Versi 1.0 tina téma FromLinux énggal badé réngsé

Nya ku anjeun maca ieu hartosna urang nembé atos nambihan FixPack No.1 kana lagu anyar anu urang ngaluarkeun sababaraha dinten ka pengker. Sareng anjeun kedah naros ka diri sorangan ... Naon anu anyar ayeuna? Pikeun ngajawab patarosan ieu nyaéta kami ngadamel tulisan ieu 😉

Hayu urang mimitian…

1. Deteksi Distro

Ya kami ngumumkeun éta sateuacan, tapi hé fungsionalitas anyar ieu mangrupikeun bagian tina iket.

Sateuacan urang ogé mendakan distro anu anjeun anggo, sareng kami nunjukkeun logo na, ayeuna urang lakonan hal anu sami tapi dina cara anu rada béda. Kitu ogé, upami aranjeunna pencét kana logo, aranjeunna bakal ditingalikeun tulisan anu aya hubunganana sareng distro anjeun:

Sareng urang parantos nambihan Pardus, Lubuntu, SolusOS, Xubuntu, Slitaz, Cakra, sareng urang bakal teras nambihan 😉

2. Perbaikan CSS kanggo ningalikeun téma dina telepon sélulér

Kami ngalereskeun sababaraha masalah anu aya nalika situs ditampilkeun dina alat sapertos telepon sélulér. Salaku conto, dina bagian luhur bagéan bodas katingali tanpa alesan anu jelas, ogé téks dina gambar tulisan éta ogé ditingalikeun, henteu sapertos anu sateuacanna ditingalikeun di belah katuhueunna, ngajantenkeun sadayana rada teu pas. Ieu babarengan sareng sababaraha detil anu sanés parantos dilereskeun.

Husus kasalahan sapertos rohangan kosong ieu anjeun ningali diluhur bar:

Sareng sababaraha langkung seueur detil anu bakal ningkatkeun cara situs ditampilkeun dina alat sapertos telepon sélulér.

3. logo Kubuntu sareng Xubuntu énggal dina koméntar

Sanés hal anu énggal anu kami ogé ngadeteksi pangunjung sareng distro dina koméntar, tapi éta énggal dina pamundut ti Pavloco urang ngarobah ikon tina Xubuntu dina koméntar. Nalika batur anu ngagunakeun Xubuntu mairan, logo distro muncul dina koméntar enya, tapi logo lami, ayeuna anu anyar némbongan:

Kitu ogé kami ngarobih logo tina Kubuntu dina koméntar, sareng kami nempatkeun anu énggal:

4. Avatar tina panulis pos

Kami panginten sapertos kitu, tapi kusabab aya kasalahan sakedik éta avatar panulis pos henteu némbongan di tungtung na, tah ... kami parantos ngumbar:

5. Tanggal (kumplit) sareng waktos unggal postingan

Salah sahiji saran anu aranjeunna pasihkeun ka kami ti mimiti nyaéta persis ieu. Kajadian éta dina tanggal diterbitkeun unggal tulisan aranjeunna ningali sapertosna "3 dinten kamari" … Sareng anjeun hoyong terang dinten naon khususna tulisan éta diterbitkeun (Nyaéta, pikeun terang contona éta diterbitkeun dina 7 Agustus 2012), ayeuna nalika aranjeunna nempatkeun pointer dina tanggal saderhana, tanggal lengkep némbongan:

6. Tulisan TEU menonjol di daérah "Sorotan"

Téma anu urang gaduh sateuacanna ngagaduhan struktur inpormasi anu lengkep pisan tibatan anu anyar ieu, anu nyababkeun henteu aya tulisan anu penting atanapi menonjol muncul (sapertos kaluaran Firefox 7) di daérah "Kami nyorot«Kami parantos ngajawab ieu ku ngabersihan sadaya tulisan tina jinis ieu.

Janten ayeuna tulisan anu aya dina "Kami nyorot" Aranjeunna leres-leres pangsaéna 😉

7. Daérah "Sorotan" anu langkung alit

Hal sanés anu aranjeunna sering naroskeun ka kami hehe. Éta kajadian yén pamendak nempatkeun tulisan sacara saéstuna saé pisan, tapi daérah ieu nyandak seueur teuing rohangan dina situsna, tah ... sakumaha anu anjeun parantos perhatoskeun, kami ngirangan daérah ieu seueur sareng ayeuna masih katingali, tapi éta nyéépkeun langkung seueur ruang tibatan sateuacanna :

8. Kami ngaleungitkeun sistem komentar JetPack sareng nempatkeun urang sorangan

Como parantos dipedar elav pos sejen, kami nganonaktifkeun sistem koméntar JetPack sareng nempatkeun urang nyalira, anu manpaat yén koméntar bersarang ieu tiasa dianggo saé, sareng langganan email kana koméntar sareng réspon na tiasa dianggo saé.

