Windows setan, tapi seueur anu ngagunakeunana

Leres, nalika anjeun ngalebetkeun halaman wéb Linux, sadayana nyarios parah kana Windows, fragméntasi, virus, éta awon, éta proprietari sareng sarébu hal sanés.

Ngerakeun yén jalma-jalma anu nyambat surga ngeunaan kajahatan Windows, NSA sareng karajaan jahat, biasana anu pangpayunna (henteu salawasna, tapi dina kaseueuran kasus) ngagaduhan boot ganda sareng tangtosna, dina hébat ieu munafik, Aranjeunna sanggup nyiptakeun sarébu alesan, yén lamun éta pikeun digawé, éta lamun éta pikeun kaulinan, éta upami éta pikeun Photoshop.

Sababaraha kali anu nyarios éta kusabab pertandingan, sami sareng forum sareng situs wéb linux, aranjeunna nyarios yén upami Steam nyandak Dota 2, aranjeunna moal nganggo Windows deui (bohong!).

Hipokrasi anu sering dihirupan di lingkungan ieu lumayan hébat, pikeun masihan conto anu saé, jalma anu sami anu nyambat surga ngeunaan lisénsi Windows, teras parantos ngagaleuh iPad, iPhone atanapi Apple Gadget naon, ngingetan kuring ka jalma-jalma anu ngawartosan naon anu kedah dilakukeun tapi aranjeunna henteu ngalakukeun éta (sapertos jalma anu paling beragama).

Kuring nyungkeun jalma-jalma pikeun konsistén, upami anjeun nganggo Windows, punten tong nyarios ka kami yén anjeun henteu kedah nganggo éta, upami anjeun nganggo Apple Gadget, tong sumping pikeun ceramah kami sapertos urang Stallmanian anu terang kana manpaat kabébasan sareng ngahukum urang ku pecut LPG.

Lalaki anu ngagaduhan dua "jiwa" ieu teu resep dina sagala cara na, ceuk buku lami, hirup sareng hirup sareng saluyu sareng tindakan anjeun, tong nungtut ti batur, naon anu anjeun ogé sanggup ngalakukeun.

Rengse, kuring nyandak topi kuring di payuneun jalma anu parantos berhasil tanpa sadaya alat proprietari ieu sareng anu saluyu sareng tindakan sareng ucap na.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

83 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   FIXOCONN cenahna

    Kuring nganggo linux, kuring henteu nganggo windows sabab éta leres sareng kuring henteu maénkeun ogé nguji distribusi anu seueur anu parantos diuji 10%

  2.   elav cenahna

    … Hirup sareng hirupkeun…

    Pamaké anu anjeun ngritik tiasa ngawartosan anjeun ayeuna, sabab ngagaduhan hak pikeun ngagunakeun naon waé Gadget anu dipikahoyong, bahkan upami munafik na engké ngamungkinkeun aranjeunna nyatakeun yén Windows atanapi Apple mangrupikeun setan. Naha henteu saur rerencangan?

    Pokokna, kuring ngartos kritik anjeun sareng mimiti kuring hormat kana pendapat anjeun. Kami salah sahiji pangguna anu parantos tiasa hirup tanpa Windows dina komputerna langkung ti 7 taun. Di tempat damel kuring gaduh PC nganggo dual boot sareng kunaon ngabohong? Kuring asup kana Windows pikeun maénkeun NFS, Hawks sareng anu sapertosna. Kuring henteu miceun Windows kusabab PC asalna ti pabrik sapertos kitu sareng naha nempatkeun Windows bajakan anu sanés engké?

    Pokokna, saha waé anu ngadamel kendang anu dipikahoyong ku kulitna.

    1.    Béladiri del Valle cenahna

      Amin !!!

  3.   KZKG ^ Gaara cenahna

    Jujur, kuring henteu terang ngeunaan tulisan ieu, naon tujuanana, pikeun nyiptakeun seuneu?
    Pandev, netelakeun pikeun kuring harita ... pasti éta saprak kuring nyéépkeun énjing tanpa bobo, kuring rada laun dinten ayeuna.

    1.    elav cenahna

      Tétéla anjeunna ngalaman sababaraha trauma saatos perang jelas sareng pangguna GNU / Linux nganggo Windows hahaha.

      1.    KZKG ^ Gaara cenahna

        Tapi blog pribadi kanggo trauma, atanapi henteu? 🙂

        1.    aragorn cenahna

          Hahaha leres pisan, tulisan éta henteu nyumbangkeun naon-naon gunana salain ti nyebarkeun trauma na

    2.    pandev92 cenahna

      Naon anu anjeunna datang pikeun? Nya, saderhana, didieu éta salawasna pinuh ku koméntar anti Windows sareng anti Apple teras tétéla aya 4 ucing anu henteu nganggo éta, upami anjeun badé nganggo éta, henteu ngaco anu sanésna.

      1.    alecs cenahna

        Kommentar tina Windows? 🙂

        1.    hayu urang nganggo linux cenahna

          Keuna!

        2.    pandev92 cenahna

          sareng anjeun?

      2.    ALX cenahna

        Kusabab postinganna teu aya sirah sapertos jalma anu sacara radikal nganggo kaos Open Source teras ngurilingan naroskeun kumaha ngagunakeun MS Office nganggo anggur ... (kumisan ... naon hubunganana jalma-jalma kaagamaan sareng SW gratis ??). .. sakumaha anjeunna nyarios. master, sadaya ekstrem anu goréng ... hal kuring contona, kuring mangrupikeun kipas tina 2 antar muka grafis anu paling dibenci ku sinis radikal (Metro tina win 8 sareng Unity ti Ubuntu) sareng aranjeunna masih seueur alesan pikeun neraskeun nganggona ... kuring resep kana alat Apple sareng gaya anu ditinggal ku Ayam Jobs, khususna anu aya dina méja ... Abdi resep kaulinan video sareng barang-barang ... tapi tungtungna kuring henteu gaduh mac ... atanapi win, atanapi ubuntu (tah, ampir) ... abdi ngatur sareng studio dell abdi sareng os os ... amin hahahaha

  4.   diazepam cenahna

    Teu sangka aya mogok damel troll dinten ayeuna, tapi sigana aranjeunna balik deui ka tempat gawe.

  5.   Carlos cenahna

    Kuring gaduh Debian di bumi, tapi nuju damel di komputer anu sanés milik abdi gaduh Windows 7 dipasang anu kuring damel, di bumi dina komputer pribadi kuring kuring nyingkahanana, upami iraha waé kuring kedah nyandak damel di bumi upami henteu ' teu pas kuring teu ngagaduhan pilihan tapi nganggo alat proprietari, naon anu kuring lakukeun nyaéta sambungkeun ngalangkungan VPN kana komputer damel ti bumi sareng damel jarak jauh.
    Hiji hal anu urang hoyong gaduh sareng anu sanés anu urang kedah gaduh, dina sababaraha kasus urang kedah nganggo alat proprietary salaku aturan bisnis, contona file anu dihasilkeun sareng LibreOffice cocog sareng Microsoft Word tapi hanjakalna 1005.

