Versi anyar tina Proxmox Mail Gateway 6.0 parantos dileupaskeun

salajengnamox

salajengnamox, dipikaterang pikeun ngembangkeun sebaran Lingkungan Virtual Proxmox (langkung dikenal salaku Proxmox VE) pikeun nerapkeun infrastruktur server virtual, parantos nampilkeun sékrési sebaran Proxmox Mail Gateway 6.0 . Proxmox Surat Gateway ditepikeun salaku solusi konci dina panangan pikeun gancang ngadamel sistem pikeun ngawaskeun patalimarga mail sareng ngajagi pangladén mail internal.

Proxmox Surat Gateway jalan salaku server proxy anu bertindak salaku gateway antara jaringan éksternal sareng server mail internal dumasar kana MS Exchange, Lotus Domino atanapi Postfix. Anjeun tiasa ngatur sadaya aliran koréspondén anu lebet sareng kaluar.

Proxmox Mail Gateway dilaksanakeun antara firewall sareng sérver mail internal sareng ngalindungan organisasi ngalawan spam, virus, Trojan, sareng email phishing.

Sadaya rékaman koréspondénsi dibongkar sareng sayogi pikeun dianalisis ngalangkungan antarbeungeut wéb.

Duanana bagan disayogikeun ka pangguna pikeun nganilai dinamika umum, ogé sababaraha laporan sareng bentuk pikeun kéngingkeun inpormasi ngeunaan surat khusus sareng status pangiriman.

Sedengkeun konfigurasi klaster dirojong kanggo kasadiaan anu luhur (ngajaga sérpér cadangan upami disinkronkeun, data disingkronkeun ngalangkungan torowongan SSH) atanapi balancing beban.

Disagigireun ti éta, Sakumpulan alat anu lengkep disayogikeun pikeun nyayogikeun, nyaring spam, phishing sareng virus.

ClamAV sareng Basis Penjelajahan Aman Google dianggo pikeun meungpeukkeun lampiran jahat sareng suite ukuran anti-spam berbasis SpamAssassin ditawarkeun, kalebet dukungan pikeun verifikasi pangirim tibalik, SPF, DNSBL, daptar kulawu , Sistem klasifikasi Bayesian sareng blok spam dumasar kana URI.

Proxmox-gateway

Pikeun susuratan anu sah, disayogikeun sistem nyaring anu fléksibel anu ngamungkinkeun anjeun nangtoskeun aturan pikeun ngolah surat dumasar kana domain, panarima / pangirim, waktos anu ditampi, sareng jinis eusi.

Anjeun tiasa ngatur sadaya aliran koréspondén anu lebet sareng kaluar. Sadaya rékaman koréspondénsi dibongkar sareng sayogi pikeun analisa ngalangkungan antarbeungeut wéb anu disayogikeun salaku grafik pikeun ngukur dinamika umum.

Naon anu anyar dina Proxmox Mail Gateway 6.0?

Versi anyar ieu Proxmox Mail Gateway 6.0 hadir sareng paket dasar Debian 10.0 "Buster", sedengkeun pikeun jantung sistem anu Kernel Linux parantos diénggalan kana vérsi 5.0 dumasar kana bungkusan Ubuntu 19.04 kalayan dukungan ZFS.

Kalayan ieu versi anyar 6.0 hadir sareng ningkat pangrojong pikeun ZFS dina alat UEFI sareng NVMe Dina installer ISO, salaku conto, anjeun tiasa ngamimitian eunteung ZFS dina NVMe SSDs.

Pamekar aturan nyaring spam anu diperbarui pikeun SpamAssassin, Salaku tambahan, aranjeunna nambihan tabungan log aturan panyaringan spam anu diaktipkeun kana saringan mail.

Pikeun kaluaran log sistem dina antarbeungeut wéb, sababaraha paningkatan parantos dilakukeun pikeun nyepetkeun éta, kusabab panggunaan mini-journalreader tibatan journalctl.

Tina paket penting Proxmox Mail Gateway éta Pembaruan antipirus ClamAV kana vérsi 0.101.4 anu hadir sareng panangtayungan ngalawan bom ZIP non-rekursif.

Postg DBMS 11 ogé sumping anu dianggo pikeun nyimpen aturan sareng OpenSSL parantos diénggalan kana vérsi 1.1.1c kalayan dukungan pikeun TLS 1.3.

Gambar ISO pamasangan kanggo vérsi anyar ieu ayeuna sayogi pikeun diunduh gratis. Komponén distribusi khusus dilisénsikeun ku lisénsi AGPLv3.

Pikeun masang apdet, anjeun kedah terang yén duanana Repository perusahaan anu mayar sareng dua repositori gratis parantos sayogi, anu bénten dina tingkat stabilisasi pembaruan.

Komponén Proxmox Mail Gateway tiasa dipasang di luhur pangladén dumasar Debian 10 anu aya.

Upami anjeun resep unduh gambar ISO tina Proxmox Mail Gateway 6.0, hungkul anjeun kedah lebet kana halaman wéb resmi sareng Dina bagian unduhan na anjeun bakal mendakan tautan anu saluyu.

Link na ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.