Xfce 4.12 badé kaluar?

Numutkeun kana Roadmap tina Xfce WikiVersi 4.12 Lingkungan Desktop anu saé ieu kedahna dirilis dina 10 Maret taun ieu atanapi saminggu saatosna, kumargi urang masih dina waktosna dugi ka tanggal 17 langkung atanapi kirang.

Mungkin salah sahiji hal anu paling penting pikeun vérsi ieu nyaéta ngagabungkeun tab di Thunar, sareng sadaya perbaikan anu kalebetna. Kuring ogé resep pisan yén terminal Xfce bisa dipaké dina gaya Yakuake.

Kami parantos ningali anu anyar anu vérsi ieu nyandak tulisan anu saé ditulis ku rayonan. Urang tiasa ngalangkungan hiji waktos deui pikeun anu bakal datang Xfce 4.12 en link ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

24 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   st0rmt4il cenahna

    Ngantosan kumaha anu kajantenan ..

    Salam!

  2.   Marcelo cenahna

    Kuring parantos nganggona ampir sataun dina distribusi header kuring (Xubuntu 12.04) sareng ngan ukur muji pikeun lingkungan desktop ieu. Éta nyayogikeun kasaimbangan anu sampurna antara kasopanan, kepraktisan sareng kaanggunan.

    1.    socarx cenahna

      Éta sanés panggancangna, tapi éta gancang.
      Éta sanés pang geulisna, tapi éta geulis.
      Éta sanés anu paling stabil, tapi éta stabil pisan.
      Éta sanés anu paling gampang dianggo, tapi éta tetep gampang dianggo.

      Pokokna, anjeun leres, éta kasaimbangan anu sampurna, sareng ngan hiji-hijina anu kuring pasang salaku desktop dina lingkungan bisnis.

  3.   Aduh027 cenahna

    Pamundut ngeunaan XFCE, naha éta tiasa dipasang dina Kubuntu 12.10 64 bit, pikeun alternatip pikeun KDE 4.10? hatur nuhun

    1.    elav cenahna

      Leres tangtosna .. anjeun kedah masang paket xubuntu-desktop

      1.    Aduh027 cenahna

        Abdi bade ngabuktoskeun. Ayeuna kuring nganyarkeun kana Kubuntu 13.04 Béta, stabil pisan dugi ka éta sadayana ngakuan konfigurasi 12.10, kuring nembé nyobian salami 2 dinten.

  4.   Giskard cenahna

    Kuring nganggo Mint dina rasa XFCE na sareng kuring resep. Nanging, dina mesin anu lami pisan kuring dipasang Xubuntu sareng nambihan mintMenu kana éta mesin. Hal éta katingalina modéren pisan.

    Dina titik ieu kuring henteu ngarobah XFCE pikeun naon waé.

  5.   Fernando Monroy cenahna

    XFCE 4.12 Kuring ngantosan anjeun.

  6.   lguille1991 cenahna

    Kuring masih ngantosan éta, sanaos kuring henteu terang naha kuring badé masang atanapi henteu, kaleresan kuring janten capé sakedik tim Xfce henteu ngabarukeun pisan, ieu panginten lingkungan desktop anu bakal nempatan rohangan anu ditingalkeun ku Gnome 2 tapi kuring henteu ningali yén aranjeunna ngusahakeun pisan pikeun ngahontal éta ... waktu kurang leuwih 1 taun pikeun ngarilis vérsi anyar anu parobihanana ampir-ampiran ... kuring miharep henteu nyigeung saha waé tapi éta nyaéta pendapat kuring.

    1.    rayonan cenahna

      Ieu kusabab jumlah jalma dina tim Xfce henteu tiasa dibandingkeun sareng anu aya dina tim Gnome (kalayan RedHat di tukangeunana) atanapi tim KDE. Ngan aya 4 pangembang utama sareng sakitar 10 kolaborator aktip (anu nunjukkeun yén henteu sadayana henteu aya hubunganana sareng kode). Pikeun kuring luar biasa naon anu aranjeunna laksanakeun pikeun Xfce 4.12, ogé émut yén ieu mangrupikeun Parangkat Lunak Gratis anu hartosna yén aranjeunna ngalakukeun ieu sareng Aranjeunna bagikeun sabab aranjeunna hoyong tanpa ngeusi batre hiji sen, éta kadang urang poho ...

      1.    elav cenahna

        + 100

  7.   Ferran cenahna

    Sigana mah sakumaha anu kasebut di luhur aranjeunna ngan ukur ngadamel pembaruan anu teu jelas tapi mangrupakeun lingkungan desktop anu paling tiasa dikonfigurasi, ayeuna kuring dina Fedora 18 sareng Xfce 4.10, sareng jalanna gancang, ogé sareng ikon dasar sareng konky. Surak

    1.    elav cenahna

      Kami pencinta Xfce, kuring resep, tapi kuring henteu satuju sareng anjeun .. éta henteu langkung tiasa dikonfigurasi tibatan KDE. Ngabandingkeun kana sésana tiasa (Kuring henteu acan nyobian E17) ..

  8.   platonov cenahna

    Warta anu saé pisan! Abdi resep xfce, anu kuring peryogikeun nyaéta desktop anu pangsaéna di ditu.

  9.   rayonan cenahna

    Kuring ngarepkeunana (sareng kuring parantos nyobian satengah bungkus xD) gerakan dina Repository Git henteu lirén, janten pengumuman henteu kedah lami!

  10.   plzm cenahna

    Lingkungan desktop anu pangsaéna pikeun komputer anu kawates.

  11.   lain ngaran cenahna

    Nuhun kana inpo na, dina debian kuring masih ngantosan tés pikeun diuji deui sareng aranjeunna angkat tina 4.8 dugi ka 4.10 xD

    waktos ka waktos

    🙂

  12.   komentator cenahna

    Abdi henteu percanten. Biasana aranjeunna henteu acan nyumponan tenggat waktos, nyaéta desktop anu kuring anggo salami sababaraha taun sareng umumna aranjeunna dicirikeun ku henteu ketat pasamoan tanggal pikeun ngaleupaskeun vérsi; ogé pikeun vérsi 4.12 vérsi pre1, pre2, ... jsb bakal leungit.

  13.   diazepam cenahna

    aranjeunna parantos ngamutahirkeun peta jalan. aranjeunna masih dina tahap pamekaran.

  14.   marianogaudix cenahna

    Sigana kuring yén SoluOS sareng Consort ditulis nganggo Gtk 3.4 anu niru Gnome 2.
    Anjeunna bakal nyetak kaunggulan tibatan XFCE. Upami tim SoluOS ngahontal naon anu dijangjikeun.

    Tangtosna upami SoluOS Consort nyéépkeun sumber anu sami sareng XFCE.
    Kuring kedah nyobian Permaisuri sareng XFCE kanggo ningali desktop mana anu langkung enteng.

  15.   langkungxlt cenahna

    Ngantosan éta kaluar, kaleresan xfce saur kuring mangrupikeun desktop anu pangsaéna kusabab éta sanés anu paling tiasa dikonfigurasi tapi éta gancang, éta panginten sanés panggancangna tapi tiasa pisan dikonfigurasi.

  16.   Ferran cenahna

    Salami urang ngalakukeun kalayan saé pisan, urang kedah ngantosan. Surak

  17.   b1tblu3 cenahna

    Hayang pisan masangna.

  18.   Erik Santiago cenahna

    Sataun engké sareng aranjeunna masih dina fase pangwangunan ...: '(