Warta ti XFCE !! Naon anu énggal dina Xfce 4.12?

Kami parantos ningali sawangan tina berita ngeunaan XFCE 4.12 ngalangkungan sababaraha tulisan, sareng urang mekarkeun berita ku 3 tulisan anu diterbitkeun ku Skunnyk dina blogna kalayan beja pangénggalna aya dina Repositories Git.

Naon anu énggal dina Xfce 4.12?

Sababaraha minggu ka pengker mutuskeun pikeun daptar daptar "bug kritis" pikeun ngabasmi pikeun ngaleupaskeun Xfce 4.12. Anjeun tiasa mendakan daptar di dieu. Xfce 4.12 bakal, anu matak loba anu kuciwa, terus ngagunakeun gtk2, kalayan sababaraha dukungan pikeun gtk3 pikeun integrasi anu langkung saé. Meureun pikeun vérsi salajengna, aranjeunna disarankeun pikeun port ka gtk3, sanaos parantos Ikey doherty (enya enya, sami ti EvolveOS) hoyong nempatkeun leungeun anjeun dina éta.

xfwm4:

  • Modeu zum (hal anu hébat pisan nalika urang hoyong nyaring). Lalajo pidéo
  • Tabwin anyar sareng tiasa disesuaikan (alt + tab) kalayan sawangan jandela. (kalayan Komposér ngan diaktipkeun).
  • Pangrojong CSD (kalayan ngan ukur Composer).

XfwmCSD

xfce4-setélan:

  • Setélan tampilan parantos ningkat pisan, ku éta pangrojong pikeun modeu desktop anu diperpanjang pikeun 2 monitor.
  • Setélan dilarapkeun deui nalika keyboard éksternal disambungkeun.
  • Dukungan Touchpad ditambihan ku libinput.
  • Palette warna ditambihan kana téma dina tampilan sareng dialog sawangan pikeun téma ikon.

Téma_Xfce

xfdesktop:

  • Dukungan Desktop Wallpaper.
  • Manajemén anu langkung saé tina sababaraha monitor.
  • Pilihan –sambungna ditambihan maksa robih tina wallpaper.
  • Pilihan "Pindahkeun ka Sampah" ditambih

xfce4-panel:

  • Dukungan pikeun plugins anu ditulis dina gtk3.
  • Kalakuan anu hadé pikeun tombol / ménu.
  • Ayeuna panel tiasa disumputkeun sacara cerdas, anu dianggo salaku dok. Lalajo pidéo.

xfce4-power-manager:

  • Xfce4-power-manager anyar cocog sareng Xfce 4.10).
  • Pangrojong anu hadé pikeun systemd y upower
  • Cahaya plug-in parantos ngahiji sareng indikator batré plug-in, janten "plugin Manajer Manajer" anyar parantos lahir
  • Sababaraha parobihan dina watesan screenshot desain

xfce4-sési:

  • Deteksi tina logind pikeun pangantosan anu hadé / pangurus hibernasi
  • Pangrojong pikeun upower 0.99

Thunar:

  • Pariksa gambar leutik dina tempat.
  • Tambihkeun kawijakan pkexec. Ku cara kieu upami pangguna hoyong nganggo Thunar pikeun ngarobih file salaku root sareng ngagaduhan kredensial anu ditangtoskeun, anjeunna tiasa ngalakukeun éta.
  • Pangrojong pikeun tetengger di Gtk3.

xfce4-panembak layar:

  • Pangrojong pikeun unggah gambar ka Imgur.

Potret layar Xfce

xfce4-taskmanager:

  • Antarbeungeutna diberesihan, ku modeu tampilan tangkal anyar sareng perbaikan grafik sanésna.

Xfce_TaskManager

sareng éta kanggo ayeuna .. naon saur anjeun?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

30 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Yo-yo cenahna

    Éta cool, teras éta bakal janten nalika kuring nganggo XFCE deui

  2.   weyland yutani cenahna

    Saé kanggo XFCE. Hayu urang tingali naha éta beresih sabab sadaya unix-like urang masih peryogi.

  3.   Oscar cenahna

    Abdi resep méja ieu!

    Basajan sareng éndah!

