Voyager 16.04.3: distro anu hampang sareng éndah dumasarkeun kana Xubuntu

Kaanggunan sareng ringanna tina Distros basis Linux Éta parantos ningkat sacara gancang, di tukang mangrupikeun waktos dimana cahaya éta sinonim sareng awon sareng ayeuna urang tiasa ningali manpaat distros épisién sareng panungtung grafis anu matak pisan. Nya kitu, aya distro sapertos Voyager éta ngalengkepan penampilan anu pikaresepeun ku kapasitas konfigurasi anu hébat, anu dikuatkeun ku rupa-rupa parangkat lunak anu dipasang sacara standar.

Naon Voyager 16.04.3 nawiskeun kami?

Voyager 16.04.3 nyaéta distro dumasar kana Xubuntu 16.04.3 LTS, anu ngagunakeun éta Lingkungan desktop Xfce 4.12 jeung Kernel Linux 4.10, anu aya hubunganana sareng a rupa-rupa ageung parangkat lunak standar y bérés grapik saé, dina raraga nawiskeun pangguna na distro anu hampang sareng éndah anu ngagaduhan sadaya alat anu dipikabutuh pikeun operasi anu leres henteu paduli jenis pangguna anu ngagunakeunana.

Voyager

Pamekar ti Voyager 16.04.3 narékahan pikeun nyiptakeun distro anu nawiskeun seueur pilihan pikeun sababaraha jinis pangguna, anu kedah ngurus ngaleungitkeun, ngédit atanapi nambihan fungsionalitas anu aranjeunna pikahoyong supados distro cocog sareng kabutuhan sareng selera na.

Versi Voyager 16.04.3 ayeuna bakal dipiboga dukungan diperpanjang dugi ka 21 April 2019, pikeun pangguna anu resep kana vérsi ieu pastikeun bakal gaduh pembaruan sareng paningkatan pikeun waktos anu lami.

Alat pamasangan Voyager 16.04.3 pisan intuitif sareng sakali distro urang ngajalankeun urang tiasa nikmati sadaya fungsina. Kuring kedah ngantebkeun yén kuring resep wallpaper desktop standar di distro ieu teuing, anu mangrupikeun hasil karya fotografer Jérman Alina cerny.

Voyager 16.04.3 ogé mangrupikeun distro anu saé pikeun midangkeun, ngalaksanakeun tugas anu rumit, internetan dina Internét, sareng ngalakukeun padamelan kantor. Éta leres-leres dirancang pikeun manpaat dina cabang mana waé, sajaba ti distro basis Ubuntu éta ngagaduhan seueur perangkat lunak pikeun dipasang sareng dokuméntasi anu éksténsif pisan aya.

Di handap ieu urang tiasa ningali daptar lengkep parangkat lunak standar anu dibawa Voyager 16.04.3:

  • XFCE 4.12.3
  • Xfdashboad 0.6.1
  • Dok Plank 0.11
  • Konkrit-sadayana
  • yeuh
  • Smtube
  • Puseur Media Kodi
  • Mpv Media Player
  • Parole, Gimp 2.8.16
  • Gthumb
  • Pitivi 0.95.1
  • Clementine 1.3.1
  • Covergloobus 1.7.3
  • Gradio 5.0.1 Radius
  • Kazam
  • pangiriman
  • Terminator
  • Terminal Ranger
  • Moc Audio, Clamav Antipirus
  • Clamtk 5.24.1
  • Sistem infos CPU-G
  • Perbaikan boot
  • OS-Uninstaller
  • Pulsa audio Equalizer
  • kiju
  • sedekan hate nu ngadadak
  • Skrining 0.1.6
  • Hayu-dup
  • Customizer Grub
  • Bleachbit
  • Eureun-Feu Gfuw
  • Sinaptik
  • Corebird Twitter 1.1.1
  • Thunderbird 52.2
  • Firefox 55
  • Pidgin
  • LibreOffice 5.4
  • Kalénder Gnome
  • tambaga
  • Mintstick USB 1.3.4
  • Logika Parangkat Lunak Gnome
  • Xscreensaver

Konflik standar anu distro bawa cocog pisan sareng menu Xfce, wallpaper sareng téma grapik, konsumsi sumberdaya anu dipesen rada handap sareng jalur diajar na minimal, ngajantenkeun distro anu disarankeun pikeun pemula sareng pangguna anu maju.

Dihandap ieu urang tiasa ningali galéri screenshot anu ditawarkeun ku pengembang na

Kumaha urang tiasa ngamimitian mikaresep Voyager 16.04.3?

