Versi anyar tina Loculinux, linux pikeun cyber cafe

Ahirna Loculinux versi 1.1 sumping kalayan sagala perbaikan dilereskeun ti anu sateuacanna. 2 vérsi parantos didamel, Klién sareng Server, pikeun nganggo LocuLinux dina workstation, anjeun kedah masang klién dina masing-masing éta sareng dina komputer anu bakal ngendalikeunana, sérver.


Sistem anu parantos dilaksanakeun pikeun ngendalikeun jabatan mangrupikeun anu paling canggih anu kuring kantos tingali, éta ngamungkinkeun harga sajam, ku pamayaran, ku jam, sareng pangguna, jst. Éta ngamungkinkeun pikeun Nutup sési stasion, Pareuman hurungkeun deui atanapi Pareuman stasiun, langsung ti pusat kontrol pangladén LocuLinux.

Kusabab masalah stabilitas, vérsi na parantos dirobih tina 9.10 janten 9.04 kalayan sadaya bungkus dirénggalan.


Naon Loculinux?

Mangrupikeun distribusi Linux dumasarkeun kana Ubuntu 9.04 anu parantos dikembangkeun pikeun nutupan pasar anu dieksploitasi sakedik kanggo Linux, anu mangrupikeun toko telepon atanapi ogé katelah cybercafés.

Masalah anu ayeuna tina pendirian jenis ieu nyaéta kusabab Investasi awal pikeun mésér komputer, lisénsi parangkat lunak anu badé dipasang kedah ditambih, nyaéta naon anu dipasang kedah sacara hukum pisan sabab éta jasa anu ditawarkeun ka masarakat umum.

Biaya perizinan sistem operasi anu paling sering dianggo ningkatkeun biaya mésér komputer sareng nyababkeun jenis parangkat lunak ieu dipasang sacara teu sah.

Éta tempat LOCULINUX asup, sabab éta mangrupikeun sebaran Linux, éta henteu gaduh biaya dina lisénsi per komputer atanapi per total jumlah pangguna, kumargi éta dumasar kana lisénsi GNU anu, singgetna, nyarioskeun yén urang tiasa sacara bébas ngadistribusikaeun parangkat lunak éta atanapi bahkan ngarobih ku kabijaksanaan urang.

LOCULINUX ngagaduhan sadaya aplikasi anu diperyogikeun pikeun dipasang dina jenis pendirian ieu, ti Program Kantor (Word Processor, Spreadsheets, Presentations), Instant Messaging, jst.

Ieu mangrupikeun vérsi LOCULINUX anu munggaran, pamasanganana saderhana pisan, éta tiasa dieksekusi langsung tina LIVE DVD atanapi dipasang dina hard disk komputer.

Éta ngagaduhan dua lingkungan éksékutip pikeun program anu dikembangkeun dina platform Win Os, Anggur sareng PlayOnLinux, anu terakhir ngamungkinkeun urang pikeun ngajalankeun kaseueuran kaulinan komérsial atanapi demo ieu langsung ti LOCULINUX kami.

Halaman resmi | loculinux.com


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.