Upami anjeun sumping ti Karmic sareng anjeun kedah ngalih kana Lucid, pasang entong apdet

Sahenteuna ieu kacindekan anu kuring nyandak nalika ningali statistik tina survey anu kami laksanakeun di dieu di Let's Use Linux. Sabenerna, ieu mangrupikeun hal anu masuk akal: masang "ti mimiti" nganggap yén urang masang sistem sapertos anu dimaksad ku pangembang Ubuntu.


Tina total 112 sora, 54 henteu ngagaduhan masalah masang, sedengkeun 17 gaduh masalah masang; Diantara anu mutuskeun pikeun ningkatkeun Karmic lami, 21 henteu ngagaduhan masalah sareng 18 ngalaman musibah.

Ieu ngandung harti yén, upami dibandingkeun, henteu ngan ukur seueur deui anu mutuskeun masang ti mimiti tibatan ningkatkeun, tapi ogé kaputusan éta efektif pisan sabab aranjeunna ngalaman sababaraha masalah. Tingkat masalah nalika ningkatkeun Karmic nyaéta ti 21 dugi ka 18, sedengkeun pamasangan bersih Lucid nyaéta 54 dugi 17 - bédana ageung.

Janten upami anjeun kedah ngalangkung ka ditu ... ngadamel cadangan anu diperyogikeun, hapus sadayana sareng pasang ti mimiti.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   alex hémbe cenahna

    Ok, dina sababaraha waktos kuring badé masangkeunana, hatur nuhun kana rekomendasi 😉

  2.   jortecus cenahna

    abdi ningkatkeun tina Hardy, kuring ngalaman masalah sareng compiz sareng anggur, khususna anggur

  3.   alex hémbe cenahna

    Abdi kadieu deui!
    haha aya naon, uyy henteu ngahontal deui sora, tapi tetep hoyong nyaritakeun pangalaman kuring…. Kuring henteu ngagaduhan masalah dina pamasangan, kuring dipasang éta bersih, kuring sok ngalakukeun sapertos kieu pikeun nyingkahan masalah ... parantos dina panggunaan OS sigana kuring mah sanés, ngan éta nalika kuring masang barang-barang, atanapi kalayan sababaraha pembaruan atanapi kuring henteu terang ... Kuring mimiti masihan masalah, khususna AWN anu henteu ngantep kuring muka konpigurasi, jandéla na ngan saukur henteu némbongan nalika kuring mencét .. sareng anu sanésna, nyaéta Epidermis, anu ngalungkeun kasalahan nalika mukakeunana, sareng kuring henteu tiasa aksés ...

    Teu sangka panginten éta kusabab kuring parantos masang vérsi x64, janten kuring masang deui x86, sareng upami AWN sareng Epidermis tiasa dianggo saé pikeun kuring ... tapi deui saatos masang sababaraha hal, éta henteu tiasa dianggo deui pikeun kuring ... aranjeunna masihan kuring kasalahan anu sami, abdi parantos nyobian uninstall éta sareng pasang deui éta teu aya…. tapi lian ti éta, sadayana saé !! 😉

  4.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Kuring nyarankeun ngagunakeun Kairo Dock tibatan Awn. Éta langkung gancang sareng langkung lengkep sareng nyéépkeun mémori anu kirang. Epidermis ... tah, sigana mah anjeun ogé kedah ngagaduhan masalah dugi ka "diénggalan" kanggo nanganan versi anyar Ubuntu ogé. Abdi henteu nyarankeun ngagunakeun éta ...