Ngan sababaraha minggu parantos kalangkungan Voyager 16.04.3 sareng gambar isos na tiasa diunduh tina tautan ieu:

Unduh Voyager 16.04.3 pikeun 64 bit

Unduh Voyager 16.04.3 pikeun 32 bit

Sakali urang parantos masang distro urang tiasa nyobian salaku cd live atanapi masang kana komputer urang. Émut yén urang tiasa ngaduruk gambar iso kana DVD atanapi ngadamel usb bootable, upami anjeun henteu terang kumaha ngalaksanakeun tugas ieu anjeun tiasa maca sababaraha tutorials pikeun masang linux yén kami parantos nyiapkeun dina blog, diantarana kami nyorot kieu:

Kumaha cara ngadamel usb Windows bootable ti Linux kalayan WoeUSB

Kumaha carana masang Linux dina USB terus-terusan

Kumaha carana masang Linux tina USB stick

Kumaha cara ngadamel Multiboot Pendrive nganggo MultiBootUSB

Kuring tanggel waler pikeun nyarankeun distro anu stabil, gancang sareng enteng ieu, anu dasarna mangrupikeun facelift kana drive indung Xubuntu na, tetep saderhana tapi nambihan tambahan anu ngajantenkeun langkung cocog pikeun panggunaan umum.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

11 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Nicolas Rivero cenahna

    Usul anu pikaresepeun

  2.   carlosnewmusic cenahna

    Anjeun ogé tiasa nempatkeun sarat minimal anu kedah diémutan alat-alat dimana dipasang dina sistem ieu

  3.   Carlos cenahna

    Kuring parantos nyobian seueur panangan katuhu Linux, masalahna sareng Linux nyaéta yén éta henteu cocog sareng kaseueuran parangkat lunak di dunya

    1.    Lizer cenahna

      Henteu aya OS.

  4.   sambalespetri cenahna

    Kacida pinter sareng ati-ati distro. Ringan nanging anggun sareng dipak ku parangkat lunak anu manpaat. Kuring moal bosen nyarankeun éta, utamina upami tim anjeun saderhana atanapi berpenghasilan rendah. Pamekar ogé nawiskeun varian basis Debian sareng anu berorientasi pikeun pamaén. Anjeun moal kuciwa nyobian.

  5.   Gonzalo Martinez cenahna

    Teu aya anu ngagiling kuring langkung ti distro anu nganggo dock sacara standar nyaéta desktop anjeun. Éta kurangna kapribadian awon aya.

    90% pangguna Linux benci mac, tapi ide anu langkung saé tibatan ngalakukeun naon anu urang benci janten cool sapertos aranjeunna.

    1.    Linux Tlaloc cenahna

      Kaseueuran "Linuxeros" anu henteu propésional gaduh waktos anu saé pikeun nyetél desktop sareng nyandak screenshot tina desktop nganggo neofetch, top sareng anu sanés janten asik

  6.   linuxero cenahna

    MX Linux distro anu pangsaéna, dumasarkeun kana Debian sareng nganggo XFCE 🙂

  7.   Diego cenahna

    Éta pikaresepeun upami pamekar sareng tulisan dina blog sareng halaman wéb nunjukkeun syarat minimum anu tiasa ditampi pikeun jenis distribusi ieu. Nyebatkeun yén éta 'ngagaduhan panggunaan sumberdaya rendah pisan' atanapi éta 'cocog pikeun komputer sumberdaya rendah' ​​teuing relatif.
    Aya jalma anu nganggap yén 2Ghz Core2-Duo kalayan 4GB RAM mangrupikeun komputer anu lami, sareng kuring hoyong pikeun kuring nyalira kusabab sadayana anu kuring gaduh langkung lemah tina éta.

  8.   Carlos cenahna

    Éta gaduh masalah klasik tina nyaring, sapertos sadayana xfce

  9.   Claudio cenahna

    «Pangembang Voyager 16.04.3 narékahan pikeun nyiptakeun distro anu nawiskeun seueur pilihan pikeun sababaraha jinis pangguna, anu kedah tanggel waler, ngédit atanapi nambihan pungsionalitas anu aranjeunna hoyongkeun supados distro cocog sareng kabutuhanana sareng raos. » Janten kuring masang Xubuntu sacara langsung, kuring henteu ningali genah dina masang Voyaguer. Ogé Voyaguer mawa seueur teuing wallpaper sareng awon pisan.