  6.   Pukurin cenahna

    Kuring henteu kantos janten kipas leyuran campuran, sabab kuring mikir yén tungtungna anjeun bakal ngalaman sagala kakurangan sareng teu aya kaunggulan. Sakali anjeun lebet kana Linux, kuring sesah mikir ngeunaan ngagunakeun Windows deui. Sareng peryogi 3 bulan kanggo janten pangguna 'tetep', saatos dimuat komputer sababaraha kali sareng masang deui seueur distro. Ayeuna kuring parantos ningali cahaya sareng kuring resep sareng Ubuntu kuring, éta sadayana gancang sareng stabil sareng kuring ngagaduhan aksés kana alat biasa anu kuring peryogikeun. Kuring ngaku yén kuring parantos nyerah dina kaulinan AAA, tapi kuring henteu gaduh waktos kanggo éta deui sareng kuring tiasa nganggo emulator NDS sareng PS2 pikeun kecanduan. Kasaimbangan, sanaos lampu sareng bayangan, positip. Ayeuna kuring tiasa bijil nyarios yén enya, Linux langkung saé OS

  7.   F3niX cenahna

    Pos pilari seuneu diaktipkeun. Nya kaleresan sigana kuring mah éta tulisan anu sanés anu saluyu sareng téma blog, sanaos kuring ngahargaan eusina sareng pangarangna, salian ti satuju kana sababaraha bagian eusina, sigana kuring henteu. wujudna atanapi tempatna.

    Sambutan.

  8.   rocolc cenahna

    Kuring gaduh di bumi perusahaan kuring 3 netbook sareng desktop nganggo dual boot. Sacara prinsip kuring masangna sapertos kieu bisi kuring butuh program anu khusus, tapi saatos ningali naon anu kuring kantos tingali, kuring bakal ngantepkeun dua tim nganggo Magic 4, anu parantos aya dina jalur anu leres. Di tempat kerja dimungkinkeun pikeun urang ningali Linux pikeun damel sareng server jarak jauh, kusabab lisénsi anu mahal sareng numutkeun hal ieu sareng naon anu dilakukeun ku pangguna normal, Linux surplus sareng cekap pikeun klien.

  9.   Élias RM cenahna

    99% waktos kuring nganggo Linux, kuring henteu nyarankeun ngagunakeun Windows sareng kuring nyiksa jalma anu hack, tapi kuring gaduh boot ganda sareng Windows (asli) sareng Linux. Bisi kuring, kuring gaduh Windows kusabab kuring pamekar aplikasi lintas platform sareng sababaraha kaulinan henteu nganggo anggur.
    Kuring henteu ningali dimana ayana kemunafikan, iraha aya anu naroskeun ka pendapat kuring, kuring bakal nyaritakeun yén Windows sanés pilihan anu saé, yén aranjeunna nganggo Linux sabisa-bisa sareng ngantep Windows pikeun kasus anu teu aya alternatipna.
    Entong hilap éta mangrupikeun pendapat kuring, sanés ngorbankeun ngagunakeun Windows.

  10.   Chaparral cenahna

    pandev92 Kuring henteu terang anjeun sacara pribadi tapi anu anjeun ngan ukur nyerat nyaéta bebeneran sapertos candi sareng kuring ngalanggan koma tulisan anjeun. Naon anu anjeun tulis pondok tapi ringkes sareng anjeun nempatkeun ramo kana masalah.

    Kuring nyobian janten saluyu sareng naon anu anjeun nyerat sareng dina komputer kuring, sanaos kuring pangguna novice, monopoli Windows henteu dianggo pisan. Kuring nyobian diajar GNU / Linux sareng kuring nganggo alat ieu.

    Éta ogé kajantenan yén komputer pabrik nganggo hardward anu parantos diuji sareng dimodelkeun pikeun Windows sareng tangtosna, nalika anjeun mésér komputer anjeun henteu ngagaduhan pilihan tapi kanggo mésér Windows sareng saatos mayar lisénsi éta sanés masalah miceun éta. Kusabab ieu nalika kuring kedah mésér komputer kuring ngagaleuh klon sareng kuring teu ngagaduhan masalah. Kuring yakin kuring saluyu sareng naon anu kuring mikirkeun monopoli.

  11.   alecs cenahna

    Naon jinis input ieu? Teu sangka ieu mangrupikeun blog ngeunaan GNU / Linux, sanés pikeun nyempad jalma pikeun naon anu dilakukeun atanapi henteu dilakukeun.

    Abdi pangguna Windows sareng GNU / Linux sareng kuring sok nyarios yén anjeun kedah ngalakukeun tanpa Windows sabisa-bisa, tapi kadang anjeun henteu tiasa.

    Sareng upami jalma mutuskeun nyarankeun GNU / Linux ka sadayana nalika nganggo Windows, dimana masalahna?

    Hirup sareng ngantepkeun hirup? Nya, anjeun kedah nerapkeun carita na sareng konsistén sabab kamunafikan anjeun bau ti dieu. Ngantep batur hirup hartosna tetep kaluar tina usahana sareng akhirna ngantep aranjeunna ngalakukeun anu dipikahoyong.

    Kaleresan kuring henteu terang kumaha anjeun ngantepkeun hal-hal ieu tiasa diterbitkeun. Kuring ngarti yén aya panulis anu béda, tapi pikeun maca opini sareng kritik anu teu jelas parantos aya koméntar. Kuring miharep éta omong kosong ieu henteu janten sering sabab anjeun bakal ngajantenkeun salah sahiji ti saeutik blog ngeunaan GNU / Linux dina basa Spanyol janten sampah.

  12.   sk2040 cenahna

    Kuring parantos "nganggona" Linux parantos lami, saur anjeun mangrupikeun vérsi munggaran anu nganggo RedHat 5, sareng biayana kuring dipasang pisan dugi ka teu dipindahkeun dugi ka Fedora kaluar. Sanaos kuring kantos gaduh mesin Windows anu misah sareng gim, Tim Linux nganggo éta pikeun nganapigasi sareng ékspérimén.

    nalika kuring diajar élmu komputer sami sareng komputer anu nganggo linux (desktop), sareng komputer anu nganggo windows sareng gim, VS Studio SQL Server, anu ditaroskeun ku kami di universitas.

    Teras nalika kuring mésér laptop munggaran kuring, éta ngagaduhan dual windows Vista + Ubuntu (éta ngan ukur hiji anu damel sareng wifi dina waktos éta) maka kuring bosen gancang pisan sareng éta ngan ukur damel sareng windows vista.

