Kuring nyobian Kubuntu 15.04 Beta2 sareng kuring ninggalkeun pendapat;)

Sababaraha dinten ka pengker Béta 2 tina naon anu bakal ** Kubuntu 15.04 ** kaluar sareng éta parantos ngantep kuring raos anu hadé dina sungut kuring saatos sababaraha menit diuji. Hayu urang tingali sababaraha hal anu langkung menarik pikeun ditempo dina Béta ieu.

Kakuatan KDE

Mungkin parobihan anu paling penting anu dibawa ku ** Kubuntu 15.04 ** nyaéta aranjeunna nempatkeun kaamanan sareng kestabilan KDE 4.X pikeun muka leungeun ka ** Plasma 5 **. Kuring henteu émut versi Kubuntu anu sumping sareng KDE 4.0 pikeun pertama kalina, tapi anu kuring moal pernah hilap nyaéta musibah lengkep kusabab henteu stabilitas desktop nalika éta.

Kalayan ** Plasma 5 **, sanaos urang sering rawan hal anu sami, sigana mah moal aya kajadianana. Jalma-jalma urang anu parantos nyobian ** Plasma 5 ** ti saprak lahirna parantos ningali kumaha parantos asak sakedik-sakedik sareng detilna anu masih leres-leres leungit pisan alit. Mungkin anu paling ngaganggu nyaéta sababaraha aplikasi, sapertos Pidgin, henteu nunjukkeun ikon dina baki sistem. Tapi tanpa ragu sababaraha kaunggulan sareng pamutahiran anu ** Plasma 5 ** bakal nyandak urang ** Kubuntu 15.04 ** bakal ngajantenkeun urang hilap kana hal-hal éta.

Kusabab urang dugi ka layar * Login *, urang tiasa ningali perawatan éstétis anu dipiboga ku pangembang KDE berkat * Tim * anyar anu ngurus gambar sareng desain Lingkungan Desktop ieu. Penampilan anu sami anu urang mendakan dina layar konci:

Layar konci

Nalika ngaksés Desktop, kuring pikir anu mimiti anu bakal kami perhatoskeun nyaéta kumaha "minimalis" éta, sareng tanpa diragukeun éta katingalina saé, sanaos pikeun raos warna. Conto ieu nyaéta menu Aplikasi KDE anu sober, anggun sareng pisan * datar *.

Lampu Plasma Breeze

Sareng pikeun anu resep téma poék dina Plasma, kusabab * Breeze * (téma anyar pikeun Desktop), ogé nyayogikeun kami versi * Dark *:

Angin Plasma Gelap

Detil sanés anu kuring resep ngeunaan * Live CD * tina Béta ieu nyaéta yén aranjeunna ngan ukur nyertakeun aplikasi GTK anu diperyogikeun, dina hal ieu ** LibreOffice ** sareng ** Mozilla Firefox **. Salaku tambahan, font standar nyaéta ** Oxygen Font **, font anu didesain khusus pikeun KDE, sanaos henteu ngayakinkeun kuring kalayan standar sistem * anti-aliasing *, sareng kuring teras-terasan nempatkeun anu sanésna. Éta ogé nambihan kana Pusat Preferensi KDE, pilihan pikeun ningali data tim kami:

Ngeunaan ..

Balik ka ** Plasma 5 ** sareng anu anyar, ayeuna hiji * applet * dilebetkeun kana panel pikeun ngendalikeun pamuter audio:

Plasma_Control

Sareng dina hal ** Kubuntu 15.04 **, anu sanés * applet * ditambihan pikeun ngaluncurkeun KDE Telepathy anu lumayan mangfaat:

Plasma_Télépati

Di sisi anu sanésna ** Plasma 5 ** aranjeunna parantos nyandak (saur kuring) saléngkah mundur ku ngalebetkeun bewara anu ngambang dina bentuk gelembung, anu henteu tiasa dikonfigurasi pisan. Sakali aranjeunna ngaleungit tiasa ditingali dina panel sapertos biasa.

