Ningkatkeun Iceweasel dina Debian Wheezy

logo-debian-600x290

 

Halo sadayana!

Kuring debut dina blog anu nyebarkeun tutorial saderhana pikeun diperbarui iceweasel en debian ngik-ngik. Éta tiasa kajantenan ka kami yén, ku sababaraha alesan, kami hoyong ngamutahirkeun Iceweasel kana vérsi anu pangénggalna (Komo deui ku tingkat pembaruan anu dicandak Mozilla). Ieu tiasa dilakukeun ku sababaraha cara anu béda. Nanging kuring badé nunjukkeun anjeun anu kuring henteu terang sareng dijaga ku Tim Debian Mozilla. Upami, sabalikna, anjeun hoyong ngagentos Iceweasel sareng Firefox, kuring ningali anjeun ka pitunjuk de elav.

Hayu urang teraskeun:

- Kahiji, urang nambihan file di jero /etc/apt/source.list.d/ disebut (éta tiasa ngagaduhan nami naon waé anu anjeun pikahoyong, tapi kalayan disambungkeun .daptar ) iceweasel.daptar. Urang ogé tiasa ngédit langsung dina /etc/apt/sources.list. Dina kasus kuring, kuring biasana ngalakukeun éta sareng éditor nano:

$ sudo nano /etc/apt/sources.list.d/iceweasel.list

- Sakali di jero nano, kami nyalin ieu di file:

deb http://cdn.debian.net/debian experimental main

- Kami nyimpen file sareng kaluar. Ayeuna, urang kedah ngamutahirkeun apt-meunang:

$ sudo apt-get update

- Sareng tungtungna ngaganti urang iceweasel ku versi ngabebaskeun (ayeuna 20):

$ sudo apt-get install -t experimental iceweasel

Kalayan sadayana ieu, ayeuna urang tiasa nampi versi pang anyarna iceweasel.

Sacara prinsip, prosés henteu kedah masihan kasalahan atanapi kagagalan. Masih, lakukeun ku résiko sorangan.

Akhirna, upami pembaruan masihan kami sababaraha kagagalan konci, kantun pasang konci ti Repository tina tautan ieu:

Keyring .deb

Prosés ieu tiasa dilaksanakeun dina sebaran anu beda-beda Debian (Lenny, Squeeze, Wheezy sareng henteu stabil) sareng kanggo vérsi anu béda tina iceweasel. Maka kuring ningali halaman wéb resmi Tim Debian Mozilla pikeun konsultasi, ogé sumber sadaya inpormasi ieu:

Fuente

Kuring miharep éta mangpaat pikeun anjeun! Salam kanggo masarakat!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

29 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   elav cenahna

    Pos munggaran anu hadé !! Sareng anu paling saé, kuring henteu nyéépkeun padamelan naon waé dina ngédit na .. éta saé 😀

    1.    Tesla cenahna

      Hatur nuhun! Pikeun éta aya pituduh pikeun kolaborator desdelinux 😉

      1.    eliotime3000 cenahna

        Kuring parantos nyobian Iceweasel ti saprak kuring masang Debian Squeeze sareng nyatana anu leres, éta saé pisan (duanana dukungan anu stabil sareng uji coba dipedar ogé dina mozilla.debian.net sareng anjeun henteu kedah bingung teuing nalika ngagunakeun éta).

  2.   st0rmt4il cenahna

    Hayu urang apdet pikeun ningali kumaha jalanna ..

  3.   ferchmetal cenahna

    Hatur nuhun pisan, kanggo di dieu nyobian tina Crunchbang!

  4.   diazepam cenahna

    Kuring parantos gaduh firefox 20. Sanaos kuring hoyong langkung yén éta aya di repos mozilla.debian.net dimana versi esr, beta sareng aurora ogé.

    1.    Percaff_TI99 cenahna

      Éta ogé tiasa dipasang ti Repository Tanglu, ayeuna mah Tanglu dipasang dina Vbox sareng nganggo versi 20.

      Salam.

      1.    INDX cenahna

        Dimana anjeun ngaunduh Tanglu? Kuring nyarios ieu kusabab dina halaman wéb resmi éta sanés kanggo diunduh ...

        1.    diazepam cenahna

          teu aya iso tanglu. anjeun kedah ngaunduh debian 6, tambahkeun tanglu repos teras pasang.