    Nalika kuring mimiti damel dina sistem, kuring nganggo centos dina sérver, sareng desktop kuring nganggo Windows. kasaluyuan carita baheula sami 🙁

    Dina padamelan ayeuna kuring, kami mitra Microsoft, janten aranjeunna masihan kuring Lumia 800 nganggo telepon windows sareng kuring gaduh mesin Lenovo Lenovo e431 kalayan windows 8.1 (sateuacan kuring gaduh Lenovo X200 (anu alit sareng dermaga, kuring henteu émut modél anu pasti) sareng windows 7). masalahna nyaéta kusabab jumlah desktop jauh anu aya 95% windows sareng jaringan Cisco VPN. Kuring utamina nganggo dua program Shrew pikeun vpn (éta ogé pikeun linux sareng OSX 🙂 sareng éta nyambung ka langkung ti hiji vpn dina waktos anu sami luar biasa) anu janten masalah nyaéta RDP client. Abdi ayeuna nganggo Codeplex Terminals. Éta ngagaduhan anu kuring peryogikeun. Program ieu ngagaduhan kecap konci induk, kuring tiasa ngasupkeun sadaya kredensial teras nalika nyiptakeun mesin kuring milih kredensial anu diasupan sateuacanna sareng kuring tiasa nambihan tag kana konéksi. Hasilna raoseun pisan sareng rapih pisan, utamina upami anjeun gaduh sababaraha VPN, mesin azure, rackspace, Amazon. jsb. salian ti ngagunakeun ampir sakabéh layar saatos anjeun mupus ménu, anggo tab pikeun ngalih ti hiji méja ka hiji méja anu cukup nyaman sareng cukup pikeun dianggo.

    distro anu dipikaresepna mah nyaéta Fedora, tapi kuring nembé diuji SD kalayan sababaraha tweak. Abdi resep pisan kana panel langsing atanapi anu sapertos kitu, salian ti darmaga anu cukup raoseun. Hasilna anjeun tiasa nganggo layar pinuh pikeun damel anu raoseun pisan, masalahna nyaéta klien RDP ngabandungan, jumlah rohangan anu aranjeunna anggo dina ménu sareng panel anu aranjeunna henteu aya gunana pikeun saha waé. aranjeunna ogé henteu ngagaduhan skala skala. Kuring nganggo cuka, ngémutan, sareng sabaraha program anu kuring mendakan sareng henteu sapertos terminal. teu kedah disebatkeun perkawis pandangan. Masih aya langkung nekenkeun kana desain aplikasi linux, langkung minimalis sareng fungsionalitasna, éta sabab kuring pikir SD, sanaos kernel anu lami, seueur jalma resep. Sanaos upami didasarkeun kana fedora éta bakal idéal. tina naon anu kuring diuji dina fedora 20, sahenteuna jalma anu aya di jalur anu leres ngaleungitkeun batang sareng ngamaksimalkeun rohangan.

    sahenteuna ayeuna urang nyoko kana téknologi anyar sareng sakedik-sakedik kami ngahijikeun langkung seueur server linux, tapi bos kuring resep ka ubuntu sareng centos kuring sareng didinya dimimitian diskusi. di momen aya deui tim sareng Centos 😉

    Ngeunaan tulisan, kuring pikir éta kedah langkung réalistis, éta nganggo anu paling nyaman sareng siap.

  13.   nano cenahna

    Hideung, abdi bogoh ka anjeun, tapi kuring henteu terang naon sih anu anjeun badé lakukeun sareng postingan ieu.

    Kami parantos nyentuh masalah kualitas dina DL sareng anjeun kaluar kalayan ieu ... Naon anu lumangsung? Naha anjeun nyerat sareng ngirim anjeunna mikirkeun YOLO? Henteu damn, henteu ¬¬

    1.    clow_eriol cenahna

      Hahahahaha! .. .. anjeun ngajantenkeun kuring seuri .. xD

  14.   Yo-yo cenahna

    Nya, kuring henteu nganggo atanapi gaduh Windows, ngan ukur ngagaduhan Linux sareng OS X 😛

    1.    eliotime3000 cenahna

      POSIxero dugi ka maot.

  15.   Babel cenahna

    Jigana intina nyaéta bersantai sareng nganggo naon anu cocog pikeun anjeun. Kuring nganggo Gnu / Linux pikeun sadayana kajabi pidéo pidéo kusabab sanaos uap aya sareng seueur gim anu hijrah, dukungan pikeun AMD sareng Nvidia masih buruk.

    Kuring pikir intina sanés janten kipas sareng ngagulkeun diri anjeun kusabab batur nganggo mérek khusus atanapi henteu.

  16.   Cocolium cenahna

    Bandingkeun sareng "postingan" sapertos kieu, kuring nempatkeun kana tanda petik sabab éta kecap basa Inggris, anjeun kedah nempatkeun kecap opini sateuacanna, sabab éta anu nembé nyerat.

    Bisi naon waé kuring satuju sareng anjeun, kuring antilinux dina desktop, anjeun terang yén kuring resep ngagunakeunana dina sérver sareng hal-hal sapertos kitu, tapi dina desktop kuring benci, sareng upami kuring peryogi hal dina sistem operasi éta kuring ngan saukur ngajalankeun éta dina mesin virtual, sareng kuring nyarios, sadaya pangguna anu ngadu'a yén upami Windows atanapi henteu Windows naha henteu ngalakukeun anu sami? Total henteu aya anu ngagaduhan kasusah ngalaksanakeunana, leres?

    1.    dekoder cenahna

      Tulus ka Cocolio, kuring henteu satuju, kuring mikir yén dina kahirupan anjeun anjeun parantos ningali desktop anu saéna, anu janten jalma ningali persatuan sareng gnome, aranjeunna henteu resep aranjeunna sareng aranjeunna nyarios yén linux henteu hadé dina desktop. ! Anjeun kedahna ningali Openbox atanapi Enlightenment anu disetél! Ayeuna kuring nganggo Openbox, ampir sadayana anu kuring lakukeun ku jalan pintas keyboard, kuring gaduh wallpaper linux sareng konky, sareng ka payunna kuring tiasa nempatkeun dok / bar atanapi naon waé.

      1.    Cocolium cenahna

        Uffff

        Lanceuk, saur anjeun kuring nyarios pikeun turnip? hahaha henteu teras, lagu .... Nya Unity sigana mah sampah paling parah di bumi dugi ka ayeuna, kayu manis sareng pasangan ngajeblag desktop anu saé teuing sapertos Gnome, anu éta anu kuring anggo kusabab éta sigana langkung tiasa disesuaikan sareng tanpa salinan Windows anu murah (versi naon waé ), Kuring parantos nempatkeun sajumlah dock, conky, desklets sareng sajabana anu panjang.

        Naha nguseup dina méja? Hiji, khususna driver grafis anu matak pikasieuneun, teu kakantun versi kabuka anu leres-leres nganyenyeri, teras saé pikeun ngapdet sareng anu sanés mangrupikeun nyeri sirah anu saleresna, anu leres mah kuring henteu tahan, éta sababna kuring leuwih milih ngagunakeun Windows, kuring teu kedah pormat salami mangtaun-taun sareng éta tiasa dianggo pikeun kuring, henteu tiasa ngawadul.

