Xubuntu: Pangalaman Pamaké umum

Kuring parantos gaduh sababaraha taun di dunya ieu ngeunaan distribusi sareng aplikasi gratis, tina sudo sareng apt-gets, sareng kuring parantos mutuskeun pikeun nyebatkeun sakedik pangalaman kuring kalayan distribusi anu pikeun kuring mangrupikeun karesep kuring (sabagean kusabab kuring henteu pernah tiasa masang anu sanés sapertos paréntah déwa): Xubuntu, dina hal ieu dina vérsi na 14.04.

Éta henteu pernah lirén ngagumkeun kuring (panginten kusabab éta énggal pikeun kuring) anu tiasa seueur pisan distribusi sareng seueur fasilitas nalika ngeunaan kahoyong ngaropea, ningkatkeun atanapi ékspérimén sareng naon anu tiasa anjeun laksanakeun ku PC anjeun, seueur pisan anu kadang-kadang anjeun kéngingkeun anu paling gampang atanapi paling henteu rumit (anu saur kuring mah).

Sateuacan kuring terang aya kahirupan saluareun Windows, Kuring ngaco Laptop kusabab frustasi anu disababkeun ku kuring harita Windows Vista. Ayeuna sababaraha taun ka hareup kuring henteu tiasa liren mikirkeun kumaha laptop éta bakal tiasa dianggo kalayan distro anu aya dina waktos éta, sareng kumaha éta bakal tetep jalan dugi ka ayeuna.

Hal anu kuring resep pisan Linux mangrupikeun kamungkinan masihan kahirupan anyar pikeun alat anu sanésna bakal tungtungna kana tempat sampah atanapi hilap di gudang, sareng sapertos kasus anu anyar Xubuntu, ogé jantenkeun cecekelan PC urang sareng karaos sapertos énggal unggal waktos.

LightDM Xubuntu

Xubuntu 14.04 éta janten langkung pikaresepeun sacara visual sareng numutkeun kuring éta mangrupikeun salah sahiji sebaran paling pikaresepeun pikeun pendatang di dunya Linux; Sareng éta anu tungtungna ngayakinkeun kuring kusabab kamungkinan kustomisasi anu hébat, tanpa ngorbankeun kinerja.

Xubuntu

Salaku blogger pamula yén kuring, sareng henteu ngagaduhan kabutuhan produktif salian ti anu dasar: salancar dina internét, unduh pidéo, file, musik, sareng sajabana, ti waktos ka waktos ngédit pidéo, ngarékam podcast, Xubuntu 14.04 nyaéta naon anu kuring peryogikeun, distro anu cukup lengkep, ringan sareng tiasa disesuaikan.

Sanaos ku sababaraha gangguan minor sareng Docky, menu Kumis Mangrupikeun léngkah alit dina arah anu leres, sanaos kuring hoyong ningali téma atanapi fasilitas anu langkung seueur pikeun ngarékaisna, dina waktos ieu kuring nyerat garis ieu sistem kuring sareng Firefox y Audacius ngajalankeun, éta nganggo 33% mémori 4GB kuring sareng ngan ukur 12% tina prosésor 6-inti kuring, kuring henteu terang naha ieu seueur atanapi sakedik, tapi kuring henteu kantos ngalaman masalah ngalaksanakeun kagiatan blogger anu anyar.

Naon deui anu tiasa dipénta sistem operasi? bisi kuring teu langkung ti di luhur, panginten panginten langkung cocog sareng layar HD, sabab nalika nyambungkeun laptop kuring ka televisi pikeun nonton pilem sababaraha detail kompatibilitas timbul, henteu aya anu serius sareng teu aya anu tiasa ngahindarkeun pilem éta.

