Naha WordPress naroskeun nami pangguna sareng kecap akses pikeun diperbarui? Solusi

Pikaresepeun tip ieu anu kuring mendakan Ieuh dimana éta nunjukkeun solusi pikeun kami nalika urang kedah ngapdet plugins, téma atanapi database urang sorangan WordPress sareng éta naroskeun ka kami pikeun nami pangguna sareng kecap akses.

Wordpress_Auth

Ieu tiasa manpaat pikeun masalah kaamanan, tapi upami urang hoyong nyingkahanana, anu kedah urang lakukeun nyaéta nambihan kana file wp-config.php garis:

ngahartikeun ('FS_METHOD', 'langsung'); ngahartikeun ('FS_CHMOD_DIR', 0777); ngahartikeun ('FS_CHMOD_FILE', 0777);

Sareng éta 😉


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

8 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   eliotime3000 cenahna

    Tip anu saé, sanaos kuring resep login wajib di WordPress (janten kuring henteu kaleungitan kabiasaan ngagunakeun akar masalah "penting" dina GNU / Linux).

  2.   Nader cenahna

    Atanapi anjeun ogé tiasa ngalakukeun chown sareng nyetél www-data salaku pamilik atanapi nempatkeun pangguna anjeun dina grup éta.

    Sareng upami anjeun aya dina hosting sasarengan, ngaco.

  3.   Nader cenahna

    Kuring pasti nyigeung saha waé anu ngahapus kométar bari teu niat jahat

    1.    Nader cenahna

      Hapunten abdi, éta henteu muncul, ayeuna muncul

  4.   wilmer cenahna

    Kuring parantos milarian dua dinten pikeun solusi pikeun masalah éta sareng berkat solusi anjeun Kuring parantos neraskeun ngadamel halaman wéb anu kuring kedah laksanakeun, hatur nuhun pisan!

  5.   Anonimo cenahna

    Kontribusi anu saé! Hatur nuhun pisan sareng teraskeun sapertos kieu!

  6.   Juan Carlos cenahna

    Hatur nuhun pisan kanggo tulisan ieu. Kuring ngarengsekeun masalah

  7.   Yoiler Diaz La Rosa cenahna

    Pos anu saé 100% fungsional