        1.    dekoder cenahna

          1. Kuring lasut waleran kana koméntar anjeun salaku réspon kana pos utama
          2. Masalah ngamutahirkeun? Nya, kuring henteu terang ngeunaan anjeun, tapi pikeun kuring hal anu paling pikaresepeun dina dunya linux nyaéta tepatna, ngamutahirkeun hal, naha éta kernel atanapi lingkungan desktop. Kuring henteu kedah ngaunduh unggal program nyalira sareng ngapdet, anu dina jandéla tiasa nyandak anjeun soré anu panjang sareng pikareueuseun. Upami anjeun ningali supir grafis dina hal pembaruan, contona kuring nganggo anu anyar sareng grafik nvidia ti jaman Pleistocene sareng kuring henteu kantos ngalaman masalah pikeun ngapdet driver grafik, kuring henteu ngartos ogé naon anu anjeun hartosna ku naon anu bakal diénggalan

          Nanging, kuring ngaku yén supir grafik gratis gaduh sababaraha kakurangan, tapi anjeun pikir yén supir propriétari mangrupikeun perusahaan anu terang grafikna sapertos tukangeunna, tapi teu masihan conto, nouveau parantos tiasa ngadamel supir pikeun grafik ngalakukeun rékayasa tibalik kana kartu, anu butuh seueur padamelan. Seolah-olah énjing kuring nyiptakeun téknologi anu disebat TOT (Totally Obfused Technology), leres-leres ekslusif, sareng kuring ngangluh ngeunaan alternatif gratis sabab henteu sapinuhna cocog sareng pakakas anu dianggo TOT, henteu kedah dianggap yén aranjeunna ngantepkeun hirupna pikeun dilakukeun ngabalikkeun rékayasa dina gadget sareng TOT nyerat versi gratis ...

          Salam 🙂

  17.   Jose Luis cenahna

    Dina pendapat kuring anu hina tulisan ieu henteu nyumbang nanaon anu saé. Entong hilap yén pangguna OS anu teu tiasa disebat nami 😉 nyaéta (kami) pangguna anu ditawan. Anu kedah dirayakeun nyaéta jalma didorong nganggo GNU / Linux (atanapi naon waé anu disebatna) saageung mungkin. Ngagunakeun parangkat lunak proprietary henteu kedah janten panyabab hinaan, sigana kuring.

  18.   TheGuillox cenahna

    Pangguna anu gaduh standar dobel parantos lami aya sareng bakal teras aya ... kantun henteu kedah ngadamel pos tina jenis ieu, éta dijantenkeun salaku bahan pangan pikeun troll

  19.   Mysta cenahna

    Hanjakalna, kuring henteu tiasa ngalangkungan halangan kantor, khususna di tempat damel, sabab ti saprak éta anjeun moal tiasa ngalawan arus, sareng kuring parantos nyobian milarian manual pikeun nganggo LibreOffice tapi kuring henteu mendakan manual dina basa Spanyol (sigana aya manual anu lengkep sareng kuring henteu néwak anjeunna), tapi titik ieu basa kuring henteu ngalakukeun sakumaha kritik sabab upami anjeun ngaku kusabab aya anu teu aya, anjeun kedah nyiptakeunana, jaman.

    Dina sagala jagad téknologi ieu kuring mikir yén éta henteu pantes dikritik sareng ngaku ngalawan Windows, sadaya jelema kedah nganggo naon anu aranjeunna tingali pantes, panginten GNU Pro bakal ngabakar kuring dina saham tapi kuring henteu boga muatan nurani dina ngagunakeun parangkat lunak propriétari, sanaos alam semesta ieu bakal langkung saé upami sadayana gratis. Kuring nganggo GNU / Linux kusabab kuring resep, sanés gratis, sareng kuring rumaos langkung raoseun dina Linux tibatan di Windows, tapi dugi ka Linux teu gaduh ruang dina Desktop éta bakal ngan ukur alternatip anu saé pikeun monopoli ieu.

    1.    Cijulang cenahna

      Kuring parantos ningali masalah sareng LibreOffice dinten ieu dina kasaluyuan format doc atanapi docx W., sigana éta masalah tanpa seueur kaluaran, tapi alternatipna nyaéta ninggali file doc sareng docx (anjeun tiasa satuju ngirim file PDF atanapi tingali aranjeunna kalayan kasaluyuan goréng dina LibreOffice). Upami aranjeunna naroskeun ka anjeun pikeun ngirim Word, gampang pikeun masihan ka jalma sareng béjakeun yén anjeun henteu nganggo parangkat lunak éta, yén anjeun ngahasilkeun nyalira sareng ngalirkeun aranjeunna PDF (atanapi dokumen anu saderhana kalayan pormat sakedik upami éta mangrupikeun hal teu pati penting). Upami anjeun bakal ngagunakeun éta pikeun ngahasilkeun laporan anjeun nyalira sareng mindahkeun kana PDF, sigana mah teu kedah aya masalah dina ngagunakeunana sareng bakal aya langkung ti hiji manual di luar sana (éta ogé ngagaduhan pitulung anu cukup lega).

  20.   eliotime3000 cenahna

    Sanés kusabab anjeun nuju troll, tapi waktos ayeuna, anjeun ngan ukur ngadamel seuneu anu bakal narik perhatian troll.

    Ti mimiti kuring ngomong yén kuring nganggo Windows Vista SP2 Dual-boot sareng Debian Wheezy, sareng kaseueuran waktos kuring nganggo partisi Debian sahingga sacara tepat nampung kabutuhan kuring sareng kuring teu ngagaduhan masalah sareng kinerja. Di sisi Windows, kuring boro-boro nganggo éta pikeun mikaresep Netflix sareng damel sareng alat-alat proprietari sapertos Adobe suite, CorelDraw, Office 2010 nalika LO sareng Kingsoft Office teu tiasa muka CV kuring ku cara anu pantes, anu mangrupikeun téks téks OOXML makro, sareng kaulinan F2P sakapeung anu henteu ngagaduhan port Linux. Ironisna, aya sababaraha kali kuring ngaléngkah ka Windows dina PC kuring sareng sababaraha kali kuring lirén kana PC sanés pikeun diajar sareng / atanapi alesan damel.

    Sanaos Ubuntu parantos ngapopulerkeun GNU / Linux, éta ogé kedah diémutan yén berkat jumlah pangguna Ubuntu anu beuki seueur, parantos aya paningkatan dina palabuhan perangkat lunak propriétét pikeun Linux asli sareng bahkan Valve parantos mutuskeun pikeun ngadukung Linux. Dina platform Steam sareng Andamiro, ti saprak 1999, parantos nganggo Linux dina gim arcade na.

    Pokokna, kuring resep yén ieu publikasi parantos diterbitkeun dina forum, kumargi di dieu masalah Dual Boot masih kénéh tabu.