  4.   eco-slacker cenahna

    Saé pisan, aranjeunna parantos nyobian. Sababaraha fitur na kuring resep sareng ngadorong kuring pikeun nganggo langkung Xfce. Kuring nganggo sakedik pisan (kuring nganggo KDE) sabab éta salawasna ninggalkeun kuring ku perasaan yén éta leungit sababaraha hal. Goréng teuing éta bakal lami bari dugi ka stabil Slackware… 🙂

    Wasalam

  5.   joaco cenahna

    Maéhan anu maot salami hirup XFCE!
    Kami badé nyobian maka kuring mastikeun, mugia aranjeunna parantos ningkatkeun naon anu kuring ngarepkeun, kusabab kuring resep ka desktop ieu, tapi aya sababaraha hal anu sama sekali henteu ngayakinkeun kuring kusabab kumaha aranjeunna damel sareng éta sababna kuring tungtungna ngagunakeun Mate. Mudah-mudahan aranjeunna ngalereskeun masalah éta janten kuring nganggo deui.

  6.   FreeBSD cenahna

    Abdi resep Xfce, éta langkung seueur desktop ayeuna anu dipasang dina sistem FreeBSD nyaéta Xfce (sadayana tiasa dikonfigurasi), mudah-mudahan nempatkeun ikon "audio, jaringan" dina cara anu baku, deui sistemd anu badé nyabak xfce?.

    1.    SYRO cenahna

      Pikeun mikir yén kuring kedah ninggalkeun OS éta kusabab Sora henteu dianggo pikeun kuring ku cara naon waé :, c

  7.   Marcos_tux cenahna

    Éndah

    Kumaha anjeun tiasa install / ningkatkeun dina Xubuntu 14.04?

    1.    Wisp cenahna

      Atanapi di Ubuntu Studio 14.04?

      1.    Wisp cenahna

        Anu dasarna bakal sami kecuali kernel latency handap.

  8.   Giskard cenahna

    Parobihan anu saé ditingali. Abdi resep pisan dasbor anu disumputkeun ku palinter sareng manajer tugas anu énggal. Abdi hoyong tiasa milih jasa dimana ngirimkeun gambar, sanaos aranjeunna nambihan deui bakal langkung saé upami éta "tiasa disesuaikan" sareng anu anjeun pikahoyong.

  9.   OtakuLogan cenahna

    Sababaraha kakurangan henteu pati dipikaharti, palette warna ditambihan kana téma tapi kuring ngartos yén warna anyar henteu tiasa dipilih, anu tiasa dilakukeun Mate sareng LXDE dina GTK2. Sareng luhurna, kuring ningali yén manajer tugas anu anyar tetep henteu masihan nilai RAM anu dihabiskan, ngan perséntase ambigu (sabaraha RAM anu diitung ku Xfce, anu asli, anu dibuleudkeun?), Lxtask henteu.

    Tapi hé, henteu kunanaon, Xfce mangrupikeun desktop kuring kanggo ayeuna.

    1.    eliotime3000 cenahna
    2.    peupeus cenahna

      Pikeun ngarobih warna janten xfce, naha anjeun parantos nyobian masang bungkus ieu?:
      gtk-téma-config

      Kuring ngarobah warna sababaraha elemen kalayan éta tanpa masalah.

  10.   Cristianhcd cenahna

    Kuring henteu nganggo xfce mangtaun-taun, saprak kuring ngagaduhan netbook, tapi kuring pikir yén integrasi sareng imgur langkung saé, kumargi kuring henteu resep gambar leutik ZimageZ.

  11.   Adolf Rojas cenahna

    Expose, by god Expose ... aranjeunna hilap ngeunaan expose, sudut panas sareng windowck ...

  12.   xfco cenahna

    Tulisan na tiis ... tapi anu paling penting leungit:

    XFCE 4.12 AKAN NINGGALKEUN MINGGU TUNGGAL FEBRUARI !!

    Éta dina salah sahiji tulisan Skunnyk: http://blog.alteroot.org/articles/2015-02-19/new-from-xfce-part-3.html

    ????

