Ubuntu Tweak 0.54 sayogi

Versi panganyarna tina "life saver" leres ieu nembé kaluar. Diantara sababaraha hal anyar anu dilebetkeun, sababaraha "tweak" menonjol pikeun édisi anyar Ubuntu, enya 10.04 (Lucid). Henteu malah 1 dinten kaliwat saprak Lucid dileupaskeun sareng jalma-jalma ieu parantos ngamutahirkeun aplikasi na pikeun ngahémat waktos urang. Sababaraha fenomena nyata! 🙂

Ayeuna anjeun tiasa milih tukang sareng logo layar utama anjeun atanapi «layar login».


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   botani cenahna

    Teu sangka éta hébat hébat…. hatur nuhun 😀