Negatip tina parobihan nyaéta kami kaleungitan integrasi sareng akun tina Twitter y Facebook 🙁

9. Widget login ayeuna langkung seueur waé

Ayeuna widget na (Daérah) dina sidebar (bar di beulah katuhu) nyokot rohangan kirang ti sateuacan:

10. Bar ngambang (utama) panghandapna:

Parobihan anu sanés anu dipénta ku anjeun ... kusabab palang na jangkung teuing (ageung) sareng ngajantenkeun maca sesah sareng sajabana, tah ... urang ngadamel ayeuna langkung alit

11. Pangaruh slide dina kotak search / box parantos dianggo dina Opera

Justru sakumaha anu nyebatkeun ... sateuacan épék ngagulung kerén anu urang tingali nalika urang mencét kana kotak search, éta henteu tiasa dianggo di Opera ... ogé, éta parantos tiasa dianggo 😉

12. Dirobih logo GitHub janten logo OpenSource dina footer

Dina footer atanapi footer, kami ngagaduhan logo téknologi anu kami ngadamel topik ieu, sateuacan kami ngagaduhan logo GitHub dimana eta nyarios OpenSource... henteu ayeuna, ayeuna urang gaduh logo tina OpenSource hehe.

13. Peunteun unggal pangguna dina labél dina komentar masing-masing

Ieu mangrupikeun hal anu urang pernahkeun dina cara anu kuno pikeun ... pikeun ngajelaskeun ieu tanpa seueur kasulitan, gumantung kana saha anjeun dina blog, téks sareng / atanapi labél anu aya dina handapeun avatar anjeun.

  • Rojo: anu ngolola tina situs.
  • hejo: jelema nu nyunting/ Pangdeudeul kana situs.
  • Biru kolot: The ngarang tina tulisan anu anjeun baca.
  • Biru Cahaya: Redactor tina situs.
  • Jeruk: nu make didaptarkeun dina situs.
  • kulawu: Lektor tina situs (nyaéta, pangguna henteu kadaptar).

Sederhana ngartos kan? .. muhun, abdi nyésakeun screenshot kumaha rupina:

14. Ikon pikeun ngabagi pos dina tungtung na

Urang bakal ngaleungitkeun ikon bagi anu ayeuna aya, ngagantikeunana ku urang sorangan ... saliwatan, éta masih dina prosés ngagosok sababaraha detil anu sanés hihi.

15. Téks tina tweet panungtungan dipuseurkeun

Teu nanaon ... jéntré éstétika saukur 😀

16. Urang bakal nganggo tombol unduh

Nalika urang badé nunjukkeun unduhan naon-naon, ayeuna urang bakal nganggo tombol anu cukup cool:

Pikeun nganggo tombol abdi tinggalkeun kodeu:

[ download u=http://link.del.archivo ]

Catetan: Anjeun kedah ngaleupaskeun rohangan anu saatos dina bracket kahiji sareng sateuacan anu terakhir, kuring nempatkeunana di dieu dina conto supados kode na ditampilkeun.

17. Sakumaha kakarék ditingali, urang ogé ngagaduhan kotak kanggo catetan, inpormasi penting, jst.

Sakumaha anu kuring baru sahaja nyarios, ayeuna urang bakal nunjukkeun inpormasi anu penting atanapi pikaresepeun atanapi data sapertos anu anjeun tingali di luhur ... sapertos kieu sareng latar biru anu tiis. Ah, ikon bakal dilebetkeun, detil ieu kami henteu acan laksanakeun.

18. Kami ogé parantos gaduh kotak peringatan.

NO aranjeunna kedah liren ngadatangan TiLinux ... kami gaduh seueur kejutan pikeun anjeun 😉

19. Ngaronjatkeun gaya "Hubungi Kami"

Nya ieu henteu meryogikeun seueur panjelasan. Kami ngan saukur ngajantenkeun tampilan halaman bentuk kontak langkung pikaresepeun, langkung saluyu sareng sesa situs.

20. Pagination kalayan lengkep

Pagination? ... Leres, angka-angka anu ngamungkinkeun anjeun ngarobih halaman ayeuna katingali langkung saé berkat penampilan sapertos tombol anu urang pasang di dinya:

21. Ngaronjat ukuran font dina koméntar sareng warna anu langkung poék

Kami ngagaduhan koméntar sareng warna kulawu, sareng téksna sakedik, urang ngan saukur ngagelarkeun téks sareng nambihan ukuranana, ayeuna sadayana tiasa dibaca langkung raoseun:

22. Kami nempatkeun ikon + tautan kana jaringan sosial dimana kami aya dina sidebar, ogé RSS.

Ngaliwatan tautan ieu anjeun bakal tiasa tetep tetep nuturkeun naon anu lumangsung TiLinux pikeun jaringan sosial favorit anjeun.