Kuring nyarios yén éta mangrupikeun léngkah mundur sabab ku KDE4, anjeun tiasa * ngaleupaskeun * bewara tina panel sareng aranjeunna dibéré bentuk anu sami (dina gelembung), tapi kami ngagaduhan pilihan pikeun ngalakukeun éta atanapi henteu. Jalan anu mana waé, éta katingalina saé pisan.

Bewara

Detil anu sanés pikeun Kubuntu 15.04

Nguji * LiveCD * Kuring mendakan sababaraha detil sanés anu kuring mendakan pikaresepeun, sapertos ** Kubuntu kalebet Téma GTK énggal disebut Orion ** anu ngagaduhan varian pikeun aplikasi GTK2 sareng GKT3. Ogé, éta nambihan gaya grafis énggal pikeun KDE anu disebat * Fusion *.

Hal séjén anu narik perhatian kuring nyaéta nalika kuring nyerat dina ** Kate **, kuring kaluar. Nalika kuring sumping deui kuring muka ** Kate ** deui pasrah yén kuring parantos nyandak seueur catetan sareng henteu disimpen, tapi kuring mendakan ieu:

Pamulihan di KATE

Henteu ngan ukur ngamungkinkeun kuring ningali Sateuacanna / Saatos robih, tapi éta ngamungkinkeun kuring pikeun nginget-nginget naon anu kuring tulis, atanapi kuring tiasa mopohokeun éta. Naon anu anjeun pikirkeun? Upami ieu parantos aya, kuring ngan saukur sasarap 😉

Sakumaha anjeun tiasa tingali dina tangkepan layar, diantara catetan anu kuring nunjukkeun salaku * hal négatip dina béta ieu *, nyaéta LibreOffice peryogi langkung seueur rasa sayang kusabab integrasi sareng KDE henteu saé pisan, tapi dina ménu kami henteu terang nalika urang urang lirén kana sababaraha pilihan.

Sareng kanggo ngarengsekeun bagian ieu, kuring kedah nampi sababaraha detil anu kedah diapresiasi. Mimiti, yén sanaos seueur sebaran anu sanésna parantos ngarobah titik ningkatna alat janten * / run / media / user / device / *, Kubuntu tetep ningkat dina titik * / media / user / device / *. Titik tambah sanésna nyaéta kalebet KDE Connect pikeun berinteraksi sareng sistem kami ngalangkungan telepon Android.

Kubuntu 15.04 Kacindekan

Sanaos waktos uji coba anu pondok, saur kuring ** Kubuntu 15.04 ** siap sareng siap nampi ** Plasma 5 **. Saatos KaOS, ayeuna Kubuntu 15.04 bakal janten sebaran * pro Plasma5 * anu sanés anu kuring bakal nyarankeun ka babaturan. Pikeun ayeuna kuring bakal ngantosan vérsi akhir pikeun nyobaan deui sareng mastikeun upami kuring leres sareng pendapat kuring.

Pokokna, anu pangsaé anu tiasa anjeun lakukeun nyaéta coba éta nyalira, janten kuring ngantepkeun tautan pikeun ngaunduh:

Unduh Kubuntu 15.04 Béta 2


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

55 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Obi-Wan Kenobi cenahna

    Pikaresepeun. Urang bakal ningali dina bulan April nalika versi stabilna kaluar.
    PS: 15.04 nyaéta LTS? Teu sangka éta pasangan, 14.04, 16.04, jst ...

    1.    Leper_Ivan cenahna

      Sanés abdi sayang.

      Pasanganna, tapi ku XX.04.

      XX.10 No.

      Salam.

    2.    Leper_Ivan cenahna

      Hapunten. Salah tafsir tina milik kuring.

