Pidéo: Ningalikeun kamajuan téma énggal pikeun DesdeLinux

Halo sadayana. Kuring parantos lami ngagarap proposal anyar pikeun téma blog, teras-terasan milari vérsi anu salajengna janten saderhana, saderhana sareng nyebarkeun pangalaman anu langkung saé pikeun pangguna anu nganjang ka kami.

Éta sababna kuring nyieun leutik Screencast ambéh aranjeunna tiasa ningali ideu anu kuring gaduhkeun pikeun desain anyar sareng tangtosna aranjeunna nawiskeun pendapat, kriteria, saran atanapi kritik kana komentar.

oge Kuring parantos nyiptakeun téma dina forum kami pikeun tujuan ieu. Tanpa ado deui, kuring ngantepkeun pidéo éta, anu anjeun tiasa tingali dina 10 Menit nganggo FromLinux langsung:


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

45 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Canales cenahna

    Usaha pikeun terus ningkatkeun komunitas diapresiasi.

    Terus bagikeun! rangkulan ka sadayana.

    1.    elav cenahna

      Hatur nuhun… ^ _ ^

  2.   Raphael Mardechai cenahna

    Abdi resep, sanaos desain ayeuna sigana henteu goréng, éta panginten parantos peryogi facelift.
    Desain sareng ideu anu saé,
    Salam.

    1.    elav cenahna

      Hatur nuhun .. 🙂

  3.   Juanra20 cenahna

    Abdi resep desain ka hareup anu saé sareng kalayan pilihan anu diperyogikeun 😀

  4.   diazepam cenahna

    Abdi resep ogé

  5.   EDU cenahna

    Kuring ngiringan nuhun, leres pisan saé terang yén di tukangeun ieu aya jalma anu paduli pisan kana detil na.

  6.   kronos cenahna

    Aranjeunna pasti perobihan anu tepat, aranjeunna saé.
    Alus geter.

  7.   edgar.kchaz cenahna

    Topikna saé pisan, kuring resep pisan, kuring nganggap éta mangrupakeun ide anu saé pikeun ngatur bagian-bagian proyék ku cara kieu ... tapi hiji hal anu kuring kantos ngaraos leungit nyaéta «laci sajarah», sakapeung kuring hoyong pikeun ningali naon anu diterbitkeun, sebutkeun, 1 bulan ka tukang sareng kuring kedah nebak halaman naon éta sareng nganapigasi pisan (kuring terang kuring tiasa milarian ku kecap konci, tapi tetep, éta ukur saran).

    Saé padamelan elav. Abdi ngantosan bungah.

    1.    Raphael Mardechai cenahna

      Persis, saur aranjeunna aranjeunna ngan ukur kedah nempatkeun widget "Arsip" anu dipiboga ku WordPress, éta ngatur aranjeunna ku mangtaun-taun sareng sasih.

  8.   lubuntu cenahna

    Saé pikeun ngatur hal-hal, tapi éta rada kuadrat pikeun rasa kuring; sareng warna beureum éta katingalina sedih pisan ku bulao, tapi parobihan tukang dina hal pangaturanna saé pisan.

  9.   Yo-yo cenahna

    Éta katingali unggulan, sareng video anu saé.
    Naha anjeun ngagaduhan aksen Kuba? LOL 😛

    1.    elav cenahna

      Tingali, kuring parantos nyobian ngabasmi aksen kuring, tapi éta moal leungit 😛

      1.    nosferatuxx cenahna

        Anu janten Kuba nyaéta Kuba .. Budak anjeun terang .. !! (Kalayan hormat)
        Salam ti Méksiko.! 🙂

        1.    KZKG ^ Gaara cenahna

          hahahaha Abdi henteu kantos nguping elav (sareng kuring asa henteu nguping) nyarios sapertos kitu 😀

      2.    eliotime3000 cenahna

        Abdi ngagaduhan aksen Peruvian (ti saprak lahir) sareng Spanyol (ti lulucon).

        Atoh, naha anjeun parantos nganggo RecordMyDesktop?