  21.   cookie cenahna

    Kuring ngan bakal nyarios hiji hal: dunya henteu hideung atanapi bodas tapi sauntuyan abu-abu.

  22.   Oscar cenahna

    Kuring terang yén pandev92 sapertos kitu, sareng anjeunna ngan ukur dina internét janten troll jahat sareng naekeun kontroversi sareng saliwatan terlibat dina dunya politik ngadukung jalma-jalma celaka anu pantes diduruk ku setan sapertos jalma-jalma PP anu bencong 90% ti Spanyol, tapi tangtosna, ieu mangrupikeun blog gratis sareng riffraff, janten anjeun kedah ngantep koméntarna.

    Salam.

  23.   x11 tete11x cenahna

    panon ku nyiduh .. http://imgur.com/Rgmd5UY

    1.    diazepam cenahna

      pamikiran liberal! = pikiran kabuka

      1.    x11 tete11x cenahna

        Maksad abdi yén anjeunna leres-leres percanten ka openource tapi urang parantos atos ningalina yén teu aya linux atanapi bsd atanapi yén anjeunna nuju saé xD

        1.    x11 tete11x cenahna

          D: Kuring disensor simbol anu kuring resep anggo xD, saatos sanés bsd atanapi (ieu: nempatkeun proyék openource anjeun di dieu)

    2.    pandev92 cenahna

      NGABARAKATAK? Sareng naon hubunganana sareng posna? Yén anjeunna percanten ka openource parantos henteu ngajantenkeun anjeunna leumpang sapertos anu nyarioskeun anjeunna yén henteu nganggo Windows sareng nyarios tentang anjeunna. Bener-bener téstopik tée. Balik deui ka batcave xd.

  24.   Cijulang cenahna

    Sigana kuring mah tulisan ieu henteu ngagambarkeun kontradiksi anu urang tiasa hirup ti dinten ka dinten. Salaku conto, kuring panginten bosen angkat ka sakola atanapi badé damel, mendakan kuring tiasa diajar langkung seueur atanapi langkung produktif di daérah sanés. Nanging, éta henteu ngémutan kanyataan anu urang ayana sareng sigana hésé pisan ngaleungitkeun éta tina kahirupan urang sareng nyandak jalan alternatif. Panginten sababaraha (ti ayeuna, anu ngagaduhan kaistiméwaan) bakal nyandak umbul-umbul sareng luncat kana kolam renang anu teu aya anu terangeun upami ngagaduhan cai atanapi henteu.

    Anjeun hilap, pandev92, yén aya birokrasi di tempat damel anu ngajantenkeun panggunaan parangkat lunak gratis teu mungkin sareng ciri téknis anu sanés anu ngajantenkeun panggunaanna henteu mungkin. Conto anu jelas nyaéta panggunaan CAD. Perhatoskeun yén bahkan pamekar parangkat lunak gratis pikeun CAD nyarios ka anjeun yén parangkat lunak na henteu acan cukup dewasa pikeun ngalaksanakeun tugas presisi (masalah naha ningali naha FreeCAD, salah sahiji proyek CAD anu ikonik dina perangkat lunak gratis, masih aya dina cabangna 0 .x, sanaos seueur taun [jalma anu murni éta parantos tiasa mendakan detil dina lisénsi OpenCascade, bagian mendasar tina program éta]).

    Dina padamelan analisis téhnis anu kuring pikahariwangeun, perlu nampilkeun hasil pikeun organisme Nagara anu béda-béda, anu ngan ukur nampi hasil tina program propriétari (upami henteu aya perangkat lunak gratis anu tiasa ngalaksanakeunana). Nyiptakeun salah sahiji perangkat lunak ieu mangrupikeun tugas anu ageung, tapi percanten ka kuring yén kami parantos ngalihkeun parangkat lunak gratis pikeun nyiptakeun alternatif.

    Salaku tambahan, sababaraha kali dina padamelan anjeun kapaksa nempatan infrastruktur anu dipilih, teu aya anu sapertos masang sistem operasi anjeun nyalira sareng anjeun tiasa damel. Éta mangrupikeun hal anu langkung rumit tibatan éta. Sapertos dina kasus kuring, kaseueuran prosés didamel pikeun Windows sareng teu aya alternatif pikeun sistem operasi anu sanés. Éta saderhana

    Tungtungna, anjeun hilap nyebatkeun yén mayoritas pamaréntah (99,5%?) Anggo parangkat lunak proprietari salaku standar, janten naon anu kedah anjeun kirim kedah dina format anu dipénta. Ku cara kieu, aranjeunna maksa anjeun dina sababaraha prosés pikeun mésér perangkat lunak propriétika (atanapi turunanana salaku sertipikat digital), tanpa ngagaduhan pilihan pikeun masangna dina platform gratis.

    Kusabab ieu sareng seueur hal-hal sanésna, sigana kuring yén hipotésis padamelanana sanés alesan, kumargi hanjakalna urang kedah damel supados tiasa ngagaduhan artos kanggo tiasa hirup tanpa méwah. Kuring mendakan analisa anjeun ngeunaan titik ieu rada goréng sareng kuring miharep anjeun sareng pangguna sanés anu henteu sadar kana bagian padamelanana langkung seueur alesan ngeunaan kumaha dunya saéstuna.

    Komo nganggo perangkat lunak proprietari, sigana kuring penting pikeun nyiptakeun dina suasana damel ideu pikeun mindahkeun ka arah parangkat lunak gratis (kuring ningali éta henteu dipikaresep di perusahaan ageung). Salaku conto, di perusahaan dimana kuring damel, saur kami ngan hiji-hijina perusahaan (mudah-mudahan henteu kitu) di nagara ieu anu kedah ngirim laporan na ka Nagara ngalangkungan laporan (dina PDF) anu dihasilkeun ku LaTeX, nganggo Inkscape, Python, program ilmiah dina Python sareng naskah sorangan.

    Kuring yakin pisan yén parangkat lunak gratis mangrupikeun alat anu kuat, tapi urang kedah henteu malire kana padamelan anu hébat anu dilakukeun ku perusahaan anu mikaresep parangkat lunak propriétik anu ngagaduhan kaunggulan dina sagala rupa bidang, tapi mudah-mudahan dintenna tiasa kaétang.

    Abdi henteu resep Windows, kuring henteu resep nganggo éta, tapi nalika kuring kedah ngalakukeunana, teu aya pilihan anu sanés. Idéna nyaéta tetep hirup ideu yén parangkat lunak gratis mangrupikeun hiji-hijina alternatif anu tiasa hirup dina dunya anu rada hadé. Ku cara kieu, anjeun sadar kana masalah sareng gancang atanapi engké anjeun bakal memberontak maju sareng lengkep atanapi ampir lengkep ninggali alternatif anu henteu ngajantenkeun anjeun bagja.

    1.    eliotime3000 cenahna

      Pasihan medali jalma ieu.