    2.    eliotime3000 cenahna

      Hanjakalna, Firefox henteu saluyu sareng arahan parangkat lunak gratis Debian sabab modifikasi naon waé anu dilakukeun kana kode sumber kedah diawasi ku yayasan Mozilla éta nyalira sareng éta sababna aranjeunna namina Firefox salaku Iceweasel sareng Mozilla ngadugikeun Iceweasek dina conto anu kawéntar sareng seueur pisan. muddle.

      Masih, duanana Iceweasel sareng Firefox jalan saé dina Debian, ditambah anu baheula ngalir rada gancang tibatan anu terakhir.

  5.   Oscar cenahna

    Hatur nuhun kana tutorialna, kuring badé ngalaksanakeunana.

  6.   Jérman cenahna

    tanglu, timana? nyebarkeun tautan upami leres aya versi Percaff

  7.   rolo cenahna

    hayu urang sebutkeun sudo dina debian henteu diaktipkeun ku kanyataanna paréntah éta pikeun anjeun

    1.    eliotime3000 cenahna

      Leres, muhun. Éta mangrupikeun kabiasaan goréng anu dipasang ku Ubuntu hoyong ngagunakeun sistem manajemen anu sami tanpa kecap akses siga Windows.

      Pondokna, ku na éta langkung praktis.

  8.   Percaff_TI99 cenahna

    @INDX @germany Dina laporan ku Tanglu Matthias Klumpp nyatakeun yén anjeun tiasa masang Tanglu nganggo instalasi Debian teras ngamutahirkeun sadayana ka Tanglu, anjeunna ogé nyarankeun ngalakukeunana dina mesin virtual, kuring parantos ngalaksanakeunana sareng dua dinten ka pengker kuring gaduh grub- pc bentrok pikeun kagumantungan grubflx-payload khususna, dinten ayeuna kuring nganyarkeun deui sareng teu aya konflik, budak lalaki maju saeutik-saeutik.
    Hal séjén anu aranjeunna laksanakeun nyaéta ngarobah logo kumargi anu éta pisan mirip pisan sareng Debian.
    Pamasanganana dilakukeun dina Debian wheezy tanpa lingkungan grafis, koméntar kana garis anu ngarujuk kana Debian dina file sumber.list sareng nambihan ieu:

    deb http://archive.tanglu.org/tanglu/ aequorea kontrib utama henteu gratis

    Teras kuring ngalakukeun pembaruan pikeun sakabéh sistem tanpa masalah, aya sababaraha masalah katergantungan khususna dina pamasangan gnome kumargi aranjeunna masih dina prosés damel, ku kde kuring henteu ngagaduhan masalah. Aranjeunna ogé nyungkeun bantosan ti pangguna anu gaduh pangalaman nyiptakeun live-cd atanapi parantos damel sareng installer mana waé.
    Di dieu kuring tinggalkeun tautan anu tiasa dipikaresep ku anjeun.

    http://planet.tanglu.org/
    http://packages.tanglu.org/
    http://blog.tenstral.net/2013/04/tanglu-status-report.html
    http://blog.tenstral.net/2013/03/tanglu.html

  9.   eliotime3000 cenahna

    Tutorial anu saé pisan, utamina upami anjeun aya di Wheezy (sanaos pituduh basa Inggris anu aya dina mozilla.debian.net nyarios praktis sami sareng naon anu aranjeunna terbitkeun di dieu), éta leres-leres manpaat.

    Hiji hal: upami anjeun hoyong Iceweasel muncul dina basa Spanyol, cukup ngetik garis paréntah ieu salaku root: "apt-get install -t eksperimen iceweasel-l10n-es-es" (sanaos "es-es" tiasa dianggo, anjeun ogé tiasa nganggo "es-mx", "es-ar" sareng "es-cl" numutkeun versi localized anu anjeun pilih).

    1.    Tesla cenahna

      Leres, dina mozilla.debian.net nyebatkeun ampir sami. Nanging, kuring resep pisan nempatkeun paréntah dina basa Spanyol. Di sagigireun éta, seueur jalma panginten henteu terang situs wéb tina bagéan proyék Debian. Sapertos kasus abdi dugi ka kamari

      salam

      1.    eliotime3000 cenahna

        Hiji kecap rajékan: tong nuturkeun tutorial EsDebian, sabab éta mungkin tinggaleun jaman atanapi teuing ambigu.