  2.   gorlok cenahna

    Koréksi alit upami anjeun hoyong:
    «Sanaos waktos uji coba anu pondok, kuring yakin yén Kubuntu 15.04 siap sareng siap nampi Plasma 5. Janten pelepasan LTS urang kedah gaduh tambalan kaamanan sareng kestabilan atanapi koréksi anu diyakinkeun, tapi dina versi ieu KDE lengkep tiasa dianggo."
    Sakanyaho kuring, éta henteu saluyu sareng sékrési LTS. LTS kaluar unggal 2 taun, anu ayeuna nyaéta 14.04 LTS, sareng anu salajengna panginten janten 16.04 LTS. https://wiki.ubuntu.com/LTS

    Ayeuna, ngeunaan tés: kaleresan distro pikaresepeun, kuring resep penampilan umum anu ditampi. Urang kedah nyobian 🙂

    1.    elav cenahna

      Oh leres .. kuring ngagaduhan ideu yén sadayana .04 mangrupikeun LTS: D. Hatur nuhun kana koréksi, ayeuna kuring ngalereskeun.

  3.   urang Kristen cenahna

    Abdi hoyong nyobian versi pamungkas, nalika kuring nyobian pikeun nguji béta ieu dina laptop kuring upami kuring mindahkeun jandéla aranjeunna mimiti ngaleungit atanapi kedip-kedip atanapi caket, leres-leres ngaganggu, kuring miharep anu terakhir tiasa dianggo pikeun kuring, kuring bakal nyobian di bulan April .

    Salam.

    1.    elav cenahna

      Naon kartu vidéo laptop anjeun?

      1.    urang Kristen cenahna

        Laptop anu kuring uji distribusi gaduh AMD Radeon 7310 HD, dina waktos éta kalayan Antergos sareng gerakan gnome umumna ogé.

    2.    Marcelo cenahna

      Éta kajantenan kuring sareng 14.10 sareng plasma 5 ... Kuring ngumbar kalayan ngaktipkeun supir AMD anu stabil. Ayeuna di 15.04 Abdi henteu peryogi deui.

      Kuring miharep éta mantuan anjeun.

      Sacara pribadi, kuring nganggap yén vérsi ieu, sanaos masih béta, mangrupikeun salah sahiji anu parantos dianggo anu pangsaéna dina laptop kuring ayeuna (sareng anu kuring update ti 14.10). Gancang, elegan, stabil ... kaleresan ... kuring resep pisan. Kuring ngan ukur gaduh sababaraha masalah sareng aplikasi anu satengahna dipiceun, sareng kmix anu ngan bakal kajantenan nalika ngamimitian sistem. Perbaikan éta, sadayana sampurna! sareng dukungan basa, nyaéta anu kuring paling sono dina 14.10 alpha Plasma 5.

  4.   Yacolca cenahna

    Hai .. sareng patarosan jutaan dolar Kumaha kuring ngadamel Compiz Fusion tiasa dianggo?

    1.    elav cenahna

      Compiz Fusion dina KDE? Éta henteu perlu .. 😉

      1.    Chicxulub Kukulkan cenahna

        Henteu perlu sabab éta KWin? Naha henteu perlu sabab Compiz parantos lami? Henteu perlu sabab Compiz henteu ngabantosan produktivitas? ...

        Patarosan kalayan niat anu saé, kuring netelakeun 🙂.

      2.    Edo cenahna

        Kubus compiz langkung saé tibatan kwin 🙂

  5.   kaku cenahna

    Nya, kuring henteu resep Plasma 5, kuring parantos nyobian kana Kaos, Manjaro, Kubuntu sareng Arch sareng éta henteu ngayakinkeun kuring. Sumber na katingalina goréng, éta meakeun kuring langkung seueur tibatan di Kde4, nabrak sababaraha kali, éta dimimitian ku sddm sakumaha launna sareng Kdm sareng sacara umum sigana langkung siga Kde 4 facelift tibatan anu sanés. Upami Kde 4 stabil, dipercaya sareng aman, naha henteu ngan ukur ngalakukeun facelift sareng ikon anyar, téma énggal sareng ningkatkeun aplikasi anu parantos lami teu keuna sapertos Amarok atanapi Konqueror, jst?