Pamasangan distros dumasar kana Ubuntu sok langkung gampang pikeun kuring na Xubuntu 14.04 Éta henteu terkecuali, kumargi kuring henteu gaduh kabel pikeun nyambungkeun laptop abdi langsung ka router, kuring henteu acan tiasa masang distro anu sanés, janten nuturkeun filsafat "ulah rumit", kuring cicing di dieu sareng kuring resep éta.

Upami kuring kedah nerangkeun distro ieu kuring ngan ukur tiasa nyarios: Ringan, Customizable, Gampang dipasang sareng Sareng sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun pangguna umum, nembé sumping ti Windows tiasa angkat kerah bajuna sareng bangga nyarios "Abdi nganggo Linux".


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

55 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Rodrigo corozo cenahna

    GNU sareng Linux, punten. GNU / Linux anu anjeun hartosna, kami henteu nyauran mobil "roda", sabab roda mangrupikeun komponénna. Nya, kitu ogé pikeun sistem operasi GNU, "Linux" mangrupikeun bagian tina éta.

    1.    diazepan cenahna

      Kuring nelepon mobil mobil.

    2.    atah Dasar cenahna

      Hayu urang henteu meunang ekstremis, éta henteu séhat .. .. urang parantos terang yén urang nyiksa basa ku ngan ukur nyarios linux .. hayu urang pura-pura urang parantos ngaitkeun: alias linux = 'GNU / Linux'

      Urang parantos jarang nyarioskeun Linux tentang leres dina blog ieu .. .. sareng upami urang ekstremis kedah nyauran "Ti GNULinux" ..

      1.    elav cenahna

        Amin rawBasic U_U

      2.    mitcoes cenahna

        rawbasic, pendapat abdi ngeunaan topik ieu parantos robih, ayeuna Linux langkung seueur dianggo dina Chrome OS atanapi Android, sareng teu aya anu nyebat Chrome OS / linux atanapi Android / linux bahkan Ubuntu disebat Ubuntu / Linux,

        Janten komunitas GNU / Linux kedah ngamimitian, numutkeun kuring, nganggo GNU EKSKLUSIF - TANPA LINUX - janten kuring hoyong blog disebat DESDEGNU kapayunna, pikeun ngabédakeun dirina tina Chrome OS, Android, Firefox OS, sareng anu sanés atanapi upami anjeun hoyong nutupan sadaya Linux anu ngagaduhan bagian Android, Firefox OS, Chrome OS, GNU sareng anu sanésna

        1.    elav cenahna

          Tapi éta GNU tanpa Linux teu aya nanaon. Ukur alat sareng aplikasi, sabab éta henteu ngagaduhan 100% kernel anu tiasa dianggo. 🙁

          1.    Xlash cenahna

            Android tanpa Linux ogé henteu kunanaon, FIreoks OS henteu. Linux nyalira teu nanaon ogé. GNU sapertos Android mangrupikeun sistem operasi, janten naha henteu disebat ku namina?
            Dina kasus naon waé istilah "ekstremis" disalahgunakeun sabab ngalibatkeun kekerasan. Nelepon naon anu namina henteu telenges pisan.

            Salam kabageuran.

          2.    Pagawe cenahna

            Tapi upami sistem operasi justru éta, sakumpulan alat sareng aplikasi parangkat lunak, nyatana kernelna henteu langkung ti hiji alat éta, tapi seueur jalma gaduh ideu anu épéktip mangrupikeun komponén anu paling penting.
            GNU / sinalgoaquí mangrupikeun sistem operasi, henteu lengkep, tapi sistem operasi saurna.

        2.    joakoej cenahna

          Halo, sigana kuring yén GNU / Linux mangrupikeun nami anu paling pas sabab upami nyebut GNU bakal ngirangan karya ti panyipta Linux sareng ngan ukur ngan ukur Linux anu bakal mundur ti panyipta sistem GNU, salain ngarah kana rupa-rupa kabingung.
          Upami urang teu tiasa nyebat Lignux sareng voila, singgetna

    3.    DanielC cenahna

      Mobil? Di daérah kuring éta cara ditingali sakedik nista, didieu urang nyebatna mobil.

