Unggah sareng bagikeun file nganggo Filedropper

Catetan 1: Aranjeunna bakal ninggalkeun Cachondeo ti saprak kuring aya di Windows nalika kuring nyobian jasa ieu, dina padamelan kuring aranjeunna henteu damel sareng Gnu / Linux ngan kuring damel sareng OS éta.

Kabutuhan unggah file kami pikeun ngabagi éta nyaéta anu anjeun henteu milarian sareng milarian dina net. Kalayan ngaleungitna Megaupload anu pikeun kuring anu pangsaéna dibarengan mediafire anu saé na saé tapi éta henteu ngayakinkeun kuring sabab ngan ukur ngamungkinkeun ngunggah file Max 200 mb sareng upami urang gaduh anu langkung ageung urang kedah ngabagi éta ogé dina waktos ieu. Kuring nampilkeun ka file server anu hébat pikeun diunduh anu ngamungkinkeun file dugi ka 5 GB upami aranjeunna maca 5 Gb sareng upami urang hoyong akun "Premium" éta murah pisan ngan ukur $ 10 per taun ogé hayu urang tingali sababaraha tangkapan layar anu kuring candak, éta kuring lakukeun ieu deui ku @nano kumargi anjeunna hoyong sababaraha seri anu kuring gaduh LOL

1 Candak

2. Candak: kami milih file pikeun diunggah

3 candak: file mimitian unggah

4 screenshot: éta bakal masihan kami tautan anu numbu nyalin éta sareng ngahémat éta

5 candak nganggo tautan anu disalin kami témpélkeun kana peramban sareng ieu bakal kaluar. Kuring damso pencét dina download file ieu

6 nyekel kami ngenalkeun capcha anu kaluar

7 néwak file ieu mimiti diunduh: nomedigas: LOL

Di handap ieu urang ningali rencana anu ditawarkeun ku halaman

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

6 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Kampak cenahna

    Kumaha upami unggah sareng ngunduh kagancangan? Kusabab média seuneu anu hadé pikeun kuring.

  2.   rock and roll cenahna

    Hello.
    Koréksi sakedik. Langganan anu pangsaéna hargana 10 (dolar, sigana) unggal bulan, sanés taunan.
    Salam.

  3.   ezitoc cenahna

    Éta sanés pikeun nanaon, tapi éjahan, tulisan, sareng tanda baca tetep seueur anu dipikahoyong. Kuring béjakeun ka anjeun supaya maca langkung raoseun.

    Hatur nuhun pisan kana inpo na, langkung saé ngagaduhan pilihan anu saé salian ti Mediafire.

  4.   ngepung84 cenahna

    Haha! Teras enya!

  5.   auroszx cenahna

    Wilujeng Leo, tapi anjeun kedah ningkatkeun tulisan sakedik 😛 Masih, Filedropper anu cukup menarik, kuring tetep dijaga ...

  6.   sastreriaruben.com.mx cenahna

    Nya, kuring resep pisan kana dropbox kuring, tapi kuring pikir kuring bakal nyobaan anu ieu, mugia jalan sakumaha anu dijanjikeun ...
    salam