23. Parobihan dina gaya H1, H2, H3

Ayeuna elemen HTML ieu ngagaduhan gaya anu énggal, bénten sareng anu sateuacana dina hal warna sareng tipografi.

24. Dina telepon sélulér kami ngaoptimalkeun situs dina hal elemen anu dimuatna.

Ku ieu hartosna kuring anu muka situs tina telepon sélulérna moal ningali daérah tweet terakhir, ogé daérah "Unggulan", ogé sababaraha unsur sidebar sapertos promosi flash, widget anu ngaidentipikasi distro anu anjeun anggo, sareng sanés panah anu ngabantosan pikeun muka situs. Panah ieu henteu némbongan sabab aranjeunna tiasa angkat ka Luhur situs kalayan ngan ukur gerakan ramo haha, panah nyandak rohangan anu dina jenis alat ieu leres-leres diperyogikeun.

25. Parobihan dina sidebar.

Nya, salian ti parobihan anu parantos anjeun baca di luhur, ogé sebutkeun yén kami ngahapus gambarna sareng manuk sareng endog anu nyababkeun pangguna kana rekening kami Twitter (kami ngaleungitkeun sabab urang nempatkeun ikon di luhur)Kami ogé parantos nambihan survey, langganan email, sareng hal anu ganjil anu tiasa urang pikirkeun 😀

26. EOF…. TUNGTUNG!!!.

Henteu aya anu tiasa nambihan 🙂… ku ieu kami ngeureunkeun vérsi munggaran ieu 1.0 tina téma blog énggal TiLinux, Kami arepkeun anjeun nganikmatannana. Hatur nuhun pisan ka anjeun sadayana anu parantos aya pikeun ngabantosan, ngalaporkeun bug, masihan kami ideu sareng saran, sareng tangtosna, ngadukung kami dina parobihan ieu.

Ogé ngabagjakeun elav pikeun karya desain LUCU anu anjeunna lakukeun nalika nyandung téma ieu, padamelan anu saé pisan pikeun anjeunna, ogé INFINITELY berkat alaintm, rerencangan urang anu kami ngarepkeun tiasa dibagi sareng kami di dieu dina sababaraha bulan, sabab anjeunna anu parantos ngprogram 99% tina sadayana topik ieu, tanpa anjeunna desain ieu bakal ngan ukur .PNG dina netbook tina elav.

Girang, budak awéwé sareng kutu buku 😀


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

91 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   david cenahna

    Tulus…
    SELAMAT KERJA !!!!
    Kuring sacara pribadi resep kana parobihan anu dilakukeun dina situs…. langkung marahmay sareng éstétis anu hadé tibatan sateuacanna.

    Padamelan anu saé!

  2.   rafuru cenahna

    Hebat téma na 🙂 katingalina méwah .. profesional pisan sareng sadayana.

    Anjeun tiasa ningali yén aranjeunna nempatkeun seueur waktos sareng usaha, dina waktos anu saé.

  3.   Hyuuga_Neji cenahna

    Pagawéan anu luar biasa tapi kuring capé sareng lirén merangan Iceweasel anu dipikacinta…. Henteu aya jalan yén anjeunna nyandak ogé UserAgent anu senang, nyaéta, éta ngakuan iceweasel tapi henteu mikawanoh Debian (sigana mah henteu aya anu nganggo Iceweasel tanpa nganggo Debian hehe)

  4.   Hyuuga_Neji cenahna

    Ku jalan kitu, kuring henteu tiasa ningali rupa-rupa warna, nyaéta, nyatakeun "éditor" kanggo kuring, tapi éta henteu masihan kuring warna biru terang anu aranjeunna nyarios di luhur.

  5.   diazepan cenahna

    Ok

  6.   isar cenahna

    Saran.

    Naha mungkin pikeun nyabut gambar tina tulisan dina vérsi sélulér?

    Kuring sanés nyarioskeun sadaya gambar tapi anu nembongan dina sampéan gigireun tiap tulisan. Kuring nyarios ieu kusabab (ku telepon sacara vertikal) aranjeunna nyandak seueur rohangan sareng ogé muncul di luhur judul tulisan (hayu urang tingali heula gambar na teras judulna.

