Tim redaksi

Naon Ti Linux?

Tina Linux (aka <° Linux) mangrupikeun situs anu didaptarkeun pikeun topik anu aya hubunganana sareng software éta y téknologi bébas. Tujuan kami henteu sanés nyaéta nyayogikeun sadayana pangguna anu nembé ngamimitian di dunya Lisénsi / Linux Ubuntu, tempat dimana anjeun tiasa kéngingkeun élmu anyar ku cara anu paling gampang sareng paling intuitif.

Salaku bagian tina komitmen urang kana dunya Linux sareng Software Gratis, di DesdeLinux kami parantos janten pasangan ti Gratis 2018 salah sahiji kajadian anu paling penting dina sektor di Spanyol.

Tim redaksi Ti Linux diwangun ku sakumpulan ahli dina GNU / Linux, hardware, kaamanan komputer sareng administrasi jaringan. Upami anjeun ogé hoyong janten bagian tina tim, anjeun tiasa kirimkeun kami formulir ieu pikeun janten éditor.

Éditor

  • Darkcrizt

    Pangguna Linux rata-rata anu gaduh karep pikeun téknologi anyar, gamer sareng Linux. Kuring parantos diajar, nganggona, ngabagi, resep sareng sangsara ti saprak 2009 sareng Linux, tina masalah kagumantungan, panik kernel, layar hideung sareng lawon dina kompilasi kernel, sadayana sareng tujuan pikeun diajar? Saprak harita kuring parantos damel, ngetés sareng nyarankeun seueur sebaran anu karesep kuring nyaéta Arch Linux dituturkeun ku Fedora sareng openSUSE. Henteu diragukeun Linux ageung pangaruhna kana kaputusan anu aya hubunganana sareng kahirupan akademik sareng padamelan kuring kumargi éta kusabab Linux anu dipikaresep ku kuring sareng ayeuna kuring nuju dunya pamrograman.

  • Pasang Masang Linux

    Ti saprak alit kuring resep ka téknologi, utamina anu aya hubunganana langsung sareng komputer sareng Sistem Operasi na. Sareng salami langkung ti 15 taun kuring resep pisan ka GNU / Linux, sareng sagala rupa anu aya hubunganana sareng Software Free and Open Source. Kanggo sadayana ieu sareng langkung, ayeuna, salaku Insinyur Komputer sareng ahli anu gaduh sertipikat internasional dina Sistem Operasi Linux, kuring kantos nyerat kalayan sumanget sareng mangtaun-taun ayeuna, dina halaman wéb anu luar biasa sareng terkenal ieu nyaéta DesdeLinux. Di mana, kuring bagikeun sareng anjeun unggal dinten, seueur naon anu kuring pelajari ngalangkungan tulisan-tulisan anu praktis sareng mangpaat.

  • Isaac

    Karep kuring pikeun arsitéktur komputer nyababkeun kuring nalungtik lapisan anu langsung unggul sareng henteu tiasa dipisahkeun: sistem operasi. Kalayan karep khusus pikeun jinis Unix sareng Linux. Éta sababna kuring parantos sababaraha taun kenal kana GNU / Linux, kéngingkeun pangalaman damel salaku bantosan sareng masihan naséhat ngeunaan téknologi gratis pikeun perusahaan, kolaborasi dina sababaraha proyék parangkat lunak gratis di masarakat, ogé nyerat rébuan tulisan pikeun sababaraha digital média khusus dina Open Source. Salawasna ngagaduhan hiji tujuan dina pikiran: henteu lirén diajar.

  • Joaquin Garcia Cobo

    Lover Software Gratis sareng dunya program. Kuring ngamimitian di dunya Linux berkat distribusi Mandrake 7 sareng ampir 20 taun ka pengker kuring masih di dunya ieu sok nyobian ngalakukeun bit kuring. Saprak harita, kuring henteu ngan ukur kéngingkeun gelar payun nganggo Software Gratis tapi kuring parantos seueur tulisan sareng tutorial ngeunaan éta.

Tilas éditor

  • Alexander (aka KZKG ^ Gaara)

    Kuring ngamimitian leumpang di Linux balik di 2007, mangtaun-taun kuring ngumbara ngaliwatan sebaran anu teu aya tungtungna, kuring parantos ningali puluhan diantarana lahir sareng seueur anu sanésna maot, upami ngeunaan karesep pribadi kuring bakal milih ArchLinux sareng Debian tibatan anu sanésna. Kuring parantos damel sacara profesional mangtaun-taun salaku pangurus jaringan sareng sistem UNIX, ogé pamekar wéb pikeun solusi anu disayogikeun ka klien.

  • Luigys toro

    Abdi resep neuleumkeun diri di dunya Linux, khusus kana panggunaan distro na, khususna anu ditujukeun pikeun bisnis. The Freedom of the Code sabanding langsung sareng Tumuwuhna hiji Organisasi. Éta sababna Linux mangrupikeun sistem anu teu tiasa aya dina dinten-dinten kuring.

  • Luis Lopez

    Programmer anu resep kana Linux sareng distribusi na, janten janten hal anu mendasar pikeun dinten ka poé kuring. Iraha waé distro basis Linux anyar kaluar, kuring henteu tiasa ngantosan lami pikeun nyobaan, sareng ngenalkeun tuntas.