Woof: anjeun ayeuna tiasa ngadamel distro khusus dumasar kana Puppy Linux

Sababaraha poé katukang urang nempo kumaha carana nyiptakeun distro dumasar Ubuntu khusus anjeun. Dinten ayeuna, kuring badé nunjukkeun kumaha ngawangun distro dumasar Puppy Linux anjeun nyalira.


Kaunggulan nyiptakeun distro khusus aya sababaraha, tapi dasarna éta aya hubunganana sareng ngahémat waktos, utamina upami anjeun kedah masang OS éta dina sababaraha mesin. Unggal masang OS anjeun kedah masang seueur program sareng tambihan anu anjeun peryogikeun salawasna. Ku alatan éta, gaduh OS anu ngalebetkeun aranjeunna sacara standar bakal ngahémat anjeun seueur waktos.

Dumasar Puppy Linux, Woof ngamungkinkeun urang pikeun nyiptakeun "Turunan Puppy" anu urang tiasa nambihan saloba hal anu dipikahoyong sareng ngaropea ku cara sorangan.

Naon anu anjeun tiasa lakukeun ku Woof:

  • Unduh paket tina distribusi anu sanés ... leres, sacara serius.
  • Ngawangun Puppy LiveCD sapinuhna otomatis, kalayan sadaya bungkus anu dipilih (sanaos éta milik distros sanés).
  • Ngawangun sacara otomatis file SFS "devx" (anu kumaha Puppy nyayogikeun kompilasi dina C / C ++ / Vala / Genie / Fortran).
  • Ngarojong sababaraha distribusi.
  • Program sakedik gampang pisan pikeun ngapdet.
  • Hasil akhirna nyaéta Puppy Linux khusus.

Program anu saé ieu, anu ditulis ku panyipta asli Puppy Linux (Barry Kauler), ogé ngagaduhan antarmuka grafis anu ngajantenkeun gampang pisan dianggo, khususna pikeun anu nembé ngalebetkeun dirina dina dunya terminal Linux sareng paréntah.

Hal anu kedah diémutan nyaéta distros anu kami percanten badé didasarkeun kana Puppy Linux, anu sacara otomatis ngarobahna kana distro gancang pisan anu nyéépkeun saeutik ruang disk sareng RAM sakedik pisan tanpa kaleungitan fungsionalitas atanapi daya tarik visual.

Kuring nyarankeun yén sateuacan anjeun maén sareng heran ieu, baca heula sacara saksama pitunjuk pikeun panggunaan sareng pamasangan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Petrus Rerum cenahna

    Halo, kami mangrupikeun asosiasi mahasiswa sareng kami hoyong ngadamel distribusi linux kami nyalira.
    Kami ningali tulisan anjeun sareng kami mendakan éta pikaresepeun pisan.
    Kami henteu gaduh waktos atanapi kanyaho pikeun ngalaksanakeunana janten urang milarian jalma anu kedah ngiring sareng ngalakukeun distribusi.
    Upami anjeun resep, kirimkeun kami email nganggo CV anjeun ka petrusrerum@gmail.com sareng kami masihan anjeun langkung rinci.

  2.   kécap cenahna

    Naha aya anu kéngingkeun modél USB pirelli arnet damel di PUPPY?