Unduh langkung ti 100 distribusi GNU / Linux tina Windows dina dua kali klik

 

Kéngingkeun Linux mangrupikeun cara anu paling gampang pikeun milarian sareng ngaunduh distro Linux tina karesep urang ti Windows.

Mibanda previewer anu ngamungkinkeun anjeun napigasi di antara sadaya distro anu sayogi, masing-masing ngagaduhan lambar téknis kalayan katerangan sareng néwak , salian ti inpormasi anu manpaat pikeun , tinggal pilih upami anjeun hoyong vérsi 32 atanapi 64 bit sareng mimitian na . Salaku tambahan, éta tiasa dianggo salaku pangurus , janten upami aya masalah nalika diunduh, anjeun tiasa teraskeun deui engké.

Anjeun tiasa ngaunduh aplikasi dina halaman wéb resmi Kéngingkeun Linux


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

20 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Rafael cenahna

    Wah, acara naon anu saé. Goréng teuing éta ngan ukur pikeun jandéla.

  2.   pandev92 cenahna

    Anu kuring tingali nyaéta windows 7 kalayan kulit macan tutul XD?

    Program na katingalina pikaresepeun.

    1.    Tina Toledo cenahna

      Upami hiji Windows 7 disetel, biasana sadayana desktop kuring ngagaduhan penampilan anu sami sareng susunan ikon ti saprak hirup abdi janten pangguna Mac. Ieu kumaha kuring katingali LinuxMint Elisa: http://i232.photobucket.com/albums/ee1/daytrippergirl/Pantallazodel2012-01-05204145.png

      1.    elav <° Linux cenahna

        Kuring ogé resep pisan kana gaya Mac OS 😀

        1.    kawani cenahna

          Kami parantos terang, capé

      2.    pandev92 cenahna

        Oke, kuring resep tampilan normal windows 7 langkung saé, sigana éta sababna kuring mangrupikeun pangguna kde XD, singgetna, pikeun rasa warna.

      3.    rumaja8 cenahna

        Hai Tina, ikon naon anu anjeun anggo pikeun Linux Mint Elisa?

    2.    kik1n cenahna

      Desktop OpenSuse sareng Kde mangrupikeun hal anu kuring paling resep.
      Abdi bogoh gekko

  3.   Manual Sumber cenahna

    Kuring heran naha éta aplikasi Windows sareng sanés aplikasi wéb. Éta bakal langkung raos ku cara éta.

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      O_O … +1

    2.    kawani cenahna

      Kaleresan nya enya

    3.    Jorge Loyola cenahna

      Sigana mah sakedik pisan serius, pikeun blog tina kategori ieu, pikeun nempatkeun screenshot program anu dijalankeun dina mesin kalayan Windows anu disetél ku cara éta. Abdi ngaraos henteu katampi.

  4.   Éritérim cenahna

    Numutkeun kana gambar layar éta, aranjeunna henteu ngalebetkeun versi Debian tina Linux Mint, anu sigana saleresna anéh pikeun kuring, kumargi akhir-akhir ieu parantos ngagaduhan seueur popularitas!

    1.    kawani cenahna

      Manusa dina béta, meureun éta sababna

  5.   Lucas Matthias cenahna

    Tina naha anjeun ngajalankeun éta nganggo anggur?

    1.    Tina Toledo cenahna

      Henteu ... kuring henteu acan nyobian Inuman anggur, Potret layar saluyu sareng uji coba kuring tina Kéngingkeun Linux ti Windows 7.

      Utilitas anu kuring tingali pikeun program nyaéta urang tiasa nyandak kana USB sareng ngajalankeunana dina Windows ti rerencangan upami urang hoyong nunjukkeun katalog distros pikeun aranjeunna pikeun dipilih.

  6.   Lucas Matthias cenahna

    Nuhun Tina, sapertos data anu saé saé, kami ngarepkeun tutorial Gimp 😉

  7.   David DR cenahna

    Éta saé . Abdi parios.

  8.   Fernando cenahna

    sae pisan

  9.   rappa cenahna

    saé pisan ieu !! ... masalah, get-linux anu ngarobih situs, atanapi wéb kadaluarsana sakumaha anu dicarioskeun nalika lebet di dinya? naha aranjeunna badé unggah deui, upami aya anu terang?