Unduh 15 wallpaper anu dipilih pikeun Lucid ayeuna!

Wallpaper ieu bakal dilebetkeun kana vérsi anu ditunggu-tunggu 10.04 (Lucid Lynx) tina Ubuntu, anu bakal dileupaskeun ngan ukur 2 minggu. 🙂

 

LeuweungTKLampu haneut
SudutFallDrops, Purba Cahaya
Kembang KonéngPermen keriting
DaisyMaluruh Peuting [1]
FluffodomeBatu tiris2
InthedarkReduxMaraetaibeforesunrise
Teu fokuspointy
SmoothMoment [3]


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.