Versi anyar Git 2.27.0 parantos dileupaskeun sareng ieu mangrupikeun parobihanna

indit mangrupikeun salah sahiji sistem kontrol vérsi anu paling populér, dipercaya jeung kinerja tinggi, sareng nyayogikeun pakakas pamekaran nonlinear anu fleksibel dumasar kana vérsi sareng ngagabung.

Pikeun mastikeun integritas sajarah sareng tahan kana parobahan paningali, hashing implisit digunakeun tina sagala sajarah sateuacanna dina unggal konfirmasi sareng tandatangan digital pamekar tag masing-masing sareng konfirmasi ogé tiasa diverifikasi.

cikeneh versi anyar tina sistem kontrol sumber anu disebarkeun Git 2.27.0 dileupaskeun.Dibandingkeun sareng rilis sateuacana, versi anyar ngadopsi 537 parobihan, disiapkeun sareng partisipasi 71 pangembang, diantarana 19 ngiringan pikeun pertama kalina dina pamekaran

Git 2.27.0 sorotan

Dina vérsi anyar ieu Git 2.27.0, kaasup standar tina versi kadua protokol komunikasi Git parantos dibolaykeun, anu dianggo nalika nyambungkeun klien ti jauh ka server Git. Protokolna henteu acan dikenal, tapi siap dianggo sacara standar kusabab idéntifikasi masalah leueur anu peryogi tinimbangan nyalira.

Sedengkeun di sisi anu sanés, pikeun nyegah kabingungan dina vérsi anyar ieu paréntah "git describe" siempre ngagunakeun modeu kaluaran ngalegaan ("–Long") upami tag anu digantikeun pakait sareng komitmen dideteksi. Kusabab sateuacanna, tag anu ditandatanganan atanapi anotasi dipidangkeun ngajelaskeun komitmen sanajan éta diganti nami atanapi dipindahkeun ka hirarki "refs / tags /".

Ngajalankeun "git tarik" ayeuna ngaluarkeun peringatan upami variabel konfigurasi tarik.batesan deui henteu jelas-jelas disetél sareng pilihan "- [no-] overflow" atanapi "–ff-only" aranjeunna henteu nerapkeun. Pikeun neken peringatan pikeun jalma anu henteu badé nimpa, anjeun tiasa nyetél variabel kana palsu.

Aranjeunna ngagaduhan nambihan sababaraha tindakan anyar pikeun «git update-ref -stdin"éta ngamungkinkeun kontrol langsung tina transaksi pembaruan tautanSalaku conto, pikeun nerapkeun pembaruan tautan atom dua tahap ngalangkungan sababaraha repositori.

Sajaba ti éta, pilihan dipulut git dirévisi umum pikeun git dipulut. Pilihan anu sami anu teu disebatkeun di luhur didokumentasikeun sareng diliwatan kana pilihan tina pilihan anu leungit.

Ditambahkeun kamampuan pikeun nembongkeun Tina: sareng Judul: header: teu aya parobihan kana pormat format git tanpa ngarobih karakter anu teu aya dina encoding ASCII.

Pilihan éta "–Témbong-tarik" parantos ditambihan kana "git log", ngamungkinkeun anjeun ningali henteu ngan ukur ngalakukeun parobihan, tapi ogé komitmen pikeun ngagabung parobahan ieu tina cabang anu misah.

Pamrosésan input interaktif dina sadaya komponén parantos ngahijikeun sareng fflush () sauran parantos ditambihan saatos nunjukkeun paménta input, tapi sateuacan operasi baca.

Dina "git rebase" diidinkeun pikeun nga-apply deui sadayana komitmen lokal tanpa ngaéksekusi heula operasi «pariosKomo upami sawatara diantarana sateuacanna hulu.

Nilai variabel konfigurasi 'pack.useSparse' parantos diganti ku 'true' kanggo ngaktipkeun optimasi standar anu sateuacanna ditepikeun salaku eksperimen.

Parobihan anu sanésna:

  • Ditambahkeun saperangkat pilihan pikeun ngonpigurasikeun konéksi SSL nalika diaksés ngalangkungan proxy.
  • Inpormasi anu ditampilkeun nalika nganggo saringan konvérsi "bersih" sareng "smudge" parantos dilegaan. Salaku conto, obyék tangkal-ish ayeuna ditampilkeun, dimana gumpalan anu dikonversi nembongan.
  • Ditambahkeun pilihan "–autostash" pikeun "git merge".
  • Ningkat panganteur Checkout.
  • Ditambahkeun pilihan –no-gpg-sign kana paréntah git rebase pikeun nimpa setélan commit.gpgSign.
  • Ditambahkeun template bédana pangguna pikeun dokumén Markdown.
  • Dipiceun watesan pangecualian pikeun sadaya rute dina témplat gaji anu murah anu ngakibatkeun tangkal padamelan kosong.
  • Operasi "git restore –staged –worktree" ayeuna sacara standar nganggo eusi cabang "HEAD", tibatan nunjukkeun kasalahan.
  • Pagawean terus ngalih kana algoritma hashing SHA-2 tibatan SHA-1.
  • Kodeu anu disusun deui pikeun berinteraksi sareng GnuPG.

sumber: https://github.com/


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.