    1.    elav cenahna

      plasma 5 ngalangkungan jauh tina angkat rai .. 😉

    2.    Brutico cenahna

      Nya, anjeun ngagaduhan masalah éta sateuacan pembaruan plasma pangénggalna 5.2.2, anu nembé direngsekeun, éta henteu deui ngonci sareng tiasa dianggo pisan. Éta sanés facelift kumargi éta qt5, konsumsi ram sami sareng desktop plasma 4 sakitar 400 megabyte. Amarok? tapi upami teu aya hubunganana sareng desktop. o_O

      1.    kaku cenahna

        Sampurna yén aranjeunna parantos ngatasi éta tapi dina kasus kuring kuring bakal ngantosan dugi ka usum panas nganggo éta, saur kuring masih héjo pisan, éta ngingetan kuring ngeunaan Gnome 3 nalika éta kaluar, pinuh ku bug.

        Amarok ceunah sabab sababaraha aplikasi Kde parantos lami ditilar, sigana mah aranjeunna kedahna ditunda heula sareng aplikasi ieu tibatan sareng desktop.

      2.    Miguel cenahna

        Upami KDE 4 parantos dipoles, langkung saé anjeun lirén lirén nganggo éta. sahenteuna pikeun sawatara waktu.
        Sabaraha lami didukung KDE 4?

  6.   Chuck daniels cenahna

    Kuring parantos lami teu nganggo KDE tapi anu leresna aranjeunna parantos masihan angkat anu saé dina tingkat éstétis. Dina pamanggih kuring éta parantos kéngingkeun seueur poin sareng ieu, éta sakedik ditingali.

  7.   Adolfo Rojas G cenahna

    Ti saprak 2012 nalika kuring robih tina Gnome sareng / atanapi turunan (cinammon) janten Xfce, kuring ngaraos raoseun pisan sareng lingkungan terakhir ieu (khususna sareng versi anyar 4.12 anu parantos nyumponan ampir sadaya anu diarepkeun kuring) tapi aranjeunna nyarios pisan ngeunaan KDE yén éta téh parantos masihan kuring resep hoyong nyobian éta ngan ukur ngaleungitkeun panasaran ...

  8.   Elias cenahna

    Hiji-hijina hal anu ngahambat kuring pikeun angkat ka Linux nyaéta masalah batré dina Windows anu tahan kuring sakitar 3 jam di Linux mudah-mudahan saatos seueur perbaikan 1 jam satengah = /

    1.    Ugo Yak cenahna

      Kuring parantos merhatoskeun kinerja anu saé kalayan Ubuntu Gnome.

    2.    Ugo Yak cenahna

      up, sakedik gagal, kuring ieu ngarujuk kana "Ubuntu MATE" ^^ (Kuring henteu acan nguji Gnome).

    3.    Peter cenahna

      Anjeun kedah masang TLP pikeun ngirangan konsumsi ... .nganggo PPA sareng dina waktos anu pas anjeun dipasang. Éta henteu ajaib, tapi éta tiasa ngirangan konsumsi antara 10 sareng 20%.

    4.    manu cenahna

      halo

      Batréna bérés sakitar 6 jam.
      Optimalkeun ku nuturkeun léngkah ieu:

      http://www.taringa.net/posts/linux/18073964/Optimizacion-de-energia-Dell-Inspirion-5521.html

  9.   Cristian cenahna

    Sigana kuring kedah ninggalkeun gnome sareng angkat ka kde, aya sababaraha daptar program anu dikandungna sacara standar

  10.   cr0t0 cenahna

    Kuring henteu paduli yén ieu mangrupikeun palaksanaan KDE 5 munggaran sacara resmi di kubuntu, tapi kuring henteu terang naha éta pantes tinggaleun LTS. Kuring bakal ngantosan ulasan munggaran dina waktos kirang ti 1 sasih, kuring nyobian dina mesin virtual sareng tuang langkung domba dina jangkungna Gnome kirang langkung 600mb tapi éta lancar.
    OFFTOPIC: Naha aya anu terang saha waé pamaén sora anu henteu matak pikasieuneun sapertos amarok / clementine di KDE? Abdi resep deadbeef tapi éta GTK ...

