Versi ahir Linux Mint 14 «Nadia» dileupaskeun

Sakumaha biasa, éta Clement Lefebvre nyalira anu, ngalangkungan blog resmi Linux Mint, ngumumkeun dinten ayeuna yén kasadiaan Linux Mint 14 "Nadia".


Diantara fitur-fitur anyar vérsi anyar ieu, para pangembang nyorot:

  • MATE 1.4
  • kayu manis 1.6
  • Manajer login MDM (Mint Display Manager), kalayan dukungan pikeun gambar sareng daptar pangguna.
  • Manajer parangkat lunak énggal kalayan dukungan pikeun Debconf sareng Apt
  • Rupa-rupa perbaikan sistem
  • Perbaikan desain sareng karya seni
Peryogi disebatkeun yén vérsi 32-bit peryogi prosesor kalayan dukungan PAE. Pikeun pangguna anu nganggo prosesor anu henteu ngadukung ekstensi PAE, disarankeun pisan pikeun nganggo Linux Mint versi 13, didukung dugi ka 2017. 
Pikeun ningali daptar berita anu lengkep, kuring nyarankeun maca éta catetan ngaleupaskeun.

sumber: linux mint


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Daniel pedroza cenahna

    Abdi parantos lami ngantosan vérsi ieu, katingalina saé pisan
    Kuring bakal unduh éta pikeun uji coba!
    hatur nuhun!

  2.   Padet Karpet Pacheco cenahna

    pikeun ngaunduh 😀… Linux Mint 13 Abdi resep, anu ka 14 ningali kumaha éta, hatur nuhun.

  3.   taimisto cenahna

    Abdi anyar kana sistem operasi Linux Mint, ayeuna kuring gaduh vérsi 14 dina komputer kuring, sabab Drasftsiht dipasang dina vérsi ieu, punten bantosan !!!!!!

bool (leres)