Video2brain, diajar dina basa Spanyol

Kuring yakin yén ku waktos anu parantos kami laksanakeun di payuneun komputer urang, dina sababaraha waktos kami parantos nganggap kamungkinan diajar basa pamrograman atanapi diajar ngagunakeun sababaraha alat anu disayogikeun ku kami Linux, Windows o Mac.

Éta dina éta milarian anu teu nyugemakeun, saatos nyobian rébuan tutorial C ++(hiperbola), puluhan buku (ieu leres) sareng tutorial video anu dilakukeun ku jalma biasa anu ngalakukeun anu pangsaéna tapi henteu ngagaduhan kado pikeun ngajelaskeun dirina ku cara anu nyugemakeun, tungtungna kuring mendakan halaman wéb ieu sareng tutorial pidéo na! Dina basa Spanyol !.

Saatos ngalebetkeun éta, kuring ngarepkeun harga kursus anu aranjeunna sebarkeun langkung mahal tapi henteu, éta sakitar 30/40 dolar per kursus, harga anu saé saur pamanggih kuring sareng aya kursus anu dibasajankeun Visual C ++, Java 7, Visual Basic, Ajax, Jquery, MySQL, Php5, Javascript jsb ...

Kami ogé mendakan kursus jinis-jinis sanés, contona dina subyek pidéo sareng audio, sabab halaman wéb ieu dikelola ku guru anu disahkeun ku AdobeUrang bakal mendakan sagala jinis kursus pikeun pakakas Adobe Creative Suite, dina bagian otomatis kantor, kursus Libreoffice Impresss, Base sareng MS Office Word atanapi Excel anu maju.

Dina bagian wéb, urang bakal mendakan kursus Flash, kursus html5 sareng Css3 sareng seueur deui, ogé kursus pikeun program pikeun ios sareng Android.

Bener mangrupikeun alternatif anu pikaresepeun pisan sareng sadayana ngagaduhan kabébasan pikeun milih éta atanapi henteu, urang tiasa ngartos yén biayana sigana mahal pikeun sabagian. Akhirna upami urang muka ISO anu tiasa diunduh kursus di Linux, kursus bakalan tiasa dianggo tina browser anu nganggo html sareng upami urang ngalakukeun éta dina Windows éta bakal muka .exe kalayan program sapertos kieu, terstruktur pisan:

Saéstuna mangrupikeun alternatif anu saé pikeun dunya Hispanik, pikeun anu sapertos kuring anu, sanaos aranjeunna ngartos basa Inggris, upami aranjeunna maca hal dina basa éta aya seueur hal anu aranjeunna henteu tiasa ngartos leres sareng pikeun anu hoyong kursus pidéo, kalayan conto, latihan sareng langkung seueur deui.

Abdi parantos nyobian, mugia aya anu langkung surak.

Pidéo2brain


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

14 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   3 ndria cenahna

    Situs éta ngagaduhan Joomla anu saé pisan! teuing

  2.   pandev92 cenahna

    Nya, upami anjeun gaduh sadayana, nalika kuring tiasa, kuring bakal ningali kecap na.

  3.   nano cenahna

    Nguji nyarang.

  4.   Yoyo Fernandez cenahna

    LOL pandev92 tina Internet Explorer 10.0 sareng Windows 8 O_0

    Serangan serangan ti Safari 6.0 sareng OS X Mountain Lion 10.8 😛

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      hehehehe abdi bakal nempatkeun larangan supaya saha anu nganggo IE moal tiasa lebet ... HAHAHA

  5.   pandev92 cenahna

    Leres ahahah, kuring resep pisan kana konsep Windows 8 sareng tinjauan maca ulang lumayan lancar dina komputer kuring, dina dua minggu teu aya anu teu normal kajadian xD ...

  6.   bobnacif cenahna

    Jandéla éta 8 masihan kuring seueur masalah, musik sareng poto anu kuring simpen dina partisi éta kuring ngahapus, sareng éta nyuhungkeun seueur inpormasi pikeun rasa kuring

  7.   ferreryguardia cenahna

    Hayu urang tingali naha kuring ningali éta ningali kumaha éta ...

  8.   Perancis cenahna

    Ukur ngarobih agén pangguna xD

  9.   v3 asup cenahna

    windows teu ngahapus, anjeun damel, anjeun mencét tombol émut na, di sagigireun éta anjeun salah ngalakukeun xD

  10.   Arturo Molina cenahna

    Kuring resep kana Adobe Suite sareng WordPress, kuring ogé nganggo Windows 8 sareng upami anjeun henteu sadar éta nyandak partisi disk sadayana, kabeneran kuring nyokong sadayana sateuacanna; Pikeun kuring x64 parantos janten syahid, sanaos dina hal gim sigana anu pangsaéna. Kuring ngagunakeun ayeuna kusabab kuring aya dina desktop kuring, kuring nganggo lubuntu dina netbook pribadi kuring.

  11.   produksi net cenahna

    punten, kumaha kuring tiasa ngaunduh kelas tutorial atanapi linux, atanapi pidéo na tina Video2brain

  12.   johanso cenahna

    video2brain, perusahaan tutorial virtual anu pangsaéna di ditu. (Spanyol, Perancis sareng Inggris)

  13.   eliotime3000 cenahna

    Hayu urang tingali naha kuring tiasa kéngingkeun salah sahiji anu mana aranjeunna gaduh ngeunaan Drupal sareng Drush supados kuring henteu kedah sangsara nalika ngadamel pembaruan sareng FTP kana inti sareng modul na (modél lammer).