Ubuntu Touch OTA-6 parantos dileupaskeun

Ubuntu Touch dina telepon pinter

Ubuntu Touch siga anu ditilar, ditingalkeun ku Canonical sakumaha urang sadayana terang fokus kana proyék-proyék sanés. Tapi éta henteu maot ku cara naon waé, sapertos anu sering terjadi sareng seueur proyek, garpu condong muncul atanapi sapertos dina kasus ieu, disambut ku masarakat pikeun terus nyayogikeun pangrojong sareng pamekaran. Dina hal ieu, komunitas UBports anu ngerjakeun pamekaran sistem operasi Ubuntu ieu pikeun alat sélulér.

Smartphone, phablets sareng tablet anjeun ayeuna bakal tiasa gaduh pembaruan Ubuntu Touch anu énggal, nya éta OTA-6nyaéta pembaruan kagenep Ngalangkungan-hawa anu dileupaskeun pikeun OS ieu. Janten tina alat anjeun anjeun tiasa ngamutahirkeunna kalayan gampang, tanpa kedah masang ROM énggal atanapi anu sapertos kitu. OTA-6 damel di Fariphone 2, Nexus 5, OnePLus One, BQ Aquaris M10 FHD, Nexus 4, Meizu Pro 5, Meizu MX 4, BQ Aquaris E4.5, sareng BQ Aquaris E5 HD salaku pembaruan tambahan kana OTA-5 saméméhna

Éta dugi 2 bulan engké tibatan pembaruan sateuacanna, sareng ayeuna dumasar kana sistem operasi desktop Ubuntu 16.04 LTS Xenual Xerus. Léngkah anu sanés dina pamekaran Ubuntu Touch anu pastikeun ngagumbirakeun pangguna anu teras-terasan nganggo éta salaku alternatif pikeun Android, Tizen, jst. Sareng upami anjeun heran naon naon anu énggal dina OTA-6 ieu, ayeuna urang bakal ningali sababaraha fitur anyar anu parantos kalebet.

Salah sahijina nyaéta koréksi sababaraha bug anu aya dina vérsi sateuacana anu mangaruhan duanana sistem operasi salaku aplikasi dipasang. Browser Morph nampi dukungan pikeun mulangkeun sési sateuacana, dukungan pikeun aplikasi wéb pikeun panyimpenan lokal, dukungan pikeun ReCaptcha, paningkatan pangalaman, nampi sertipikat anu ditandatanganan nyalira, jst. Ogé kalebet dialog acara énggal dina kalénder, sareng parobihan anu sanés dina aplikasi ieu. Sababaraha perbaikan khusus bahkan diterapkeun pikeun alat-alat tertentu ...


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jean Franco Amoni Rodriguez cenahna

    Xenial *