        1.    anonimo cenahna

          Anjeun gaduh hal Spanyol tapi salaku «posero». xD

          1.    eliotime3000 cenahna

            Kuring bakal nganggap koméntar éta salaku enya, salami anjeun nunjukkeun raut anjeun (ah, muhun, anjeun henteu).

          2.    anonimo cenahna

            Aha, naon waé anu anjeun pikahoyong, tapi éta henteu hartosna anjeun mangrupikeun pose. xD

          3.    eliotime3000 cenahna

            @anonymous:

            ¿Poser, abdi? Rasa-rasana henteu.

            Ogé, éta anjeun @courage?

          4.    anonimo cenahna

            Anjeun gagal waktos ieu posero, langkung saé nasib salajengna.

            1.    KZKG ^ Gaara cenahna

              Hayu urang ngobrolkeun naon anu dibahas dina patarosan. Kalayan kecap séjén, teu aya anu paduli upami X atanapi Y jalma 'poser' atanapi naon waé, didieu urang nyarioskeun proposal téma pikeun FromLinux, atanapi henteu?


          5.    eliotime3000 cenahna

            Pikeun ngaluarkeun naha éta ngan ukur troll atanapi flamer, pédah anjeunna ngajawab naha anjeunna nyarios "posero" (upami waleranna leres, anjeun nyebarkeun; upami henteu, anjeun mupus paguneman ieu).

  10.   ngaliwat cenahna

    Abdi resep desain ayeuna langkung saé. Abdi henteu ningali kunaon ngarobih. Larapkeun eusi anu langkung saé aya tantanganna.
    Wasalam

    1.    elav cenahna

      Manusa, sabab urang henteu tiasa hirup di jaman baheula, sareng aya fungsi anyar anu kedah dilaksanakeun. 😉

      1.    Robert cenahna

        desain anu saé pisan !!! Abdi resep. 😉

      2.    eliotime3000 cenahna

        Nya, kuring parantos merhatoskeun éta (sanés pikeun kabungahan kuring ngaganti Opera 12.16 anu lami pikeun Iceweasel anu énggal ti Debian).

  11.   FSluger cenahna

    Rengat, pidéo hébat ... proyek hébat.
    Kuring biasana didatangan halaman, sanaos kuring henteu biasana sering masihan koméntar, tapi kuring hoyong masihan sababaraha saran atanapi koméntar leutik:
    - Bagian sorot anu némbongan beureum: Kumaha upami warna sanés anu ngundang pangguna pikeun lebet, atanapi kanggo ngeklik? Kuring nyangka yén warna beureum condong ngagaduhan konotasi anu terbatas, sareng kadang nalika kuring ningali pidéo éta kuring ngagaduhan perasaan yén sanés ngeunaan sorotan, tapi aya anu lepat sareng profil anjeun: kusabab poto anjeun némbongan sareng sajabana ... Mungkin warna anu sanés masihan perasaan anu langkung saé ...
    - Bagian koméntar: alus pisan.
    - Pager: henteu kedah.
    - Saran: Nalika kuring ningali yén anjeun gaduh dua proyék sanés anu didédikasikeun pikeun FirefoxOS sareng Android… Kumaha upami nambihan tautan anu ngundang urang pikeun terang sareng nganjang kana éta proyek? Kuring pikir yén ka hareupna, upami aranjeunna teras-terasan tumuh dina jalan anu bakal dilakukeun, aranjeunna kedah nyusun ieu sakedik: panginten ngadamel jinis halaman ngan ukur pikeun proyek anjeun umum sareng, ti dinya, gunakeun khusus proyék: FromLinux, FromAndroid, FromFireoksOs.
    - Saran anu sanés: Langkung saé upami anjeun tiasa ngamimitian proyék ngadamel majalah dina Flipboard. Kuring henteu acan ningali naon-naon dina Linux, sareng éta saé pisan.

    Nya, aranjeunna saran sareng koméntar kuring. Hatur nuhun kana sadaya padamelan sareng kasabaran anjeun pikeun urang 😀

    1.    elav cenahna

      Nuhun kana bongbolongan .. Kuring bakal tumut kana sadaya anu anjeun carioskeun 😉

  12.   DaCooks cenahna

    Kuring gusta.