      Tapi sacara serius, kumaha ieu bakal réngsé? saentos waktos batur bakal nyarios moal nyebatkeun distro ku jujulukna anu dikenal tapi ku sadayana GNU / Linux atanapi Linux éta ngandung ....
      - «… ..na bla bla bla Debian…”
      - «Henteu, éta sanés Debian, éta Debian GNU / Linux»
      - "Ok, punten, Debian GNU"
      - «Henteu, éta Debian GNU / Linux, sabab aya ogé Debian GNU / Hurd, Debian GNU / kFreeBSD sareng Debian GNU / NetBSD»

      Ka mana urang angkat upami nganggo tikis mikis?

      1.    elav cenahna

        Éta leres, omong, di dieu ogé urang nyarios: Mobil.

        1.    superlatif cenahna

          Utamana upami aranjeunna gaduh tubarros, kaca spion, pelek emas sareng spoiler henteu leungit heh heh

      2.    Xlash cenahna

        Lalaki Daniel, hiji hal nyaéta nyaéta nyebut hal ku namina sareng anu sanés janten XDDD anu pilih-pilih.
        Di dieu di Spanyol aranjeunna nyarios mobil tapi kuring bakal langkung resep mobil langkung 😀

      3.    eliotime3000 cenahna

        Henteu aya ideu ngeunaan étimologi, tapi kuring biasana bosen sareng gelut ieu dimimitian ku freetards.

    4.    bisu cenahna

      Kasalahan pemula, hatur nuhun tip na

  2.   Oscar cenahna

    Saé! Kuring nganggo Xubuntu 14.04 ogé sareng panginten éta ngan hiji-hiji hihi! (sakedik beja sareng sumbangan anu kuring tingali). Kuring ngantunkeun didieu tautan ka forum dimana kuring biasana gaduh pangalaman ngeunaan sistem ieu: http://www.pentaxeros.com/forum/index.php?topic=79294.0

    Hatur nuhun pisan kana tulisan anjeun, éta ogé distribusi karesep kuring sareng kuring ogé ngan ukur nganggo linux sakitar 2 taun. Pangalaman anu kuring ngan ukur ngagaduhan kecap anu saé sanaos teu gaduh ideu.

    sambutan!

  3.   patodx cenahna

    Kuring parantos nyobian XFCE, tapi KDE sok nyarios dina ceuli, sareng kuring deui deui ...
    Kumaha upami kuring tiasa mastikeun, sakedik panggunaan RAM ku XFCE dina Debian, luar biasa.

    1.    eliotime3000 cenahna

      Meh, KDE jauh ngalangkungan XFCE, tapi upami anjeun sono kana GNOME 2 lami, XFCE mangrupikeun panerus anu pangsaéna pikeun GNOME2 (sajauh ieu, sabab ngajalankeun aplikasi GTK3 sapertos nanaon, sareng anjeun tiasa ngonpigurasikeun siga Windows atanapi gaduh tampilan GNOME 2).

  4.   Pagawe cenahna

    Xubuntu, numutkeun kuring, anu pangsaéna tina * buntus dina waktos anu lami.
    Tapi urang kedah nyatet perkawis konsumsi, kuring nganggo KDE kalayan épék aktif, upami kuring nempatkeun firefox sareng amarok kuring gaduh CPU 4-inti dina 3% sakitar 1 giga RAM anu dianggo.
    Sareng anjeun henteu kedah nyambung sacara fisik kana router pikeun masang distro anu sanés.

    1.    eliotime3000 cenahna

      KDE-Meta ngamungkinkeun anjeun masang naon anu anjeun leres-leres hoyong gunakeun tina KDE, sareng, sareng sababaraha épék, konsumsi sumber sapertos RAM pisan low.

