BackTrack 5 Review - Pidéo

BackTrack mangrupakeun Sebaran GNU / Linux dina format LiveCD dikandung sareng dirancang pikeun Inok kaamanan jeung patali jeung kaamanan biasana. Ayeuna gaduh popularitas hébat sareng panarimaan di komunitas hacker sareng kaamanan.


Ieu, kami arepkeun, anu pangpayunna dina séri ulasan ngeunaan distribusi Linux (leres, saluran YouTube henteu jalan ... hayu urang cobian Vimeo).

BackTrack 5 dumasarkeun kana Ubuntu sareng kalebet daptar panjang pakakas kaamanan luar-kotak, kalebet seueur kerentanan sareng scanner port, mangpaatkeun file, sniffers, alat analisis forensik, sareng alat audit nirkabel.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

10 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Google "unduh backtrack" sareng anjeun bakal mendakan situs resmi distro.
    Peluk! Paul.

  2.   walter gomez cenahna

    Halo sareng dimana kuring kéngingkeun éta tina distro éta?

  3.   kawani cenahna

    Kuring henteu resep yén distro ieu didasarkeun kana Ubuntu, éta asalna tina Slax, janten sacara teu langsung didasarkeun kana Slackware, salah sahiji distro anu paling stabil di ditu, cocog pikeun server

  4.   Carlos cenahna

    Abdi nyarios yén hal anu pangsaéna ngeunaan BackTrack nyaéta éta nyandak kerangka MetaSploit, kalayan éta urang tiasa nyeken, ngajalankeun garapan, urang bahkan tiasa nyiptakeun garapan nyalira sareng nambihan kana kerangka. Hiji-hijina hal anu goréng ngeunaan MetasSploit nyaéta éta rada laun, tapi kusabab didamelna dina basa ruby, éta masih basa anu kuat pisan.

  5.   Asdfgh cenahna

    Ubuntu …………………………………………………………………………………………

  6.   SosialNoos cenahna

    Parantos nyobian ngartos ieu parantos lami, tapi anjeun ngajantenkeun gampang pisan diolah. Hatur nuhun pikeun detil hébat. buzzgrind.blogspot.com

  7.   Nico cenahna

    ulasan alus teuing. Kuring bakal nyobian

  8.   Gurren_Lagan cenahna

    vérsi ieu aya dina basa Spanyol

  9.   Juan cenahna

    Halo, patarosan ngeunaan backtrack, saatos dipasang éta peryogi drive netbook abdi sapertos audio, video, internét (sapertos anu dipasang dina Microsoft Windows teras dipasang na)
    ,, Kusabab éta kuring henteu ngagaduhan éta ,, netbook abdi sumping tanpa drive ,,, hartosna abdi parantos dipasang tapi CDna henteu sumping ka kuring ,,,

    Sareng dina uji coba LIveCD perlu dipasang drive atanapi OS ngadeteksi aranjeunna sacara otomatis, contona upami kuring hoyong ngaksés internét sakumaha aria?

    1.    hayu urang nganggo linux cenahna

      Henteu henteu ... Linux henteu peryogi driver sapertos Windows ... aya sababaraha pengecualian anu khusus (utamina perkawis printer, scanner atanapi anu sanésna) tapi kuring henteu nyangka éta masalah anjeun.
      Hal anu pangsaéna nyaéta ngaduruk LiveCD ti Backtrack sareng balikan deui komputer pikeun ngajalankeun tina CD sareng tingali naha éta ngadeteksi sadayana ogé.
      Upami anjeun henteu ngartos nanaon kuring nyarios, kuring nyarankeun anjeun maca heula: https://blog.desdelinux.net/distribuciones/
      Peluk! Paul