    Upami anjeun henteu ngartos kuring, kuring ngadamel layar

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Lalaki kumaha damang 😀
      Nya, enya, tangtosna tiasa ... teu terang upami parobihan ieu moal dipikaresep ku sababaraha pangguna.
      Urang kedah mikir pisan ngeunaan ieu hehe.

  7.   ajag cenahna

    Modifikasi alus teuing; Kuring pikir yén dina pamanggih kuring anjeun parantos buleud. Ieu kumaha saéna, langkung seueur sareng langkung saé;). Sambutan.

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      hatur nuhun

  8.   Citux cenahna

    Wilujeng !!! téma anu saé pisan….

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Nuhun 😉

  9.   elav cenahna

    Jigana urang kedah nganggo filsafat Google: Kami salawasna aya dina Béta 😛

  10.   Azazel cenahna

    Pagawean anu saé pisan kuring tiasa perhatoskeun yén aranjeunna nganggo warna biru di palang luhur situs.

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Leres, urang rada ngahartikeun idéntitas urang ayeuna hahaha.

  11.   Tina Toledo cenahna

    Sigana hébat. Hatur nuhun pisan kana sadaya padamelan anu parantos anjeun laksanakeun.

    1.    elav cenahna

      Nuhun Tina ^^

      1.    Tina Toledo cenahna

        Kuring ningali yén antara parobihan kuring "diturunkeun" kana "Reader"
        NGABARAKATAK!

        1.    Manuel de la Fuente cenahna

          Sarua sareng Perseus- Anjeun kedah masihan koméntar nganggo akun anjeun pikeun ngakuan pangkat anjeun.

          1.    Tina Toledo cenahna

            Kuring mairan sareng akun abdi ... tapi hé, éta anu paling henteu, anu kuring saleresna hoyong batalkeun akun ieu sareng kuring henteu ningali kumaha carana ngalakukeunana.

          2.    Manuel de la Fuente cenahna

            @Tina: Ayeuna éta anéh, anjeun sahenteuna kedah némbongan salaku "éditor". Pikeun ningali naon anu aranjeunna nyarios elav y Gaara.

          3.    Tina Toledo cenahna

            Nuhun sarébu ... sanaos leres henteu janten masalah, kuring ngan ukur hoyong ngabolaykeun akunna. 🙂

          4.    elav cenahna

            Halo Tina, hiji patarosan. Kalayan akun anjeun anjeun tiasa ngalebetkeun panel Administrasi sareng nyebarkeun tulisan? Nyaéta, naha anjeun perhatoskeun yén anjeun henteu ngagaduhan kaistiméwaan anu anjeun kagungan sateuacanna?

          5.    Tina Toledo cenahna

            @elav dixit: Naha anjeun perhatoskeun anjeun henteu ngagaduhan kaistiméwaan anu anjeun kantos kagungan?

            Sadayana.
            Tapi euweuh kajadian, saleresna. Tong hariwang 🙂

          6.    Tina Toledo cenahna

            Lorem ipsum pain sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud olahraga ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo akibatna. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur synt occaecat cupidatat non proident, sunt in fault qui officia deserunt mollit anim id est laborum… nguji

            1.    elav cenahna

              Hahaha Naha aya anu kantos ningali tarjamahan téks Latin ieu kana basa Spanyol? Nya rada lepat hahaha


        2.    KZKG ^ Gaara cenahna

          O_O… naon?!
          Bak, Kuring ngajamin yén anjeun didaptarkeun salaku Pangarang (hiji-hijina jalma salain ti admin anu ngagaduhan hak istiméwa pikeun ngirim otomatis, tanpa ngantosan moderasi pos)

          Fungsi nunjukkeun pangkat pangguna rada anyar, sareng kusabab anjeun ngan hiji-hijina sareng pangkat Pangarang tiasa aya sababaraha bug anu teu dideteksi dugi ka dieu, kuring bakal marios naon anu lumangsung, kuring nyungkeun hapunten tina kasalahan tapi ieu normal lamun produk anyar kaluar, deteksi bug sareng solusi.

          Upami saatos maca ieu anjeun masih hoyong ngahapus akun anjeun, kirimkeun kuring email.
          Wasalam

          1.    Tina Toledo cenahna

            Tong hariwang KZKG ^ Gaara. Budak lalaki, kuring terang sadaya parobihan éta ngagaduhan kakurangan. Salaku tambahan, sigana kuring yén aya poin sanés anu langkung penting pikeun dibenerkeun dina sadaya parobihan ieu.

            Abdi moal maot upami sakedap teu tiasa lebet pikeun nyebarkeun. Bener henteu penting éta.