    1.    ajag cenahna

      Pamaén musik aya sajuta. Upami éta kedah janten QT, maka kuring bakal milari Tomahawk atanapi YaRock. Aranjeunna gaduh kalemahan, tapi aranjeunna saé saé.

    2.    kaku cenahna

      Coba Cantata, lengkep pisan sareng nyéépkeun sumber anu langkung kirang tibatan Amarok atanapi Clementine.

    3.    migurl cenahna

      sareng naon ari GTK?

  11.   Hiber cenahna

    Tulisan anu saé. Hiji patarosan, naon anu janten syarat pikeun PC?

    1.    elav cenahna

      Éta pisan rupa-rupa, KDE tiasa ngajalankeun sampurna dina Netbook kalayan RAM 1GB sareng Atom salaku prosésor. Janten gumantung kana hardware anu anjeun anggo.

  12.   cr0t0 cenahna

    Antarbeungeut KDE anu anyar saé pisan sareng ikon ikon Nitrux (KDE) + TYPE [: ZERO]. Duka teuing aranjeunna henteu gratis.
    kakait: http://deviantn7k1.deviantart.com/art/TYPE-ZERO-489810551

  13.   jelema nu ngalakukeun dosa cenahna

    Kuring parantos nyobian kde sareng sapertos sababaraha hal dina kahirupan, kuring yakin ieu: Kuring henteu resep pisan ka KDE, kuring pro-gnome

    1.    Pablo cenahna

      siga kde, abdi henteu resep gnome ogé. Abdi pro-XFCE. Tapi éta masalah rasa.

  14.   mykeura cenahna

    elav kuring sacara pribadi resep desain Plasma 5. Nanging, kusabab masalah stabilitas. Kuring cicing di KDE 4 bade lami ... Atanapi sahenteuna dugi ka versi stabil tina Plasma 5 kaluar.

    Dina waktos ayeuna kuring ngaraos super raos sareng KDE 4. Janten kuring henteu buru-buru nyobian Plasma 5.

    Sanaos kanggo nyobaan. Sigana mah kuring bakal masang salinan seger Mint Linux sareng KDE dina hard drive sekundér. Janten upami aya anu gagal dina Plasma 5 kuring bakal kaleungitan nanaon 🙂

    1.    elav cenahna

      Sigana mah sami. Sigana mah kuring bakal tetep sareng KDE4 kanggo waktos, tapi kuring masih tiasa nyobian Plasma5 dina PC sanés. 😉

  15.   Stif cenahna

    Abdi pangguna mouse, tapi kuring mésér komputer Intel i3 4gb, kumaha kalakuan KDE sareng mesin ieu?

    Hatur nuhun kana waleran anjeun 🙂

    1.    gék cenahna

      Siga sutra sobat kuring

    2.    McKlain cenahna

      Kuring gaduh dina Intel Core i5 sareng ngalir 🙂

  16.   Féstorian cenahna

    Kuring parantos nyobian di Fedora sareng kuring kantos ningali éta héjo pisan:

    Éta henteu ngagaduhan ikon desktop sareng henteu cara pikeun nempatkeunana (henteu aya kotak langka diantarana) Ieu henteu saé upami anjeun hoyong menangkeun pangguna tradisional.

    Aplikasi fundamental leungit dina Qt5, sapertos Lumba-lumba, konqueror, jst. Kuring teu resep hibrid spawn anu tiasa ngawangun antara kof 4 sareng 5

    Pusat kontrol KDE masih leungit sababaraha modul konfigurasi. Teu tiasa ngonpigurasi printer, contona.

    Aplikasi henteu tiasa diminimalkeun kana bilah béja.

    Masih kurangna seueur jejer, sanaos ieu paling henteu tina masalah.