      1.    waflessnet cenahna

        Abdi henteu tiasa masihan anjeun laiks; (

        1.    eliotime3000 cenahna

          Nya, kuring terang ieu sanés Disqus, tapi sahenteuna sistem koméntar ieu henteu gampang trolling.

  25.   beny_hm cenahna

    Ieu tulisan anu paling bodo anu kuring kantos tingali, saatos réaksi murid sanés sistem anu ngagorowok ngalawan winbug tanpa aya anu nyarios nanaon ka anjeunna. Éta bodo sabab sanajan anjeun mikir yén bakal aya jalma anu nganggo winbug éta sanés pikeun kasenangan nyalira, éta sanés kuring resep ngagunakeun winbug tapi titik 1. Sapertos dina sistem anjeun kedah terang sareng terang kumaha ngagunakeun sadaya atanapi kaseueuran OS anu aya, ayeuna titik anu sanés 2 nyaéta janten tukang kaulinan anu atos, sanaos kuring milari nyalira cara pikeun tiasa maénkeun Medan Perang 4 sareng seueur judul anyar tina Pidéo pidéo henteu tiasa dianggo, éta mangrupikeun rasa anu aya hubunganana sareng jahat anu hébat anu winbug, janten anjeun »upami anjeun henteu ngagaduhan 2 kasusah atanapi kabutuhan ieu, tong nyarios pikeun jalma sanés anu ngabantah omong kosong tanpa terang kaayaan anu leres. unggal jalma. Kumargi kitu kuring NGANGGO winbug tapi kuring henteu nyarankeun éta sareng kuring nyarankeun ngagunakeun linux! kunaon sabab éta cocog pikeun kuring.

  26.   Oscar cenahna

    Jalma-jalma anu anjeun sebutkan ngan ukur tukang bohong sareng anjeun terang yén papatah populér baheula: "Jalma tukang bohong ditimukeun leuwih gancang tibatan jelema lumpuh."

    Kuring henteu ngarti naha batur bakal mésér naon-naon ti Apple atanapi Microsoft teras nyarios yén éta téh naraka, salah sahiji ti dua atanapi ngagaduhan masalah atanapi idiot (duka aya seueur anu terakhir).

  27.   Leo cenahna

    Abdi gaduh android x86 dipasang dina PC hihi 😛
    Ayeuna nyarioskeun hal anu penting. Jigana éta topik anu saé tapi sanés tempat anu saé pikeun ngabahasna. Hayu urang émut kanggo naon DesdeLinux diciptakeun pikeun: ngabantosan pemula anu teu ngalaman kejang nalika masang gentoo ... Atanapi sapertos kitu.

  28.   waflessnet cenahna

    Éta sababna disebatna filsafat openource, anjeun teras-terasan mikiran éta sareng anjeun nyobian nerapkeunana dina kahirupan anjeun.
    Kuring nganggo linux pikeun sadayana. sareng leres leres, abdi hoyong maénkeun xd!.

    1.    beny_hm cenahna

      Naon anu kajantenan nyaéta pangarang kagolongkeun kana kajahatan Evangelizing sistem, hal anu seueur kolega kuring henteu tiasa ngalakukeun atanapi henteu tiasa dilakukeun dina kasus janten insinyur sistem. bahkan judul damn nungtut yén kuring terang ngeunaan sistem, sareng anu sanésna nyaéta kuring resep maénkeun pidéo anu anyar…. Naon anu anjeun kedah ngajarkeun nyaéta lirén ngahutbah promosi éta tapi sanés hartosna anjeun henteu nganggo atanapi henteu tiasa nganggo atanapi henteu terang kumaha ngagunakeun batur. SALAH! ku panulis.

  29.   ferchmetal cenahna

    Nya, kuring tulus; Abdi resep GNU / Linux sareng kuring sering nganggona, tapi tina naon anu kuring diajar (Desain Grafis) kuring kedah nganggo perangkat lunak Adobe proprietary, kuring tiasa diajar nganggo program desain gratis sapertos INkscape atanapi GIMP tapi anu leres mah kuring parantos males diajar ngagunakeunana, tapi kuring henteu nolak yén kuring nganggo windows, kuring henteu resep, tapi giliran kuring. Salam!

    1.    eliotime3000 cenahna

      Carita Leres, réréncangan abdi. Carita Leres.

      Sareng ku omong, dugi ka nalika GIMP, Inkscape sareng Scribus henteu ngagabung kakuatan pikeun ngamajukeun panggunaanna di lembaga pendidikan?

  30.   Dcoy cenahna

    xD

    1.    eliotime3000 cenahna

      ok

  31.   Raphael Mardechai cenahna

    Bener na, urang bébas ngagunakeun software Open, Free sareng Bayaran. (Sok tong Pirated xD)

  32.   Blaire pascal cenahna

    Kuring saluyu sareng kecap sareng tindakan kuring, tingali waé: [pernyataan] Kuring nyerat ti Windows 8.1 kalayan seueur aplikasi proprietari sareng dina dual boot kalayan openSUSE kusabab kuring hoyong, sanaos kuring henteu kedah nganggo éta [/ pernyataan]

  33.   Akira kazama cenahna

    Kuring parantos lami teu nganggo Windows anu kuring parantos ngaleupaskeun sambungan caket anu dipasangna, kuring kantun ngantepkeun kana komputer upami peryogi dina kaayaan darurat.

    Sanaos leres, kuring ngagaduhan Office, Photoshop sareng League of Legends dipasang ngalangkungan Anggur. Ogé, henteu sadayana parangkat lunak asli anu kuring pasang gratis, contona, kuring nganggo Steam, Opera sareng Maxthon, anu kuring uji ayeuna.

  34.   Ivan Jibril cenahna

    "(Bohong!)" Éta pisan!

    Enggeus. teamviewer mangrupikeun hiji-hijina anu disimpen dina mesin kuring. Sareng pikeun catetan, éta ngalir dina Anggur xD
    Kuring ogé ningali parobihan anu rada pikaresepeun: babaturan anu sateuacanna henteu terang nanaon salain ti Window $ (poto aranjeunna dina alun-alun ...), ayeuna gaduh Ubuntu atanapi Mint dina Dual Boot, tapi anu pangsaéna nyaéta .. . yén aranjeunna nganggo!
    Lalaunan, lambat pisan, tapi seueur distro Linux anu ngantunkeun komunitas "biasa" pikeun ngahontal pangguna anu kirang berpengalaman, anu muka browser, kantor sareng gim kasual sakapeung. Éta saé.

  35.   beofox cenahna

    tulisan anu saé (waleran ditulis tina windows)

  36.   peuting cenahna

    Dina kadali jauh kuring aya sababaraha saluran anu nyiarkeun TV sampah, naha anjeun hartosna yén kuring nganggo éta? Yén kuring jalma munafik pikeun henteu ngaleungitkeun aranjeunna?

    Kuring ngagaduhan Windows sareng Linux dina PC kuring salami 9 taun. Upami kuring ngan ukur gaduh Linux, kuring sacara paradoxically nganggo Windows henteu kirang. Kuring ngajelaskeun yén ngagaduhan pilihan kuring langkung resep kana sési dina Linux.

