Unduh séri favorit anjeun nganggo Torrent Episode Downloader (TED)

Panjara Panjara, Bumi, Jaksa Ngudag, Grey's Anatomi, Nami abdi Earl, Family Guy atanapi The Simpsons,… Naha anjeun teu resep gaduh séri-seri éta dina komputer anjeun pikeun nonton deui-deui? Entong bosen milari file .torrent tina séri karesep anjeun, anggo téknologi RSS.

Torrent Episode Downloader mangrupikeun program Java anu ngagabungkeun téknologi RSS feed sareng téknologi Bittorrent. Anggo anu pangheulana ngalanggan RSS feeds tina situs reseller .torrent sahingga anjeun tiasa ngaunduh sacara otomatis, teras pilih.

Éta jalanna sami sareng anu maca Podcast atanapi eupan, atanapi sapertos anu anjeun lakukeun ku RSS feed anu sanés ngalanggan Podcast, kajabi di dieu, éta moal maén file tapi bakal dikirimkeun ka klien Bittorrent anjeun supados dimimitian download. Sacara standar éta ngagaduhan serial TV anu tos ditangtoskeun.


Pikeun nganggo
Unduh TED Torrent Episode anjeun peryogi:
  • Sistem operasi: X11

Syarat Minimal:
  • Runtime Lingkungan Java
  • Klién BitTorrent

Pasang

Anjeun ngaunduh versi Linux ti di dieu. Teras anjeun unzip .ZIP sareng ngajalankeun ted.jar. Pikeun ngalakukeun ieu, buka Nautilus, pencét-katuhu di luhur file .JAR> Properties> Buka sareng ...> Pastikeun anjeun milih Java Runtime Environment. Ku cara éta, nalika anjeun ngali dua kali kana file JAR naon waé, éta bakal dibuka nganggo JAVA.

Upami teu kitu, anjeun tiasa ngajalankeun éta ti terminal ku ngetik:

jawa -jar "pathandfilename.jar"

Website resmi: http://www.ted.nu/


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.