    Dupi anjeun parantos nyobian kumaha katingalina sareng font Inconsolata? éta pikeun terminal, saé pisan.
    Anu henteu ngayakinkeun kuring nyaéta aranjeunna badé nganggo font Ubuntu upami kuring teu salah paham, tapi hayu urang tingali kumaha.

  13.   eliotime3000 cenahna

    Sakumaha anu kuring carioskeun dina forum: Éta hebat !!!

    Mémang nyatana nyaéta ngeunaan waktos éta situs parantos robih, tapi éta masihan kuring perasaan yén téma parantos ditingkatkeun kalayan téma anu pangsaéna sateuacan ngagabung sareng UsemosLinux.

    Selamat di robih.

  14.   Marcos cenahna

    babaturan kerja anu saé pisan.

  15.   raven291286 cenahna

    Abdi resep pisan témplat ieu sareng anu énggal, kuring kantos hoyong anu sapertos kitu tapi saur kuring kuring kedah masihan anu ditaliti sabab pikeun ngalakukeun padamelan ieu ti mimiti upami anjeun peryogi élmu ... hormat kuring …… ………. salam 😀

  16.   rasputin cenahna

    Hei lalaki!, Kuring resep, kumaha anjeun ngalakukeun pikeun nyiptakeun hal-hal ieu? Kuring nganggo kembang api pikeun ngadamel témplat abdi teras kuring béréskeun sareng tukang ngaping. Abdi hoyong ngalakukeun anu sami dina linux, sabab kuring ningali yén hal anu saé tiasa dilakukeun dina OS ieu sapertos dina windows.
    Kuring ngantosan réspon anjeun, salam.

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Phew, DrewamWeaver? ... henteu henteu, henteu guyonan, didieu urang ngalakukeun hal-hal dina kode murni, dina tungtungna program-program éta ngalebetkeun kode sampah sareng seueur hal-hal anu henteu diperyogikeun.

  17.   lecovi cenahna

    Saé pisan!! Abdi resep desain anyar….

    Kusabab kuring panasaran ... naon anu anjeun anggo pikeun screencast? Kuring resep yén éta ngagaduhan poto kaméra anjeun ogé 😉

    Salam !!

    1.    eliotime3000 cenahna

      Hayu urang tingali naha kuring gaduh waktos kanggo ngalakukeun screencasts tina netbook kuring.

  18.   Jorge cenahna

    Hebat Abdi resep blog ieu, kuring kedah ngalih ka Windows pikeun sababaraha masalah akademik tapi kuring masih badé boot duaan sareng Xubuntu 😀

  19.   Hola cenahna

    Abdi resep desain anu saé pisan sareng ogé masihan koméntar yén aksen anjeun ogé pikaresepeun kuring: p cara anjeun nyarios hébat sareng digabungkeun sareng administrator anu saé

  20.   Yusuf cenahna

    Abdi resep kumaha rupana .. !!

  21.   clow_eriol cenahna

    Abdi resep panataan kategori 😀

  22.   adeplus cenahna

    Garis éstétika dijaga (kalayan sababaraha parobahan anu suksés pisan) sareng aksés sareng inpormasi anu relevan disusun deui.

    Sigana mah suksés pikeun kuring. Salah sahiji blog anu paling saé kuring terang: patokan eusi sareng desain ogé.

  23.   ganggang cenahna

    Padamelan anu saé parantos dilakukeun ku blog:]

  24.   hpardo cenahna

    Parobihan anu saé pisan, ngan warna beureumna henteu ngayakinkeun kuring, cobian nada anu sanés ... konsol na sigana kuring resep héjo (téks) hideung (latar).
    Salam sareng hatur nuhun pisan kana usaha ngajaga Blog ieu anu sacara pribadi parantos ngabantuan kuring pisan.

  25.   Gambar placeholder Marcos Escobedo cenahna

    Kuring kantos gaduh ideu yén fon anu saé ngadamel desain anu saé bahkan langkung saé. Ayeuna nuju méwah. Wilujeng sareng blog anu saé 🙂