    Atoh, kuring parantos ngajalankeun KDE4 tradisional kuring, sareng upami anjeun hoyong nempatkeun sacara standar kuring ngarepkeun anjeun parantos ngarengsekeun masalah ieu heula atanapi sahenteuna tinggalkeun pilihan pikeun nganggo KDE4.

    Sareng ieu mangrupikeun pangalaman kuring sacara ékspérimén sareng KDE5 dina Fedora. Meureun di distro anu sanésna éta bénten, tapi kaseueuran mah sigana henteu sesat.

  17.   lucas hideung cenahna

    Kaleresan anu tiasa disayogikeun ku ngembangkeun perangkat lunak gratis. Sanaos ngeunaan lingkunganana grapik…. Kuring bakal ngaapresiasi yén gnome sareng kde langkung panginten sapertos windows (upami éta dimungkinkeun). Ayeuna 1 taun ka pengker kuring nganggo xfce4. Mimiti kuring milih éta kusabab pc panggunaan kuring sapopoéna sumberdaya rendah, tapi teras kuring teras milih kumargi éta mangrupikeun paradigma desktop anu paling stabil sareng tetep, sapertos anu di Windows XP. Kuring yakin, sareng sanés ngan ukur tina pangalaman kuring sorangan, yén pangguna GNU / Linux (henteu sadayana, tapi sahenteuna) henteu hoyong ngurilingan unggal 2 taun milarian upami task bar nunjukkeun naon anu urang peryogikeun atanapi tombol-tombol anu aya di dieu énjing. aya di ditu, atanapi upami panel kontrol ayeuna salah sahiji cara sareng énjing anu sanés. Plasma (kde 5) katingalina lumayan, hehehe. Éta katingalina pikaresepeun, leres. Tapi urang sareng bal anu pinuh ku sabab «évolusi grafis» anu teu diperyogikeun ku desktop sareng notebbok, sadayana robih, sareng parobihan, sareng sigana henteu robih sareng tumuh.
    Sigana mah saé pisan yén aplikasi kéngingkeun kagancangan sareng supirna langkung saé sareng langkung saé sareng speed boot sareng kernel sareng sadayana ieu kalayan sumber anu sami sareng sateuacan. Éta mangrupikeun kaajaiban parangkat lunak gratis .. tapi punten !! tong bangsat sareng lingkungan grafik.
    Sigana mah kuring nyarios atas nami seueur. Salam jalma.

  18.   Dj karudut cenahna

    Tulisan anu saé! Kaleresan anu di luhur, éta katingalina lumayan saé. Rasa salah kuring ngeunaan vérsi panganyarna tina kulawarga Ubuntu, parantos seueur pikeun teuing nungtut hardware. Kuring anggap ieu moal dicirian persis ku cahaya ...

  19.   Jamodev cenahna

    Halo Kuring parantos nyobian bulan kamari ieu sababaraha distro kuring resep pisan Linux Mint 17.1 ngan ukur hiji hal dina kayu manis anu kuring henteu resep pisan kuring angkat ka Fedora 21 tapi masih aya anu henteu ngantep kuring bagja, ayeuna kuring nyobian kubuntu 15.04 sareng Kuring resep pisan nyaéta desktop anu ngagaduhan sagala rupa, éstétika anu ati-ati sareng intuitif Lumba-lumba sigana spektakuler pikeun kuring Kuring ngagaduhan sagala anu diperyogikeun, hiji-hijina hal anu henteu dianggo pikeun kuring nyaéta integrasi sareng droopbox sareng dina kMenu dimana éta saur nyerat kanggo milarian Abdi nyerat Terminal atanapi konsole sareng teu aya anu milari Mugi aranjeunna ngalereskeunana (kuring henteu terang naha ieu kajantenan ka batur), tapi upami henteu sigana kuring pikir di dieu kuring cicing KDE5 Kuring ngajempolan ti mimiti dugi ka akhir

  20.   McKlain cenahna

    Kuring henteu terang naon anu aranjeunna lakukeun tapi kuring nembé diupdate dina Arch sareng jalanna saé pisan, desktop sacara umum tingkah laku gancang, meureun ku sakedik lag (ditarima), ayeuna lag éta lengkep musna.

