Unduh édisi WhatsApp anu pang anyarna sareng Google Drive

Kuring terang éta sigana mah urang gaduh sababaraha berita, pituduh atanapi tulisan énggal WhatsApp unggal minggu tapi ngagaduhan alesan. The pamekar aplikasi, hususna tim tina Android, sigana aya di tukangeun aplikasi IM anu sampurna sareng ngaleupaskeun hiji-hiji vérsi deui, sanés ngan ukur ku perbaikan kasalahan sareng bug, upami henteu ogé seueur fitur anyar anu dipikahoyong pisan

 

Unduh édisi WhatsApp anu pang anyarna sareng Google Drive

Unduh versi whatsapp terakhir ku karpét

Janten mimitina aya klien wéb, teras sét alat anu aya hubunganana sareng palaksanaan fitur panggero sora, diteruskeun ku pembaruan Desain Bahan. Panganyarna ti tim WhatsApp Android anu janten cadangan ti WhatsApp dina Google Drive.

Henteu dugi sababaraha minggu ka pengker urang ngagaduhan ranté terkenal anu nyirikeun rencana poténsial na WhatsApp pikeun ngamungkinkeun cadangan sareng malikeun paguneman sareng riwayat média nganggo Google Drive. Tapi fungsina ngan ukur diluncurkeun dina vérsi anu paling anyar tina aplikasi, 2.12.45 anu tiasa dipendakan di APK Eunteung - halaman unduhan resmi WhatsappAndroid.

 

Sakali anjeun masang apdet, buka Setélan, dina aplikasi. Saatos éta, Setélan Obrolan - Obrolan BackUp, sareng anjeun bakal ningali layar énggal anu bakal ditingalikeun ka anjeun cadangan terakhir, tanggal sareng waktos. Ogé daptar kulawu sareng setélan GoogleDrive. Ngarobih frékuénsi ti unggal dinten, janten mingguan, bulanan, sareng anjeun bakal tiasa milih hiji Akun Google pikeun cadangan. Éta ogé masihan anjeun pilihan pikeun ngan ukur file cadangan sareng hiji konéksi Wifi, pikeun nyingkahan kaleuleuwihan data sareng kedah mayar artos tambahan.

Anjeun teras kedah ngantosan dugi ka 4:00 énjing, nyaéta iraha WhatsApp anjeunna biasana ngalakukeun cadangan sapopoe pikeun sulap pikeun kajantenan. Upami anjeun henteu sabar, anjeun tiasa ngalakukeun perdanar deui nepi ku ngaklik di luhur, tempat éta nyatakeun "Cadangkeun ayeuna" atanapi "Nyadangkeun ayeuna«. Éta ngalakukeun cadangan lokal heula, teras éta ngamimitian ngirim data ka Google Drive.

Nanging, anjeun kedah terang yén teu aya anu ngeureunkeun cadangan saatos dimimitian, sareng ukuranana bakal ageung upami anjeun nampi sareng ngirim sajumlah ageung média ngalangkungan aplikasi. Sanajan anjeun ngaktipkeun «Wifi waé», Upami aplikasi ngamimitian prosés ku tingkat data anjeun, éta bakal neraskeun nganggo anu ieu, anu hartosna pangangguran penting pikeun megabyte.

Kanggo ayeuna, ncadangan pribadi anjeun éta henteu acan réngsé diunggah, janten kami henteu terang persis naon data anu dikirim salami prosés ieu. Ngabandingkeun ukuran cadangan kana folder WhatsApp lokal kuring, kuring yakin yén henteu ngan ukur ngandung riwayat paguneman, tapi ogé ngagaduhan gambar-gambarna, tapi video na sigana henteu, (sapertos senar tarjamahan anu dibayangkeun.

Éta ogé henteu dikenal pasti sanajan data bakal katingali dina Google Drive atanapi dijaga disumputkeun sareng ngan tiasa diakses nalika aplikasi ngamimitian malikkeun.

Inpormasi lengkep

 

Pikeun ngajawab sababaraha patarosan ngeunaan file kaamanan:

  • nu balik deui  anu progresif, anu hartosna sakali WhatsApp unggah sadayana kontén,
  •  Cadangan inpormasi disumputkeun dina jero Google Drivejeung. Buka Drive anjeun dina wéb, buka Setélan, Atur Aplikasi sareng anjeun bakal ningali dina daptar anjeun "WhatsAppSaolah-olah éta ngagaduhan inpormasi di jero.
  •  Pidéo henteu disimpen dina salinan cadangan, ngan ukur paguneman sareng poto.
  • hen anjeun masang WhatsApp deui, dina telepon anu anyar atanapi anu sami, saatos ngadaptar sareng nomer telepon anjeun, aplikasi bakal mariksa naha aya salinan cadangan di Google Drive, (sanaos ogé cek ningali kasadiaan salinan lokal) pakait sareng akun anjeun sareng bakal nawiskeun anjeun kamungkinan pikeun mulangkeun salah sahiji waé.

Unduh édisi WhatsApp anu pang anyarna sareng Google Drive


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.