Ubuntu Tweak 0.5.3 sayogi (kalayan dukungan pikeun ngarobih urutan sareng posisi kontrol jandela)

Buff, vérsi ieu Ubuntu bakal émut salaku "tombol-tombol". Éta kaleresan sigana henteu serius teuing pikeun kuring (upami anjeun henteu resep urutan sareng posisi tombolna, robih sareng éta waé). 

Pikeun ngabantosan masalah ieu, versi anyar tina Ubuntu Tweak nembé kaluar anu ngamungkinkeun urang pikeun gampang ngarobih urutan sareng posisi kontrol jandela manager. Chachi !!

Inpormasi lengkep sareng unduhan | Blog Tweak Ubuntu

Ditempo dina | Kahirupan Ubuntu


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.