  37.   xarlieb cenahna

    Kuring ngarasa bangor ningali kumaha ti sisi unix tina hal windows dikritik haratis sareng tanpa dipikirkeun sababaraha kali.

    windows sanés sistem anu goréng ku nyalira. éta bakal janten hak milik sareng sadayana tapi salaku sistem desktop éta masihan naon anu diperyogikeun ku seuseueurna pangguna. ngamimitian sareng ngaji. total kanggo ngunggah putifotos ka "feisbuk" sareng sakedik deui ... tangtosna harita kuring salaku sysadmin di damel moal pernah nganggo windows sabab teu gaduh alat (dina pandangan kuring).

    Nya, kuring henteu biasana pipisahan kana jandéla sareng sanaos kuring janten pangguna debian satia sareng bagja langkung ti sataun, kuring salah sahiji anu ngagaduhan dualboot ngan ukur gaduh sababaraha pertandingan. éta sababna kuring resep pisan ningali naon anu dibawa Steamos ka dunya linux.

    1.    eliotime3000 cenahna

      Kami sami sareng Debian + Windows dual-boot. Salajengna, munafik di dunya POSIX utamina disababkeun ku fanboys Farisi anu ngarusak kasabaran urang.

  38.   Longinos Recuero Busts cenahna

    Nya kitu ogé. Anjeun parantos kakeunaan langkung jelas tibatan cai.
    Abdi resep presentasi anjeun. Wilujeng kitu.

  39.   jordeath cenahna

    Kuring satuju 100% sareng pendapat anjeun ...

  40.   Hector Quispe cenahna

    Janten upami kuring pecandu narkoba, kuring henteu tiasa ngawartosan ka réréncangan supados henteu nganggo narkoba, sanaos éta goréng, sabab leres? ...

  41.   David cenahna

    Nya tingali, sadayana relatif, gumantung kana kumaha anjeun ningali éta. Sareng kuring nyaritakeun yén kuring resep Linux.

    Kuring nganggo Windows di kantor sabab kami parantos nyéwa komputer desktop, anu mérek sareng datangna ku Windows sacara standar, tapi dina sérver kami nganggo Ubuntu Server sareng kami dina prosés pindah ka Red Hat

    Perusahaan dimana kuring damel sateuacanna mangrupikeun pasangan Microsoft, janten sadayana, leres-leres sadayana nyaéta Microsoft Windows (enya, Server 2003 dugi ka 2012, Konfigurasi Pusat Sistem / Perlindungan Data / Operasi 2007 sareng 2012, ISA Server atanapi TMG, .NET, SQL Server, jeung sajabana). Sareng éta sadayana dumasar kana kabijakan Microsoft.

    Kuring pikir henteu masalah kumaha Linux anjeun, anjeun kedah terang sadayana téknologi, nyatana ahli komputer kedah terang kadua sisina koin, sareng dina sababaraha kasus urang teu ngagaduhan pilihan, ngan ukur naon anu dipasihan ku klién, teu aya gunana pikeun janten genius Linux upami anjeun henteu terang nanaon tentang Windows sareng kumaha jalanna, sareng sabalikna.

    Kuring gaduh pendapat kuring nyalira perkawis gelut Windows vs Linux anu langgeng, tapi dina akhir dinten, masing-masing perusahaan sareng masing-masing jalma ngalaksanakeun naon anu saur aranjeunna, atanapi naon anu tiasa aranjeunna laksanakeun, ti ditu, upami perusahaan ngajakan anjeun, anjeun kedah ngatur ogé ku naon anu aranjeunna pasihkeun sareng adaptasi. Kuring parantos ningali linuxeros gagal sareng audit sistem Windows / Microsoft sareng sabalikna ogé

    1.    Cocolium cenahna

      Amin!

      Sareng éta mangrupikeun ideu pikeun janten sysadmin atanapi pamekar atanapi dina bidang anu anjeun ngembangkeun di lingkungan naon IT.

      Anjeun teu tiasa nguriling sareng nyarios yén anjeun ngan ukur terang ieu atanapi éta, éta pikeun kuring anti-propésional, +1000.

    2.    eliotime3000 cenahna

      Punten pasihan koméntar ieu medali emas pikeun koméntar opini anu pangsaéna taun 2014.

  42.   Kabebasan GnuLinux cenahna

    Anu anjeun ngantepkeun langsung henteu leres, kuring hoyong ngalakukeun sagala rupa dina Gnu / Linux tapi upami aranjeunna henteu ngantep kuring cicing di universitas, kusabab sababaraha perangkat lunak pikeun karir kuring ngan ukur pikeun windows, kanyataan yén kami nganggo dual boot henteu Kusabab urang hoyong atanapi pasualan kuring sanés éta, tangtosna urang kedah ngamajukeun parangkat lunak gratis sanaos urang nganggo windows, éta tugas urang salaku warga nagara, sareng upami anjeun mésér tablet nganggo IOS mangrupikeun carita anu béda pisan, anu leres ieu kuring teu satuju pisan kana postingan anjeun tapi éta perkawis.

  43.   Leo cenahna

    Amin

    Sapuk sapuk. Kuring ogé nganggo Windows, sareng leres yén sababaraha kali kuring henteu ngagaduhan pilihan (kuring mangrupikeun gamer anu inveterat), sareng kuring satuju yén hal anu paling parah nyaéta Apple…. tapi kumargi "keren" ...

  44.   Ds23yTube cenahna

    Kami sadayana bébas ngritik naon anu dipikahoyong sareng dina waktos anu sasarengan nganggo naon anu dipikahoyong, upami kami pangguna Linux, kami henteu bakal kalakuanana siga Windero, sareng éta henteu nyababkeun maksa saha waé atanapi nyandak jalma-jalma ka bumi anjeun.

  45.   Kalolobaan cenahna

    Pikeun bagian abdi di bumi hiji-hijina waktos kuring ngagaduhan boot dua nyaéta pikeun 2 Kubuntu (kuring henteu émut vérsi mana), hiji sabab éta stabil pikeun digawé, maén, sareng anu sanésna hiji versi anu diuji hal-hal anu upami kuring peupeus éta, éta patut artos kuring! Hiji-hijina tempat anu kuring nganggo Windows sareng éta sanés kersa diri kuring, nyaéta dianggo!
    Kuring teu resep ngagorowok ngalawan Windows! (X ngalakukeun éta upami ngan) Kuring nganggo GNU / Linux pikeun sadaya kaunggulan anu ditawarkeun ku SL, kuring resep windows langkung saé sareng rébuan poin deui! éta anu kuring nyarankeun sacara permanen tanpa janten kipas tina SL atanapi anti Win.
    Upami kuring milari konsistén dina kahirupan, dina unggal aspék sareng tangtosna, sakumaha anjeun nyarios, munafik lain ngan ukur dina sosial, tapi ogé dina téknologi. Salam!

