Rupa-rupa: Pangatur wallpaper anu manpaat pikeun GNU / Linux Distros

Rupa-rupa: Pangatur wallpaper anu manpaat pikeun GNU / Linux Distros

Rupa-rupa: Pangatur wallpaper anu manpaat pikeun GNU / Linux Distros

Senén kamari urang ngobrolkeun Pywall, aplikasi anu urang anggo ngahasilkeun palette warna ti warna dominan urang wallpaper, anu teras urang dilarapkeun ka urang setasion, dina raraga ningkatkeun personalisasi otomatis, warna karakter anu dipidangkeun (font). Ku alatan éta, dinten ieu urang bakal ngobrol ngeunaan Rupa.

macem nyaéta anu luar biasa Manajer (Manajer) Wallpaper (Wallpaper). Anu diantara seueur fitur anu manpaat kalebet dukungan pikeun seueur-seueur Lingkungan Desktop (DE) y Sumber wallpaper, kalebet file lokal sareng jasa online, sapertos, Flickr, Wallhaven, Unsplash, sareng anu sanésna.

Pywal: Alat anu pikaresepeun pikeun ngarobih Terminal kami

Pywal: Alat anu pikaresepeun pikeun ngarobih Terminal kami

Sakumaha anu parantos kami nyatakeun di luhur, urang nembé nyarioskeun Pywal sareng dinten sakitar macem, kumargi, ku 2 aplikasi ieu babarengan, saha waé tiasa ngahontal anu luar biasa pangaruh kustomisasi otomatis sareng singkronisasi di antara, warna wallpaper anjeun sareng profil warna tina fon Terminal anjeun.

"Pywal mangrupikeun alat anu ngahasilkeun palette warna tina warna dominan dina hiji gambar. Teras terapkeun kelirna kana sadaya sistem sareng dina laleur dina sadaya acara favorit anjeun. Ayeuna aya 5 backend generasi warna anu didukung, masing-masing nyayogikeun palette warna anu béda pikeun masing-masing gambar. Anjeun kamungkinan bakal mendakan skéma warna anu pikaresepeun. Pywal ogé ngadukung téma anu tos ditangtoskeun sareng ngagaduhan langkung ti 250 téma internal. Anjeun tiasa ogé nyiptakeun file téma anjeun nyalira kanggo dibagi ka anu sanés." Pywal: Alat anu pikaresepeun pikeun ngarobih Terminal kami

Ragam: Eusi

Rupa-rupa: Wallpaper Manager (Wallpaper)

Naon Ragam?

ayeuna, macem dijelaskeun ku pamekar na di na website resmi, sukamaha kieu:

"Variety mangrupikeun open source Wallpaper Manager (Administrator) pikeun Linux. Mangrupikeun aplikasi anu saé anu kalebet fitur anu saé, dina ukuran alit sareng antar muka anu gampang dianggo. Rupa-rupa tiasa nganggo gambar lokal atanapi sacara otomatis unduh wallpaper ti Unsplash sareng sumber online sanés. Tambih Deui, éta ngamungkinkeun anjeun muterkeun dina interval anu teratur, sareng nyayogikeun cara gampang pikeun misahkeun gambar ageung tina sampah. Rupa-rupa ogé tiasa nunjukkeun tanda petik anu bijak sareng lucu atanapi jam digital anu saé dina desktop anjeun."

Vérsi kiwari

Dinten ayeuna, macem mana pikeun vérsi nomer 0.8.5, sareng diantara fungsionalitas anu aya ayeuna nyaéta kieu:

  • Nalika didukung, Rupa-rupa linggih sapertos ikon baki supados gampang reureuh teras dilanjutkeun. Upami teu kitu, ménu input na dina desktop nyayogikeun saperangkat pilihan anu sami.
  • Éta kalebet kisaran épék gambar, sapertos lukisan minyak sareng kabur, ogé pilihan pikeun nempatkeun tanda petik sareng jam di tukang.
  • Éta hadir sareng installer sareng dukungan kanggo Arch Linux, Debian 9+, Fedora, OpenSUSE, sareng Ubuntu 16.04+.

Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal macem anjeun tiasa didatangan website resmi na di GitHub.

Poto layar

Ieu sababaraha screenshot tina Rupa 0.8.5, parantos dipasang ngalangkungan Repository, sareng Manajer rangkep apt, duanana tina Interface na sareng épék disingkronkeun antara Pywal sareng anjeunna:

Antarmuka aplikasi

Rupa-rupa: Screenshot 1

Rupa-rupa: Screenshot 2

Rupa-rupa: Screenshot 3

Rupa-rupa: Screenshot 4

Rupa-rupa: Screenshot 5

Rupa-rupa: Screenshot 6

Rupa-rupa: Screenshot 7

Ragam + Pywal

Rupa-rupa: Screenshot 8

Rupa-rupa: Screenshot 9

Rupa-rupa: Screenshot 10

Rupa-rupa: Screenshot 11

Rupa-rupa: Screenshot 12

nyatet: Kanggo conto praktis ieu kumaha ngagunakeun Ragam + Pywal urang parantos biasa sapertos biasa, a Respin khusus de MX Linuxdisebut Kaajaiban, janten prosedur anu dipedar bakal diluyukeun sareng Lingkungan Desktop (Desktop Enviroment - DE) disebut XFCE. Nanging, pangaruh anu sami tiasa diadaptasi sareng kahontal dina anu sanés DE / WM, kalayan sakedik parobihan.

Gambar umum pikeun kasimpulan artikel

kacindekan

Kami arepkeun ieu "gunana tulisan saeutik" on «Variety», anu saé Manajer (Administrator) Wallpaper (Wallpaper), anu diantara seueur fitur anu manpaat kalebet dukungan pikeun seueur Lingkungan Desktop (DE) sareng Sumber Wallpaper, kalebet file lokal sareng jasa online, sapertos, Flickr, Wallhaven, Unsplash, sareng seueur deui; dipikaresep pisan sareng kagunaan, pikeun sadayana «Comunidad de Software Libre y Código Abierto» sareng kontribusi hébat kana difusi ékosistem aplikasi éndah, gigantic sareng ngembang tina «GNU/Linux».

Kanggo ayeuna, upami anjeun resep ieu publicación, Tong eureun bagikeun sareng anu sanésna, dina halaman wéb anu anjeun pikaresep, saluran, grup atanapi komunitas jaringan sosial atanapi sistem olahtalatah, langkung saé gratis, kabuka sareng / atanapi langkung aman sabab telegram, tanda, Mastodon atanapi anu sanésna tina Fediverse, langkung saé. Sareng émut kanggo nganjang halaman bumi kami di «TiLinux» pikeun ngajalajah langkung seueur berita, ogé ngiluan saluran resmi kami tina Telegram ti DesdeLinux. Sedengkeun, pikeun langkung seueur inpormasi, anjeun tiasa sumping waé Perpustakaan online Como OpenLibra y JedIT, pikeun ngaksés sareng maca buku digital (PDFs) ngeunaan topik ieu atanapi anu sanés.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.