        Dina wiki Debian aranjeunna ngagaduhan tip anu saé, tapi aya saeutik pangropéa. Sanaos kitu, dokuméntasi aranjeunna rada saé pikeun netelakeun keraguan sareng forumna leres-leres aktip sareng aranjeunna ngabantosan anjeun komo masalah anu paling alit (sacara serius, sareng dokuméntasi na mangrupikeun salah sahiji anu saé sareng waleranna langsung).

  10.   JackassBQ cenahna

    Hatur nuhun pisan, tip anu saé.

  11.   SuZio cenahna

    Ieu tulisan sanés blowjobs anu kuring nyerat dina kuring.

  12.   ridri cenahna

    Kuring parantos ngamutahirkeun iceweasel kalayan henteu aya masalah. Iceweasel 10 tiasa dianggo saé pikeun kuring kecuali nganggo flash player, anu kuring henteu terang sabab nalika kuring ngupingkeun radio atanapi ningali pidéo bari nyéépkeun seueur CPU. Kuring henteu weruh naha éta kajantenan batur. Sareng 20 kanggo ayeuna tanpa masalah. Hijina tapi anu kuring nempatkeun kana vérsi anu stabil nyaéta ngajaga pérsi panyungsi anu ayeuna rada katinggaleun jaman bahkan sanaos aranjeunna nyarios éta versi lts sareng sumawona sataun ti ayeuna. Sababaraha bulan ka pengker kuring parantos ngalaman masalah dina peramban nalika mereskeun nalika nuliskeun sababaraha halaman.

    1.    eliotime3000 cenahna

      Dina mozilla.debian.net aranjeunna nyarios yén aranjeunna moal ngadukung versi 3.5 anu sacara standar sacara stabil (peres) sareng anu nyarankeun pikeun ngapdet peramban. Éta pisan sababna naha kuring ngamutahirkeun Iceweasel kuring sareng éta ngalakukeun keajaiban (kuring henteu aya anu ngalawan flash, sabab ngalir gancang sareng cairan nalika ningali YouTube sareng langkung gancang tibatan dina Windows).

      Ayeuna, kuring sadar yén Iceweasel / Firefox ngalir tanpa lirén sareng ngarobih halaman wéb sakumaha kuduna tanpa nabrak (sareng kuring dina Lenium 4 mirah).

  13.   henteu aya namina cenahna

    Abdi resep pisan kana Iceweasel, ampir ngan ukur dina kaperluan kuring masang Firefox dina Debian.

  14.   lorenzosol cenahna

    Hatur nuhun pisan!!! Sadayana ok

  15.   rafadeb cenahna

    oooopps! bisi kuring éta henteu jalan

    iceweasel: Gumantung: xulrunner-21.0 (> = 21.0-1) tapi éta moal dipasang

    1.    henteu aya namina cenahna

      Cara ieu saé samentawis Wheezy mangrupikeun cabang uji tapi ayeuna tiasa nyababkeun masalah, langkung saé turutan instruksi anu dituduhkeun dina http://mozilla.debian.net/ Naon éta aranjeunna:

      Anjeun nambihan deb http://mozilla.debian.net/ wheezy-backports iceweasel-release kana sumber anjeun.daptar

      Ngalakukeun pembaruan

      Nalika anjeun ngagaduhan kasalahan anjeun masang bungkus konci anu disebat pkg-mozilla-arsip-keyring

      Anjeun ngamutahirkeun deui

      Anjeun masang Iceweasel sareng apt-meunang install -t wheezy-backports iceweasel (sanaos kuring langkung resep kana kamampuan)

      1.    rafadeb cenahna

        Épéktip; cara anu anjeun carioskeun nyaéta anu pangpentingna pikeun ngapdet.
        hatur nuhun

  16.   Fran cenahna

    Hatur nuhun kana waktos sareng ajaran anjeun

  17.   Mauricio Yaman Yusuf cenahna

    Anjeunna teras nyarios ka kuring yén pangotéktak ieu henteu ngijinkeun HTML5…!
    sareng ayeuna naon anu kedah dilakukeun?
    Abdi henteu resep pisan tapi kuring biasa ngagunakeunana, sareng Firefox dinten ieu lambat pisan sareng nabrak sepanjang waktos, sareng anu leres kuring henteu resep deui, kuring hoyong ngadamel browser nyalira tapi kuring ngan teu tiasa ngalakukeun sadayana upami aya anu resep éta resep ilubiung ngahubungan kuring

    https://www.facebook.com/Umbrella.corpsysco?fref=ts

bool (leres)