    1.    pandev92 cenahna

      Saé, saha anu ngartos tulisan éta, dina waktos anu sanés kuring parantos nyarios henteu nganggo jandéla, atanapi iraha waé ogé kuring nyarios yén henteu aya 4 atanapi 5 anu leres-leres meryogikeunna dina padamelan sabab damel di sababaraha komputer atanapi perusahaan percetakan pamaréntah (yén Aranjeunna henteu sadayana, langkung-langkung seuseueurna), tapi upami anjeun nganggo di bumi, tong janten perangkat lunak gratis, sabab teu aya anu ngadukung éta.

  46.   Chicho cenahna

    Kaseueuran koméntar ti Windows, jalma ngan ukur milarian tempat anu tiasa dipimilik, aranjeunna tiasa nyarios yén Linux anu pangsaéna tapi aranjeunna tetep nganggo Windows sareng éta henteu goréng, Bender parantos nyarios "Sadayana ngalakukeun éta kuring ngan ukur hoyong populér ", éta mangrupikeun hal anu umum pikeun manusa, sareng linux modis hehe, bajingan

  47.   Richard cenahna

    sareng ucapan anu sami ieu diulang pikeun sireum-NSA, SOPA sareng omong kosong anu sanés ... seueur anu nyebat dirina pemberontak sareng anu ngabéla waos sareng kuku wéb anu terbuka sareng ngalakukeun éta tina OSX sareng Windows oO ... kontradiksi dimana?

  48.   freebsddick cenahna

    Terus terang, kuring henteu paduli pisan kana topik ieu ... Kuring ngan ukur tiasa nyarios yén saha waé anu datang nyarios yén solusi tina sistem éta langkung saé tibatan anu biasana kuring anggo henteu memotivasi kuring sahenteuna pikeun hijrah ka platform éta . Upami kuring nganggap kaleungitan waktos nyata (sahenteuna saacan kuring merhatoskeun) ngagunakeun sababaraha sistem operasi dina komputer anu sami. Nalika anjeun nganggo hal sapertos gnu linux anjeun kedah jelas naon masalah anu anjeun badé direngsekeun dina kuring, fungsionalitasna lumayan. Kuring yakin yén kanyataan ieu anu ngajantenkeun seueur jalma masang sistem anu sanés dina komputerna, anu henteu dikritik tungtungna anjeun tiasa lakukeun sareng kahirupan anjeun naon anu anjeun pikahoyong !!

  49.   choanm cenahna

    Kuring nganggo Linux sareng kuring satuju sareng éta. Naha hésé pisan nampiana? Upami éta tina anu kuring tingali dina forum, kuring bakal nyarios yén Linux sareng OSX mangrupikeun sistem mayoritas sareng éta sabalikna.

    Ku jalan kitu elav, "live and let live" henteu dilarapkeun ka anu nyiptakeun tulisan, saleresna jalma anu ngritik Windows janten "keren" tapi ngagunakeunana, anu munafik, éta sok saé masihan konstruktif kritik ngeunaan éta. Sareng leres, masing-masing kedah ngantep anu sanésna milih anu aranjeunna pikahoyong, tapi hayu urang teu munafik yén seueur ogé hoyong aya langkung seueur pangguna dina Linux sareng éta sababna seueur anu nyobian ngayakinkeun jalma séjén ngeunaan kauntungan Linux. Kuring pribadi nganggo Linux sareng ngan Linux (kanggo ayeuna), tapi upami aya waktos nalika Linux henteu masihan naon anu kuring peryogikeun, kuring ngalih kana OS anu sanés, anu éta masihan kuring, jaman. Urang kedah nyarankeun OS numutkeun naon anu dipilari sareng diperyogikeun ku pangguna sanés, sanés numutkeun naon anu dipikahoyong.

    Kuring mendakan publikasi anjeun saé pisan! Tulisan anu saé pisan.

  50.   Carlos cenahna

    Bener pisan pikeun tulisan ieu, tapi éta kajantenan sabab, "setan", nawiskeun aplikasi anu langkung gampil dianggo pikeun sagala jinis kajadian, anu sanés kasus di Linux. Dina linux pikeun ngonpigurasikeun seueur hal atanapi seuseueurna, anjeun kedah nganggo terminal. Aya sababaraha aplikasi grafis sanésna, tapi éta henteu jalan pisan atanapi aranjeunna henteu ngalakukeun naon anu sakuduna. Ku ho ku b, anjeun kedah teras kana terminal. Dinten, sakumaha ngora Lao nyarios ayeuna, "éta parantos." Tinggalkeun istilah pikeun anu ngarasa sapertos bos komputer, pangguna milari anu sanés, diantarana, kesederhanaan sareng kagancangan. Aya sababna, "setan" masih dianggo.

  51.   geronimo cenahna

    Dinten Linux nawiskeun solusi anu sami atanapi SUPERIOR, dina sadaya bidang komputer, "Sétan" ngaleungit. Tapi, dina tingkat anu urang badé, saur Linux moal pernah anéh Iblis. Naha ... kuring henteu terang, tapi sadayana ieu anéh pisan. Mangtaun-taun hirup gaduh linux sareng masih henteu sami sareng setan. Atuh deui, sigana henteu anéh pisan. Naon anu aya di saluareunana, naon anu nyegah Linux leres-leres ngéléhkeun Windows? Kuring bakal daék mayar lisénsi pikeun Linux anu nawiskeun kuring sami sareng Windows, ditambih kana kautamaan anu parantos dipiboga, ngeunaan anu terakhir.

  52.   Wisp cenahna

    Anu lahir Windowslerdo bakal salamina. Sareng aranjeunna henteu éra, aranjeunna bahkan pamer ku "tulisan."

  53.   Angel_Le_Blanc cenahna

    Kuring nyobian anu pangsaéna pikeun henteu nganggo parangkat lunak proprietary. Sareng kuring henteu nganggo Windows pisan, tapi éta tetep teu aya anu luar biasa. Hal anu luar biasa, atanapi anu paling leres, nyaéta leres-leres berkolaborasi sareng ningkatkeun laporan bug, nyumbang, nyumbang garis kode, sareng ngahontal salah sahiji tina tilu promosikeunana. Catet yén éta cita-cita, aspirasi kuring, sareng kuring henteu hoyong nyebatkeun yén éta kedah kitu.
    Anu penting nyaéta aranjeunna ngarobih.

  54.   The Vyasa cenahna

    Ieu sanés tulisan ... Éta mangrupikeun tulisan opini! Abdi pangguna ganda, tapi sanés pikeun pelesir, kuring ngalereskeun komputer sareng ampir sadaya klien kuring nganggo céri (ogé, sareng banyolan sareng sadayana). Kuring moal kaleungitan kabiasaan éta dugi Linux ogé sistem anu paling sering dianggo dina PC desktop sareng laptop (anu kuring ngarepkeun bakal gancang pisan). Atoh, lebetna émosional pisan! Salam.