            Hatur sewu nuhun kana kasaean anjeun 🙂

            1.    KZKG ^ Gaara cenahna

              Tina, kuring nembé mariksa ijin anjeun sareng éta saé, sapertos biasa, dina profil anjeun atanapi dina kategori anu anjeun lebet (Panulis) henteu aya parobihan, sadayana aya dina katégori anyar anu urang ciptakeun, kalayan kaistimewaan anu sami tibatan Panulis kecuali pikeun otomatis masang.

              Henteu ngan éta, kuring gaduh cadangan ti kamari blog (file DB +) sareng kuring parantos dipasang dina laptop kuring, kuring parantos lebet nganggo nami pangguna anjeun pikeun mastikeun yén anjeun ngagaduhan kaistiméwaan anu leres, sareng nyatana kuring ningali yén anjeun tiasa nyebarkeun tanpa masalah, janten Ayeuna kuring panasaran dimana ayana kasalahan.

              Bener henteu penting éta.
              Nya, pikeun urang sanés. Pangguna sareng editor kami mangrupikeun hal anu paling penting pikeun kami, janten ieu gaduh prioritas 1.
              Punten, nyerat kuring kana email kuring sareng gambar layar WP-Admin anu ditingalikeun ka anjeun, pikeun ningali naha urang tiasa méréskeun masalah kaistiméwaan pikeun nyebarkeun heula, teras saatos urang parantos ngajawab yén urang angkat kana masalah "panulis" atanapi "pamaca".

              Salam.


            2.    KZKG ^ Gaara cenahna

              Kuring parantos terang dimana masalahna, ngan éta teuing kode PHP teu kahartos ku kuring nyalira, kuring bakal nyauran rerencangan anu ngprogram téma supados anjeunna ngalakukeun debug sakumaha mistina.


          2.    KZKG ^ Gaara cenahna

            Tina direngsekeun Panulis sareng Editor.
            Masih ngantosan tangkepan layar WP-Admin anjeun.

            Wasalam

          3.    Tina Toledo cenahna

            Sampurna ... Nuhun sarébu

            Henteu, kuring henteu hoyong ngahapus akun, anu kuring hoyongkeun nyaéta ngabatalkeun akun kusabab panginten éta masalahna, tapi kuring parantos ningali éta henteu.

            1.    KZKG ^ Gaara cenahna

              Teu nanaon, pelesir.
              Anjeun teu acan nyarios ka kuring hehe, naha anjeun ngagaduhan masalah anu teu tiasa dipostingkeun?


  12.   davidlg cenahna

    sae pisan

    1.    elav cenahna

      Arigatoo !!!

  13.   v3 asup cenahna

    JAMIN xD

    tema na keren pisan 🙂

  14.   LU7HQW cenahna

    Naon portal éndah aranjeunna parantos ngahontal. Ucapan salamet kuring anu tulus. Abdi nembé mendakan aranjeunna. Kualitas tulisan anu saé pisan, leres kabaca, sareng anu utami, éta diénggalan ku catetan énggal unggal sababaraha jam. Situs anu saé ieu parantos aya dina speed dial Opera.
    Abdi nganuhunkeun ka anjeun sadayana.

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Hatur nuhun kana cariosan anjeun.
      Sanaos tingkat terbitan sanés anu leres-leres urang pikahoyong, éta ogé henteu goréng, ieu mangrupikeun aspek anu urang kedah tingkatkeun.

      Hatur nuhun pisan kana koméntar anjeun, sareng wilujeng sumping kana blog.
      Wasalam

  15.   Josh cenahna

    Hébat! Éta pas pisan. Nuhun kana padamelan anjeun.

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Nuhun rerencangan.

  16.   Yoyo Fernandez cenahna

    Éta katingalina saé, salah sahiji anu pangsaéna anu tiasa ditingali dina jaringan jaringan 😉

    Tapi kuring tetep nyarios yén palang luhur anu ngambang (batang biru) teuing kandel (gendut)

    Kuring henteu weruh naha anjeun tiasa robih janten langkung ipis tapi protés éta henteu 😛

  17.   Yoyo Fernandez cenahna

    LOL teu acan nerbitkeun koméntar kuring sateuacana, kuring masihan anjeunna kanggo nyebarkeun anjeunna pencét sareng luncat koméntar kuring teu acan kaluar

    Ku jalan kitu, kuring lebet kana WordPress tapi henteu ngenalkeun kuring, kuring kedah ngalebetkeun data ku cara tangan.

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Leres, kami henteu ngagaduhan kakait ka WP.com.
      Sareng anéh naon anu anjeun carioskeun di awal ... naha situs éta muatan anjeun lengkep?

  18.   Perseus cenahna

    Bros, kuring parantos ngalangkungan koméntar yén gambar lega katingalina henteu saimbang dina vérsi mobile loka éta;).

