XnRetro: Gaya poto anjeun sapertos Instagram

Ngeunaan Instagram

Urang hirup dina jaman jaringan sosial, sareng aya sadaya jinis sareng tujuan anu béda. Instagram éta kaluar payun sabab nawiskeun hal anu sésana henteu, anjeun ngan saukur tiasa nerapkeun épék éndah kana poto anjeun sareng ngabagi poto sareng réréncangan atanapi kulawarga.

Masalahna sareng InstagramÉta sami sareng sésana jaringan sosial: seueur pangguna anu curiga nalika ngabagi inpormasi, utamina inpormasi visual, sareng éta sababna aya jutaan jalma anu ngalirkeun jinis situs ieu.

Upami urang hoyong épék anu saé pikeun poto kami, kami salawasna tiasa nganggo alat éditan sapertos GIMP sapertos anu ditingalikeun dina tutorial ieu épék vintageNanging, dina waktos-waktos ieu dimana urang hoyong sadayana janten gancang sareng gampang, langkung saé nganggo aplikasi sapertos anu ku kuring di handap ieu.

Naon XnRetro?

XnRetro mangrupikeun alat anu ngamungkinkeun urang, gampang sareng gancang pisan, pikeun nambihan sababaraha épék kana poto kami atanapi maénkeun Exposure, Gamma, Brightness, Contrast, Opacity, jst ... tina warna gambar. Tangtosna, urang tiasa ngalakukeun ieu sacara manual atanapi ngan saukur nganggo saringan anu parantos ditangtoskeun anu dikandung aplikasi.

XnRetro

Pamakéan XnRetro Dasar pisan, urang ngimpor poto sareng urang ngan saukur milih saringan tina anu sayogi. Salaku tambahan kana saringan warna, XnRetro ngamungkinkeun urang pikeun nambihan pigura kana poto, atanapi pangaruh pikeun wates internal ka Instagram murni.

Kumaha carana masang XnRetro

XnRetro sayogi pikeun ArchLinux ti AUR, janten pikeun masang éta urang ngan kedah ngaéksekusi:

$ yaourt -S xnretro

Upami henteu sayogi dina distribusi karesep anjeun moal aya masalah, dina situs resmi XnRetro kami mendakan file anu diperyogikeun Pikeun masang aplikasi, nyaéta, éta ngan ukur aya dina 32 bit, janten urang kedah nganggo multi-arsitéktur dina sababaraha distribusi. XnRetro ogé sayogi pikeun Android, iOS, Windows, sareng OS X.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

9 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Ivan Molina Rebolledo cenahna

    Koméntar dina hiji kecap: Sampurna!

  2.   sander cenahna

    Saolah-olah éta henteu cekap, utiliti anu disayogikeun ku aplikasi (anu kuring bakal nyobian nalika kuring angkat damel) dihias ku poto anak anjing lucu ... hatur nuhun pisan.

    1.    elav cenahna

      Éta piaraan abdi 😀

  3.   jamac4k cenahna

    Gimperos anu mantep pisan ngagaduhan plugin anu diciptakeun ku

    Link kana simpul Gimp.Org

  4.   nosferatuxx cenahna

    Salam Elav:
    Pisan "bergizi" tulisan anjeun, kuring miharep anjeun ogé tiasa masang XnView ti terminal di Ubuntu atanapi SuSe.
    Mangrupikeun salah sahiji ti saeutik aplikasi win2 anu kuring resep di sagigireun Jasc Paint Shop Pro (ayeuna tina corel)

    1.    elav cenahna

      Nya manusa, pikeun Ubuntu (sareng salami éta pikeun panggunaan pribadi), anjeun tiasa mendakan .deb di dieu. http://www.xnview.com/en/xnviewmp/

      Anjeun unduh sareng pasang .. 😉

  5.   Alan cenahna

    Elav, naon nami téma anu anjeun anggo dina gambar? Abdi resep warna tombolna.

    1.    Anon cenahna

      Jigana éta Yellowstone (niru gaya OSX Yosemite).

  6.   javimg cenahna

    Anu ti XnSoft sareng parangkat lunak anu saé na .... Éta bakal saé pisan sareng Xnconvert pikeun hal-hal anu gancang, hoyong ogé nyobian XnViewMP, kusabab Gthumb mimiti henteu resep ka kuring kumargi kuring mendakan jalma-jalma ti Xn….

    Duka teuing kuring henteu dina 64 bit pikeun desktop kuring

    Nuhun sareng salam ... :)

    javimg