  13.   Andrew cenahna

    Kuring parantos nganggo Xfce 4.11 (tés pikeun kandang 4.12) ti AUR di Manjaro sakedik langkung ti 6 bulan, sareng anu leres mah henteu ngarobah Xfce pikeun anu sanés, hiji-hijina hal anu goréng nyaéta kedah milarian téma GTK2 sareng GTK3 anu henteu ngarusak éstétika tina desktop (utamina kanggo aplikasi GTK3)

  14.   Militér cenahna

    Inpormasi anu saé pisan, iraha versi Xfce énggal bakal dileupaskeun?

  15.   Santiago Murchio cenahna

    Éta lingkungan anu saé pisan, sabab nyarios "batu-padet." Kuring nganggo éta rada lami sareng henteu kantos ngantosan kuring, waktos réspon anu saé pisan.

  16.   pamawa cai cenahna

    Ayeuna sayogi dina vérsi pangwangunan Manjaro sareng tiasa diunduh di dieu:

    http://sourceforge.net/projects/manjarotest/files/0.9.0/xfce-minimal/0.9.0-dev/

  17.   xxmlud cenahna

    Ayeuna kuring sareng KDE, sareng sesah pisan pikeun ngarobih lingkungan grafis kuring. Tapi kabeneran kuring bungah ningali yén aranjeunna tetep ngadukung anjeunna

  18.   Jibril cenahna

    Pikeun urang anu gaduh PC prasejarah, desktop ieu kagolong kana méwah, sapertos anu biasa, saderhana, éfisién, anggun sareng minuhan misi na, janten langkung, nalika versi anyar kaluar tina oven anjeun sorangan anu éléh anjeun nyalira masihan berita. sami «vox populi» (:
    … Sareng hatur nuhun kanggo inpo (:

  19.   peupeus cenahna

    xfce upami aranjeunna lebetkeun kana xubuntu 15.04 Kuring bakal nguji éta, upami henteu kuring bakal ngantosan tes Debian salajengna janten stabil, nyaéta ku panon, kuring ngitung éta pikeun bulan Agustus atanapi langkung kuring bakal nguji éta sareng Debian upami aranjeunna henteu nempatkeun kana Xubuntu ayeuna dina April .

    1.    peupeus cenahna

      Versi 4.12 parantos dileupaskeun sakumaha stabil.

  20.   Marcelo cenahna

    Kuring parantos ngagunakeunana mangtaun-taun. Éta méja sisi ranjang kuring. Hebat !!! Abdi henteu sabar pikeun panangan abdi.

  21.   javimg cenahna

    Warta hébat tanpa ragu.

    Penggabungan pilihan "pindah ka tempat sampah" tina desktop leungit, task manager rada ningkat (sanaos dituduhkeun ku batur sapagawean dina kontribusina, éta tetep henteu nawiskeun konsumsi RAM) ... sareng sababaraha hal alit sareng paningkatan langkung ti aranjeunna ngajantenkeun pikaresepeun pisan ... Kuring teu sabar ningali kumaha épéktipna.

    Di sisi anu sanésna, cara ngagunakeun panel handap salaku Dock tiasa dilakukeun tanpa ngantosan XFCE 4.12, dina XFCE munggaran kuring (Xubuntu 13.10) Kuring parantos nganggo metode ieu ¿? ... Pokokna, kuring tetep Kairo-Dock anu Éta pikaresepeun pisan sareng tiasa ngonpigurasi, kuring nyandak utiliti ti éta sareng mana leres-leres digabungkeun sareng konky kuring tiasa gaduh desktop sareng panel kuring sakumaha bersihna ... dina sagala hal kuring tiasa nyalsakeun panel pikeun nyarupaan dok, kaleresan éta mangrupikeun hal anu saé pikeun tim anu gaduh sababaraha sumber.

    Pelukan sareng hatur nuhun parantos aya FromLinux ...;)

  22.   lowlumyuum cenahna

    Kuring nembé mimitian nganggo desktop ieu dina OpenSUSE, sigana énténg pisan sareng tiis pisan

  23.   The Rengo cenahna

    Alus teuing! Tapi parantos diumumkeun langkung ti 2 taun ... Naha aya perkiraan tanggal publikasi?

  24.   Edgar cenahna

    aya alternatif aplikasi menu anu leungit sapertos kde ... ayeuna kuring ningali dua

bool (leres)