    Selamat atas pekerjaan yang telah selesai 🙂

    Salam 😀

  19.   Perseus cenahna

    TT Abdi henteu deui admin TT

    1.    Manuel de la Fuente cenahna

      Anjeun kedah lebet sateuacan masihan koméntar.

      1.    Perseus cenahna

        Nuhun bro, kuring jauh ti blog salami 4 bulan sareng bros kuring robih ka <° head XD, naon anu bakal terjadi upami kuring teu aya 2 taun, naha éta peringkat Alexa No. 1? XDDD

        Wasalam

        1.    Manuel de la Fuente cenahna

          Dina 2 taun Linus Torvalds bakal nyerat di dieu, sareng Richard Stallman bakal maréntahkeun aranjeunna masihan anjeunna kode sumber téma.

        2.    KZKG ^ Gaara cenahna

          Parantos 4 sasih lami sobat 🙁

    2.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Leres anjeun kompa, tangtos anjeun ogé. Anjeun kedah log in, sabab éta pangguna anjeun anu janten admin. Lebetkeun nganggo pangguna + kecap akses sareng voila, anjeun bakal ningali téks admin, avatar anjeun, sareng sajabana hehe.

  20.   Manuel de la Fuente cenahna

    Ufff, ucapan salamet kana padamelan éta, kuring henteu ngabayangkeun yén bakal aya seueur paningkatan. o_O Éta lagu leres pisan. 😀

    Tinjauan sababaraha hal:

    1. Abdi hoyong anjeun nambihan deteksi Funtoo dina sidebar sareng koméntar.
    4. Komo upami diulang, moal goréng upami sahenteuna nami pangarangna nembongan sahandapeun judulna. Kadang-kadang éta masihan kuring males pisan turun ka akhir tulisan pikeun ningali saha anu nyeratna (biasana kuring ningali heula pangarangna teras maca tulisan éta).
    5. Kuring pikir yén ku tanggal sareng waktos éta langkung ti cekap, kuring henteu ningali panggunaan nempatkeun sabaraha waktos anu parantos parantos ti saprak éta. Tapi hei, upami anjeun resep sapertos kieu, moal goréng pikeun nambihan pangaruh éta ogé hover kana koméntar.
    8. Aduh, JetPack, kami moal sono ka anjeun. 😀
    13. Hal anu sami ceuk kuring di dieu, di dieu y di dieu.
    22. Kuring ogé parantos ngalaporkeun éta sababaraha kali: tautan ka Twitter ngagaduhan sababaraha karakter tambahan. Karya anu sami tapi mimitina anjeun nyandak anjeun ka halaman utama Twitter teras alihan kana akun blog.

    Sagala hal sanés anu saé pisan, sanaos anjeun parantos terang yén unggal aya kajadian atanapi ngadeteksi kuring, kuring bakal ngaganggu didieu, hahahaha.

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      hatur nuhun

      1. Kirimkeun kuring logo distro kana email kuring.
      4. Panulis tulisan tiasa ditingali sateuacan lebet tulisan dina indéks situs, leres?
      5. Waktos anu parantos kalangkungan ngabantosan kumaha yuswa tulisan, sareng kuring ogé mikir yén éta bakal méré touch kaaslian.
      8. HAHA.
      13. Kumaha upami warna na? Kuring ngajawab anjeun dina koméntar anu sanés hehe, tapi dasarna pink sanés kuring resep pisan.
      22. Rengse, dibenerkeun.

      1.    Manuel de la Fuente cenahna

        1. Hayu atuh mendakan anu saé sareng kirimkeun ka anjeun. Naha anjeun hoyong di SVG?
        4. Leres, tapi kuring henteu ngan ukur maca tulisan daptar eusi, Abdi ogé nuturkeun sorotan, tulisan anu aya hubunganana, tautan dina tulisan anu kuring baca, koméntar anyar anu ditingal dina tulisan-tulisan baheula, jst. Sarua teu pati penting tapi bakal pikaresepeun.

        1.    anonimo cenahna

          pantun,

          Kahiji, Salamet pikeun topik anyar. Sigana mah tiis pisan, sareng pikaresepeun ningali halamanna sapertos anu parantos aya.

          Ngeunaan naon anu dicarioskeun ku Manuel, kuring satuju sareng titik 4. Saur kuring anu dina judul éta hadé pikeun nempatkeun nami pangarangna, sahingga katingalina mimitina upami éta diasupan tina tautan anu sanés halaman utama . Éta henteu penting, sareng panulis parantos aya dina situs sanés, tapi bakal langkung saé upami gaduhna ogé di dinya.

          Dina titik 5, hal anu sami tiasa dilakukeun pikeun koméntar. Sababaraha kali gunana pikeun terang mana anu anjeun parantos baca sareng mana anu teu anjeun baca.

