Fedora Utils atanapi kumaha ngaoptimalkeun Fedora anjeun

Nalika urang masang Fedora urang tingali yén anjeun peryogi prosés pasang-pasang sakedik panjang.

Sababaraha kali faktor na waktu éta ditangtoskeun sareng urang moal tiasa nyéépkeun waktos sakumaha urang hoyong atur Fedora.

con Utilitas Fedora urang tiasa ngalancarkeun prosésna.


Fedora Utils mangrupikeun skrip anu ngamungkinkeun urang masang codecs, parangkat lunak tambahan, ngalaksanakeun tugas pangropéa sareng seueur deui ku cara anu saderhana pisan.

Sadayana anu ngamungkinkeun urang ngalakukeun nyaéta dina gambar ieu:

Urang tiasa masangna ku cara kieu:

Urang lebetkeun folder dimana kami parantos ngaunduh skrip sareng ngaéksekusi salaku root:

chmod a + x fedorautils- * 
su -c "./fedorautils-*"

Urang ogé tiasa masangkeunana ku cara ieu:

su -c "yum localinstall http://fedorautils.sourceforge.net/fedorautils-latest.noarch.rpm"


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   kawani cenahna

    Sawatara waktos ka pengker maca maca inpormasi ngeunaan éta, kuring nganggo Arch, janten kuring henteu nyobian Fedora Utils

  2.   SamEXDZ cenahna

    Kuring parantos nyobian Fedora (éta mangrupikeun salah sahiji distro favorit kuring sajaba ti Mint) sareng kuring tiasa ngajamin yén alat ieu saé pisan mangpaat. Kuring nyerat ngeunaan éta henteu énggal-énggal sareng kuring terang yén éta tiasa ngabantosan anjeun pikeun gancang-gancang prosésna, peryogi 2 dinten kanggo nyiapkeun Fedora, kalayan éta kuring siap-siap dina 3/4 dinten éta.

    Kanggo naon artina, kuring bakalan ngantunkeun link na, mugia henteu kaganggu -> http://hpubuntu.wordpress.com/2011/11/12/jugando-con-fedora-utils/

  3.   Idjosemiguel cenahna

    Kumaha upami, sacara pribadi kuring resep autoplus sabab parantos ngajalankeun langkung saé tibatan F Utils, éta ngagaduhan langkung seueur pilihan tapi bédana minimal.

  4.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Henteu masalah…

  5.   Diego cenahna

    Dupi anjeun ngajelaskeun ti kumaha cara nuliskeun akar teras kana folder dimana éta diunduh ???
    Abdi énggal dina ieu. Hatur nuhun pikeun balesan anjeun langsung