    Pagawean anu saé ti tim KDE.

  21.   Mikail cenahna

    Kuring nyobian Kubuntu 15.04 sababaraha dinten ka pengker sareng kaleresan kuring resep pisan, kuring ngaku yén kuring henteu kantos janten penggemar KDE tibatan naon waé pikeun éstétika na, tapi kuring kedah netelakeun yén KDE ngagaduhan aplikasi anu saé sapertos Dolphin, Okular, K3b pikeun sawatara ngaran. Sanaos nyéépkeun langkung seueur RAM tibatan Xubuntu, dina PC lami kuring (AMD64x2 kalayan 4gb RAM sareng kartu NVIDIA terpadu) versi ieu lancar pisan, karya anu saé 🙂

  22.   osky027 cenahna

    Kuring nyobian pamasangan bersih 15.04, sareng kuring henteu nyandak kartu grafik Nvidia GS7300. ngérakeun ...

  23.   Continum4 cenahna

    Diusahakeun Kubuntu 15.04, saé pisan KDE, tapi teu tiasa dianggo sareng desktop éta, seueur teuing kacilakaan. Kuring tungtungna ngaleupaskeun, balik deui ka Kubuntu 14.10.

  24.   Manuel cenahna

    siga windows 8 🙁

  25.   julio74 cenahna

    Ngeunaan grafik, kinerja sareng ngamimitian éta lancar, hiji-hijina hal anu kuring tingali kagagalan nyaéta sora kuring kedah ngarobih unggal kuring lebet kana sistem sareng kuring henteu terang naha file naon waé anu tiasa dirobih janten kuring henteu ngagaduhan pikeun ngalakukeun éta unggal-unggal kuring ngahurungkeun atanapi ngabalikan komputer. Jar kuring ngagaduhan prosesor dual core 2.5Ghz amd athlon dual core, RAM 4GB, kartu sora terpadu sareng kartu vidéo 1Gb Ati.

  26.   Carlos cenahna

    Halo, abdi hoyong ngutarakeun pendapat kuring anu hina, sanaos kuring satuju pisan sareng panulis tulisan éta, kuring pribadi henteu bakal nyarankeun plasma 5, kuring leres-leres yakin yén éta kedah ngarengsekeun sababaraha masalah anu tiasa janten keuneung na dina benten lingkungan desktop.
    Kuring parantos ngalaksanakeun tés dina Kubuntu 15.04, ieu dipasang dina Laptop HP Brand, Model 420, kalayan RAM 2GB sareng kuring ningali ieu:
    Naros
    Kacepetan: Sanaos uji coba Laptop terbatas kuring mendakan yén Kubuntu tiasa dianggo gancang pisan hubunganana sareng lanceukna Ubuntu 15.04 anu dipasang dina Komputer anu sami.
    Desain: Tanpa ragu éta mangrupikeun desain anu paling indah anu sahenteuna kuring pernah ningali, sakumaha ceuk panulis, katingali yén genius KDE prihatin pisan kana hal ieu, sabab éta katingali yén éta bersih pisan sareng desktop estetika.
    Otomatisasi kantor: sapertos biasa LibreOffice, henteu aya anu nyarioskeun sanajan bebasoffice kurang sakedik pikeun tiasa ngaleungitkeun Office of Microrobo, saur kuring éta mangrupikeun alternatif anu pangsaéna.
    Manajer Pribadi: teu aya anu nyarios Kontak Jigana anu pangsaéna dina bidangna, sareng saderhana program ieu parantos ngalaksanakeun padamelan anu langkung kapaké tibatan Outlook atanapi Thunderbird sorangan….

