WP Smush, plugin anu pangsaéna pikeun komprés gambar

La komprési gambar ngamungkinkeun anjeun ngagancangkeun kinerja blog sareng ningkatkeun posisi SEO, kumargi Google mimiti ngutamakeun halaman anu nawiskeun pangalaman pangguna anu langkung lami salami waktosna kusabab kecepatan sareng adaptasiana pikeun alat sélulér sareng dina titik ieu, plugin na WP Smush Éta tiasa ngabantosan anjeun pisan dina prosésna, sabab éta ngagaduhan alat komprési anu maju pikeun ngécéskeun situs tanpa kaleungitan iota kualitas dina poto.

WP Smush, plugin anu pangsaéna pikeun komprés gambar

WP Smush Free, Fitur versi gratis

WP Smush mangrupikeun plugin gratis anu fungsina lengkep pikeun ngaoptimalkeun gambar anu bakal ngamungkinkeun anjeun ngahémat seueur waktos sareng usaha dina prosés, sabab ngalangkungan plugin ieu anjeun henteu kedah nganggo alat éksternal atanapi program éditan, tiasa nyaluyukeun poto anjeun tina panel WordPress anu sami nalika anjeun unggah éta tanpa kedah ngonpigurasikeun naon waé, anjeun kedah masang sareng ngaktipkeun plugin na, ngonpigurasikeun setélanna sakali sareng WP Smush bakal ngurus sadayana nalika anjeun unggah poto anjeun tanpa émut yén éta dipasang. Ieu sababaraha kaunggulanana.

Ukuran pangaluyuan

Kalayan WP Smush anjeun tiasa nyaluyukeun ukuran poto anjeun ngarah otomatis dirobih nalika anjeun unggah, anjeun kedah netepkeun ukuran standar anu anjeun peryogikeun dina panel setélan sareng plugin na bakal ngarawat sésana, ngalarapkeunana unggal waktos anjeun unggah aranjeunna.

Komprési langkung luhur tanpa kaleungitan kualitas

La WP Smush komprési canggih Éta jauh langkung unggul tibatan plugins sanésna tanpa kaleungitan kualitas, tiasa ngirangan ukuran poto bahkan dugi ka 80% beurat na tanpa mangaruhan penampilanana.

Statistik lengkep

Kalayan plugin WP Smush anjeun bakal tiasa konsultasi statistik komprési lengkep iraha waé kanggo terang perséntase pasti komprési dina unggal gambar sareng kukituna ngahontal monitoring anu épisién dina perpustakaan multimedia situs anjeun.

WP Smush Pro, fitur canggih tina vérsi premium

Kanggo pangguna anu paling nuntut, WP Smush gaduh vérsi premium anu parameterna langkung maju ogé dilaksanakeun pikeun ngoptimalkeun gambar tanpa ngaganggu kualitasna, ogé kompilasi tambahan pikeun fungsi-fungsi canggih sapertos anu diwincik di handap ieu. .

Komprési langkung épisién

Kalayan WP Smush Pro kapasitas komprési dilegakeun dugi ka 10 kali dibandingkeun sareng versi gratis tanpa kaleungitan kualitas anu jelas anu diterapkeun laun dina sababaraha kali.

Komprési kana gambar anu aya

Versi premium tina plugin ngamungkinkeun anjeun nerapkeun parameter komprési anu ditetepkeun pikeun sadaya gambar anu aya, sacara signifikan ningkatkeun kinerja situs dina hal posisi wéb.

Gambar aslina cadangan

WP Smush Pro bakal nyimpen cadangan gambar aslina dina sérverna pikeun mulangkeunana iraha waé atanapi pikeun kéngingkeun cadangan upami kaleungitan atanapi kacilakaan.

Hummingbird

Hummingbird mangrupikeun alat anu kalebet dina versi premium tina plugin anu janten pelengkap pikeun aplikasi Google Page Speed ​​anu ngawaskeun waktos loading halaman wéb ku analisa poin-poinna pikeun ningkatkeun fungsi situs anu langkung saé.

Langkung ti 100 plugins premium

Ku kéngingkeun kaanggotaan pro, pamekar plugin bakal nyayogikeun ka pasar swasta plugins premium sareng aplikasi anu kalebet langkung ti 100 plugin pro sareng kompilasi témplat pikeun WordPress sareng jasa sanés.

Bantosan 24 jam

Acquiring WP Smush Pro Anjeun bakal ngagaduhan bantosan 24H dina layanan dukungan téknis pikeun sababaraha patarosan atanapi patarosan ngeunaan operasi plugin sareng résolusi gancang tina insiden anu tiasa timbul ku ngirim tikét.

Apdet gratis

Kalayan versi pro tina plugin anjeun bakal tiasa ngaksés pembaruan énggal kauntungan tina paningkatan anu diwanohkeun ku pangembang anu bakal ningkatkeun kagancangan sareng kinerja blog anjeun.

Sakumaha anjeun bakal ningali, aya seueur kaunggulan tina WP Smush Upami anjeun hoyong bet dina blog anjeun sacara serius sareng ningkatkeun kinerja sareng fungsina dina nyanghareupan mesin pencari. Anjeun tiasa ngaunduh vérsi gratis di link ieu atanapi kauntungan tina fitur premium na ku ngaklik IEUH.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.