          Sareng hal anu sanés, anu ogé tiasa ditingali dina situs sanés, nyaéta nempatkeun sababaraha koméntar di luhur koméntar (handapeun inpormasi pangarang). Sangkan teu kedah naék ka luhur pikeun ningali naha jumlah koméntarna parantos robih, sahingga tingali naha aya anu énggal atanapi henteu. Éta langkung pikeun genah tibatan fungsionalitas tambahan.

          Mudah-mudahan anjeun tiasa teras-terasan ningkatkeun kontinyu sapertos sateuacanna. Inpormasi anu anjeun pasang di wéb saé.

          1.    elav cenahna

            Salam anonim sareng hatur nuhun kanggo komentarna. Ngeunaan nomer dina koméntar, éta mangrupikeun hal anu urang hoyong lakukeun, tapi tétéla hal-hal éta henteu gampang. Punten, upami anjeun parantos ningali fungsionalitas ieu dilaksanakeun dina situs anu basisna WordPress, bejakeun ka kami naon éta, pikeun ningali naha kami tiasa ngahubungi pangurusna.

  21.   jamin-samuél cenahna

    ahahahahaha…. Hal anu paling lucu nyaéta aranjeunna nempatkeun kuring salaku modél pikeun nunjukkeun conto xD

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      HAHAHAHAHA

  22.   Pavloco cenahna

    Saé pisan, kaleresan éta blog tiasa ageung pisan, éta kedah dibaca pikeun Linuxeros anu nganggo basa Spanyol. Hatur nuhun pisan 🙂

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Hatur nuhun ka anjeun parantos masihan koméntar di dieu, pikaresepeun parantos berhasil ngumpulkeun seueur pamiarsa anu saé 🙂

  23.   Elynx cenahna

    Wilujeng sonten, kerja keras tanpa ragu. Selamat, ieu parantos janten conto tina sababaraha situs wéb anu ngahontal panarima pangguna gancang sareng anu tumuh sakumaha lami.

    Ngeunaan pangguna anu kéngingkeun distro, ayeuna nuju Solusos 1.2 Eveline (Panganyarna Terakhir) sareng kuring ngan ukur ningali gambar Tux nunjukkeun yén kuring nganggo Linux tapi henteu acan mikawanoh distro 🙁.

    Kuring miharep éta ngadeteksi éta gancang, abdi nganggo firefox pikeun nganapigasi 😉

    Salam!

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Hello misalna,
      Ngeunaan distro, anjeun kedah nangtoskeun Firefox UserAgent pikeun mikawanoh distro, didieu kuring tinggalkeun anjeun tutorial anu tiasa ngabantosan anjeun.

      Ngeunaan hal anu munggaran anu anjeun koméntar, leres-leres hatur nuhun pisan kana éta. Kami parantos pernah janten tujuan pikeun ngahontal suasana anu saé, pikeun ngajantenkeun sababaraha pangguna anu nganjang ka kami raoseun, kami ngarepkeun sahenteuna aya anu nyenangkeun.

      Wasalam

  24.   gerno cenahna

    Parobihan anu saé pisan! Nyaan teu nyangka bakal aya seueur pisan. Wilujeng, unggal dinten <· Linux langkung seueur bentukna.

    =)

  25.   gerno cenahna

    Ai .. Abdi henteu terang kunaon firefox UA kuring sacara standar ditandaan Ubuntu tibatan Xubuntu ..

  26.   b1tblu3 cenahna

    Sabenerna, kuring henteu ngagaduhan aksés kana DesdeLinux, tapi kuring cicing sareng sakumaha ceuk pavloco, disarankeun maca pikeun jalma-jalma Hispanik anu hoyong maju di dunya GNU / Linux, sareng leres, leres topik ieu saé pisan , kelir pikaresepeun, sareng detil halus anu pikaresepeun), ogé sipatna chingon, sakumaha urang carioskeun di dieu di Méksiko. SELAMAT ka sadayana jalma anu dimungkinkeun Tina LINUX !!!

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Nuhun kana koméntarna ^ - ^
      Wilujeng ogé kanggo anjeun, anu parantos aya alesan utama naha DesdeLinux teras-terasan maju ... ningkatkeun, nyobian nyenangkeun sadayana 🙂

      Wasalam

  27.   nobriel cenahna

    Parobihan anu saé, pa 'lante.

  28.   Hugo cenahna

    Pagawéan anu saé pisan. Sanaos ... naha aranjeunna ideu kuring, atanapi dina prosés parobihan elav didegradasi janten keusik? hehehehe.

