ieu Mir tungtungna ngadukung klien Wayland. Dukungan ieu teu acan sayogi pikeun alat basis Android kami kusabab teu lengkep dilaksanakeun.Ӄta tiasa dibaca dina catetan.

Di sisi séjén, aya warna anyar anu ngamungkinkeun konstanta langkung saé antara latar sareng téks, ogé paningkatan kana keyboard, kalebet gerakan pikeun mindahkeun dina lapisan anu sanés.

Pangalaman browsing parantos dipoles dina rilis ieu, janten ti mimiti, pangalaman pribadi jalan sakumaha kuduna sareng mupus sési browsing nalika ditutup, henteu sadayana data sapertos anu tiheula. Pangguna bakal tiasa mupus cookies nganggo tombol hiji dibarengan ku paningkatan alit sanésna.

LED bewara ogé parantos diaktipkeun, anjeun bakal ningali warna jeruk hurung nalika batréna lemah atanapi padet nalika ngecas.

Kaluaran utama ieu nyobian narik langkung seueur pangguna kana pangalaman Linux dina telepon. Ngamutahirkeun Telepon Ubuntu gampang ngagunakeun layar pembaruan dina telepon sélulér.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Gambar placeholder Gustavo Ricardo Martinez cenahna

    Abdi hoyong pikeun kuring Xiaomi Redmi Note 3.?