    Kontra ...
    1.- Biayana sakedik ngarobihna sabab sacara standar éta ngagaduhan tema Brize, langkung parah nyaéta titik, sanaos henteu penting éta tiasa ngaganggu.
    2.- Amarok, sacara pribadi kuring henteu pernah resep éta ti saprak kuring katéang pisan yén upami urang kedah ngaku yén éta anu paling stabil ...
    3.- anu paling seueur catetan nyaéta sahenteuna Kubuntu 15.04, ngagaduhan masalah anu serius dina grafik, kumargi layar layar, mendakan di sababaraha blog mangrupikeun nyeri sirah pikeun jalma Kubuntu anu teu acan tiasa ngungkulan masalah ieu bisa jadi keuneung Achilles Plasma 5… tétéla Fedora 22 nyieun sababaraha parobihan sareng mendakan solusikeun sakedik pikeun masalah ieu….

    Pondokna, kuring pikir Plasma 5 badé masihan seueur perkawis tapi dina sababaraha bulan atanapi sahenteuna nalika Kubuntu 16.04 kaluar (upami éta bakal kaluar), sabab panginten dina salah sahiji éta berangkat ti Ubuntu pikeun tanggal éta, saha anu terang ...
    Tungtungna urang gaduh seueur alternatif gratis anu ngamungkinkeun urang henteu kedah nganggo Robosoft 7 atanapi Robosoft 10 pikeun bagian kuring kuring langkung resep ngantosan dugi Kubuntu stabil sareng plasma 5 ...

    Klarifikasi: pendapat abdi ti jalma anu ngagaduhan 0 élmu komputer, kuring ngan ukur pangguna biasa sareng liar….

    1.    Roberto cenahna

      Kuring ngan ukur tiasa nyarios yén Windows ngabandungan !!!!
      Salam kanggo sadayana !!!

    2.    julius mejia cenahna

      Tungtungna aya anu parantos ngerjakeun PR sareng anu kuring nambihan yén aranjeunna ngagaduhan masalah pikeun mikawanoh kaluaran audio payun, pikeun urang anu gaduh PC desktop sareng nganggo headset anu nyambung ka jack payun penting, ayeuna upami urang ngonpigurasikeun ku kmix éta Éta ngakuan tapi konfigurasi na leungit saatos komputer dihurungkeun deui, kedip-kedip dina layar biasana kajadian sareng pikaboseneun sareng kajadian langkung ti naon waé nalika anjeun nonton pilem atanapi ngupingkeun musik kalayan sababaraha jandéla kabuka sareng hal sanésna nyaéta aya kajadian pikeun kuring parantos aya dina 2 waktos sareng layarna hideung lengkep sareng sareng bilah desktop atanapi task manager tapi henteu kaluar atanapi ngantep nanaon ngalakukeun kitu ngajalankeun pasang deui KUBUNTU 14.10 lami ti kuring dimana kuring ngadamel koméntar ieu ayeuna. Komputer kuring ngagaduhan prosesor AMD ATHLON 2.5 × 2 Ghz x64 4 Gb RAM DD 1Tb, grafik Radeon 4550 1GB RAM

      1.    Marcelo cenahna

        Sapertos anu kuring nyarioskeun sakitar lima ratus pesen deui, hahaha, kuring ngalereskeun masalah kedip-kedip ku cara masang driver AMD anu stabil pikeun kartu grafik kuring.

  27.   Eliud Gomez cenahna

    Hello Friends ti FromLinux: Kuring parantos masang Kubuntu 15.04. Salah sahiji aplikasi Browser youtube SMplayer anjeun henteu tiasa dianggo pikeun kuring. Kuring béjakeun ka anjeun, kuring ngaktipkeun tab dina SMplayer, dina pilihan «milarian pidéo dina youtube kotak dialog nembongan anu nyebatkeun: Kasalahan: Teu tiasa nyambung kana sérver youtube. Naha anjeun tiasa ngabantosan kuring pikeun méréskeun masalah ieu? Kuring bakal ngahargaan pisan. Kuring miharep waleran anjeun.