    1.    Hugo cenahna

      Tong ngupingkeun kuring, éta sanaos KZKG ^ Gaara leres-leres panulis tulisan, sabab sacara visual éta biasa ningali ikonna ku peran admin warna beureum, kuring teu tiasa nolak ... 😉

      1.    Manuel de la Fuente cenahna

        Sigana mah admin kedahna sok warna na warna beureum, bahkan dina tulisan anu aranjeunna nyerat.

        1.    Manuel de la Fuente cenahna

          Ogé éditor (warna héjo na dina hal ieu).

      2.    KZKG ^ Gaara cenahna

        HAHAHAHAHA teu aya banyolan hahahahaJAJAJA

  29.   elip89 cenahna

    Saé pisan, parobihanna parantos ningkat pisan pamuatan situs sareng ayeuna langkung pikaresepeun xD

    Wasalam

  30.   Oberost cenahna

    Nomer koméntar ogé bakal ngabantosan bacaan anjeun khususna dina tulisan anu ditungtungan ku seueur.

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Ideu anu saé 🙂
      Kami parantos ngémutan hal sapertos kieu, anu kuring henteu émut kunaon tungtungna henteu janten hehe.

  31.   Sergio Esau Arámbula Duran cenahna

    Hebat. Abdi nyarankeun yén situs éta ogé ngadeteksi ZorinOS sareng Deepin sabab éta distro Linux anu saé

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Kirimkeun kuring logo kana email abdi 😀 - »kzkggaara [@ - lex.europa.eudesdelinux arwah.

  32.   AurosZx cenahna

    Wah, sakumaha gancangna seueur hal anu parantos dilereskeun

    1.    AurosZx cenahna

      Esteee, kuring panulis naskah tapi kaluar kulawu tibatan ungu ee

      1.    KZKG ^ Gaara cenahna

        Abdi nyobian ngalereskeun bug, tapi ayeuna henteu 🙁 ...

  33.   Leper_Ivan cenahna

    Sadayana katingali hébat ..

    1.    Leper_Ivan cenahna

      Abdi henteu tiasa kéngingkeun spanduk pikeun nunjukkeun yén kuring nganggo Arch. Terlebih deui, maca tulisan anu saacanna, sareng ngalakukeun salinan + témpél, nyarios yén kuring nganggo Debian. Error, abdi nganggo Arch .. 🙁

      1.    Manuel de la Fuente cenahna

        Éta kajadian anu anjeun lakukeun salinan / témpél henteu merhatoskeun naon anu anjeun nyalin, hahaha. Kamana waé di agén pangguna anu anjeun salin saur Debian. Hapuskeun éta, milari bagian ieu:

        Linux i686;

        Sareng teraskeun nyerat Arch:

        Arch Linux Ubuntu i686;

        1.    Manuel de la Fuente cenahna

          Ningali koméntar munggaran anjeun nyarios yén anjeun nganggo 64 bit. Janten tibatan i686 nempatkeun x86_64, Janten:

          Arch Linux Ubuntu x86_64;

          1.    Leper_Ivan cenahna

            Leres kolega, kuring parantos ngadamel salinan + témpél tanpa nénjo .. Kuring parantos ngantunkeun garis sapertos anu kedahna = D

          2.    Manuel de la Fuente cenahna

            @Leper_Ivan: Nyatana éta henteu sapertos kitu. Ieuh Kuring ngajawab anjeun.

  34.   Vérsiitis sedeng cenahna

    Sakumaha saé ..
    anjeun nyalira ..
    tapi ayeuna kuring henteu tiasa ngabuktoskeunana kusabab kuring ngaksésna tina handphone ..
    sareng kuring masih teu tiasa nyobian 1.2 🙁
    tapi subjek na alus pisan ..
    anjeun kedah bertarung sareng Opera Mini pikeun nyiapkeun éta, tapi éta henteu masalah, kusabab niat maca éta langkung kuat ..

  35.   Fernando A. cenahna

    Raos dina desain anu saé, éta pisan anu ngajual. hébat. ucapan salamet. Anjeun tiasa terang yén aranjeunna ngan ngahontal hal-hal hébat.

    1.    elav cenahna

      Hatur nuhun pisan kana komentarna 😀

  36.   elruiz1993 cenahna

    Hiji waktos kuring ngalakukeun tés

    1.    elruiz1993 cenahna

      Henteu, éta henteu tiasa dianggo dina Chrome sareng Fedora 🙁

  37.   elruiz1993 cenahna

    Wilujeng, blog na katingalina saé, ngan kuring henteu acan tiasa ngonpigurasikeunana pikeun nunjukkeun Fedora sareng Chrome

  38.   exe cenahna

    Selamat atas desainnya, kuring resep pisan 🙂