WhatsApp tiasa nutup akun anjeun upami anjeun nolak ngabagi data anjeun sareng Facebook

Pembaruan anyar ngeunaan istilah jasa sareng kabijakan privasi WhatsApp parantos nyababkeun pemberontakan anu hébat dina jaringan Sareng éta ti saprak legenda mimiti muncul dimana anjeun kedah nampi istilah palayanan anyar sareng kabijakan privasi tina aplikasi olahtalatah instan anu kawéntar, seueur pangguna parantos mimiti nganyatakeun kaayaan teu satujuanana dina jaringan.

Dina kabijakan privasi anjeun, WhatsApp nyatakeun:

"Hormat pikeun karusiahan anjeun kalebet kana DNA urang. Kusabab urang nyiptakeun WhatsApp, kami hoyong nawiskeun Jasa-jasa kami sareng ngemutan sababaraha prinsip anu mantep dina hal karusiahan.

"WhatsApp nawiskeun olahtalatah, telepon Internét sareng jasa sanésna di sakumna dunya, diantara jasa sanés. Kawijakan Privasi kami ngabantosan kami ngajelaskeun prakték inpormasi kami (kalebet pesen). Salaku conto, kami nampilkeun inpormasi anu kami kumpulkeun sareng konsekuensi ieu pikeun anjeun. Kami ogé ngajelaskeun tindakan anu urang laksanakeun pikeun ngajaga karusiahan inpormasi pribadi anjeun, sapertos ngarancang WhatsApp supados pesen anu dikirim henteu disimpen sareng masihan anjeun ngatur saha waé anu anjeun komunikasi ngalangkungan Layanan kami ”.

tapi Tanggal 8 Pébruari 2021, pernyataan pembukaan ieu moal aya deui tempatna dina politik.

Ladenan olahtalatah anu dipimilik ku Facebook nyaéta waspada pangguna pikeun apdet ngeunaan istilah palayanan sareng kabijakan privasi na anu diperkirakeun bakal diberlakukeun bulan payun.

'Pembaruan konci' aya hubunganana sareng cara WhatsApp ngadamel data pangguna, "Kumaha perusahaan tiasa nganggo jasa anu di-host ku Facebook pikeun nyimpen sareng ngatur obrolan WhatsApp na" sareng "kumaha urang damel sareng Facebook pikeun nawiskeun integrasi kana produk perusahaan Facebook."

Parobihan wajib ngamungkinkeun WhatsApp kanggo ngabagi langkung seueur data pangguna sareng perusahaan Facebook sanés, kalebet inpormasi pendaptaran akun, nomer telepon, data transaksi, inpormasi jasa sareng interaksi platform, inpormasi dina alat sélulér, alamat IP sareng data anu dikumpulkeun sanés:

"Ayeuna, WhatsApp ngabagi sababaraha kategori inpormasi sareng éntitas Facebook. Inpormasi anu kami bagikeun sareng perusahaan Facebook sanés kalebet inpormasi pendaptaran akun anjeun (sapertos nomer telepon anjeun), data transaksi, inpormasi anu aya hubunganana sareng jasa, inpormasi ngeunaan kumaha anjeun hubungan sareng batur, kalebet perusahaan.

Pembaruan kana kabijakan privasi WhatsApp sareng istilah tuturkeun "visi anu didorong privasi" Facebook pikeun ngahijikeun WhatsApp, Instagram sareng Messenger sareng nyayogikeun pangalaman anu langkung konsisten pikeun pangguna dina sadayana jasa na.

Pangguna anu teu satuju kalayan istilah dirévisi sateuacan tenggat waktos bakal ulasanna henteu tiasa diakses, saur perusahaan dina béja.

Syarat Layanan WhatsApp anu terakhir diénggalan dina 28 Januari 2020, sedengkeun kabijakan privasi na ayeuna diterapkeun dina tanggal 20 Juli 2020.

Produk perusahaan Facebook tingal kulawarga jasa raksasa média sosial, kalebet aplikasi andalannya Facebook, Messenger, Instagram, Boomerang, Threads, alat mérek Portal, headset Oculus VR (nalika nganggo akun Facebook), Toko Facebook, Spark AR Studio, Jaringan Pamirsa, sareng aplikasi Tim NPE.

Nanging, éta henteu kalebet Tempat gawé, Dasar-Dasar Gratis, Messenger Kids sareng produk Oculus anu numbu ka akun Oculus.

Naon anu parantos robih dina kabijakan privasi anjeun?

Ku ngamutahirkeun kabijakan privasi anjeun, perusahaan ngembangna bagian "Inpormasi anjeun nyayogikeun" kalayan detil ngeunaan akun pamayaran sareng inpormasi transaksi anu dikumpulkeun tina pameseran anu dilakukeun ngalangkungan aplikasi sareng parantos ngagentos "bagian" Afiliasi "ku bagian anyar" Kumaha urang damel sareng perusahaan Facebook anu sanés "anu ngajelaskeun sacara rinci kumaha anjeun nganggo sareng ngabagi inpormasi anu dikumpulkeun ti WhatsApp kalayan produk Facebook sanés atanapi pihak katilu.

Ieu kalebet promosi kaamanan, kaamanan sareng integritas, nyayogikeun portal sareng integrasi Facebook Pay sareng anu terakhir tapi anu paling penting, "tingkatkeun jasa anjeun sareng pangalaman pangguna", ogé kumaha carana masihan saran pikeun pangguna (contona, babaturan atanapi hubungan grup, atanapi eusi anu pikaresepeun) , personalisasi fitur sareng kontén, ngabantosan anjeun pikeun ngagaleuh sareng transaksi, sareng masangkeun tawaran anu relevan sareng iklan dina produk perusahaan Facebook. "

Hiji bagian anu ngalaman panulis ulang utama nyaéta "Inpormasi Dikumpulkeun Otomatis", anu ngaliput "Pamakéan sareng Émbaran Log"


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Malaikat Beureum cenahna

    Otoritas anti monopoli AS nyatakeun Facebook. Kusabab prakték monopoli, upami aranjeunna unggul dina sidang, aranjeunna kedah ngajual WhatsApp, sareng Instagram. Éta moal yén Facebook sieun kaleungitan data éta, upami anjeun kaleungitan akal.

bool (leres)