Versi anyar tina Linux Kernel, 2.6.33

Linus Torvalds jam katukang ngarilis vérsi anyar Linux Kernel, éta vérsi 2.6.33, anu diperkirakeun dihargaan 1.000.000.000 Euro.

Diantara perbaikan sareng kabaruan, di kalebet kode DRM pikeun supir pidéo Nouveau, seueur Perbaikan supir KMS pikeun Radeon sareng DRM pikeun VMware. Sacara umum, seueur paningkatan nalika ngeunaan kartu grafik sareng DRM.
Aya sababaraha perbaikan dina ALSA, dukungan pikeun monitoring suhu pikeun AMD K10 ICs sareng sababaraha driver anyar; aya sababaraha paningkatan kinerja pikeun EXT4 sareng Btrfs; panitia entri / kaluar (Abdi / O panjadwal) AS ngaleungit (ampir teu aya anu nganggona sareng urang kedahna nganggo CFQ).
Anjeun tiasa ngaunduh kode sumber (63,2 MB) ti situs resmi legendaris kernel.org, anu ngagaduhan éksténsif changelog.
Sing saha anu hoyong terang sacara jero parobihan, tiasa maca séri anu parantos dilakukeun H Online sareng anu ngamungkinkeun anjeun mendakan rahasia kernel dina sababaraha bagian, nyaéta:
  1. jaringan
  2. neundeun
  3. Grafis
  4. Arsitéktur sareng virtualisasi
  5. drivers

Ditempo dina | Lemes-Gratis


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.