      XFCE ogé mangrupikeun pilihan upami anjeun sono ka GNOME2 (dina netbook kuring, éta bakal lancar).

      1.    juanuni cenahna

        Naha aya tutorial ngeunaan cara nungkulan KDE-Meta?

        1.    eliotime3000 cenahna

          Dina blog anu sami aya tutorial ku @elav pikeun ngonpigurasikeun KDE-Meta dina Debian (tulisan éta sepuh pisan anu anjeunna tumaros nalika Debian Wheezy aya di cabang uji coba, tapi éta leres-leres valid).

    2.    bisu cenahna

      Nya, kuring leres-leres henteu tiasa, sabab nalika kuring badé masang distro anu sanés kadang kartu jaringan nirkabel henteu mikawanoh kuring, atanapi nalika kuring hoyong ngaduruk iso kana DVD, maka éta henteu jalan, kuring kedah ngalakukeun aya anu lepat, tapi kuring sok milarian "Cara masang ieu atanapi distro" henteu ngajelaskeun supados kuring ngartos. 😉

  5.   kalévito cenahna

    Wilujeng enjing, kolega. Xubuntu hébat. Nanging, nalika kuring masang vérsi 14.04 dina neetbok kuring (aspire hiji 0725 AMD Dual core Proccesor c60 kalayan Turbo core 1,333 Ghz kalayan 4 GB mémori Ram sareng HDD 320) unggal 5 atanapi 10 menit kuring niup seueur hawa ngalangkungan slot pengusiran udara (dina beulah handap). Sapertos sapertos nalika anjeun masangna. Éta henteu kajantenan kuring sareng Lubuntu. Naha éta neetbooks henteu dirancang pikeun Xubuntu?

  6.   kalévito cenahna

    Wilujeng siang. Kuring gaduh Aspire One 0725 (AMD Dual Core 1333GHZ 4GB Ram sareng 320 HDD). Nalika kuring masang xubuntu, unggal 5 atanapi 10 menit tiup teuing hawa ti handap (dimana kipas na), sapertos nalika anjeun masang program. Hal éta henteu ngalakukeun sareng Lubuntu. Naha éta Xubuntu henteu tiasa dipasang dina PC kuring?

  7.   Horacio cenahna

    xubuntu 14.04 lts dukungan anu 3 taun atanapi 5 taun?

    1.    JL cenahna

      Nya, saleresna tilu taun pikeun pangropéa set Xubuntu, anu ditawarkeun ku tim Xubuntu. Leres; bungkusan anu dijaga tina utama Ubuntu, éta bakal teras ngagaduhan dukungan lima taun.

  8.   Juanra20 cenahna

    Sababaraha bulan ka pengker kuring masang Xubuntu dina netbook kuring, kuring henteu émut vérsi na, éta laun, lambat pisan: Atanapi sigana anéh pikeun kuring sabab dina netbook anu sami ieu kuring parantos nganggo GnomeShell (3.8, 3.10), KDE ( Jigana 4.8, 4.10), Kayu Manusa, sareng sadayana jalmi lancar kalayan teu aya masalah.

    1.    bisu cenahna

      Éta kajantenan kuring nganggo netbook kuring, janten kuring mutuskeun nganggo Joli os sareng sajauh éta tiasa dianggo saé pisan, kuring nyobian Lubuntu tapi henteu resep.

  9.   Chaparral cenahna

    Open-Suse, Debian, Manjaro, LMDE sareng seueur deui distro luhur sanés anu aya sareng aranjeunna nyarios ka anjeun: "Coba atuh."
    Memang leres yén Xubuntu tiasa dianggo saé, kuring nyalira nyerat ti ditu. Tapi ngahindarkeun nyobian panyebaran GNU / Linux anu sanés pikeun genah, atanapi teu puguh, atanapi henteuna kabel saderhana sigana kuring kurang panasaran teu tiasa dijelaskeun. Sareng justru panasaran anu nyababkeun manusa nyiptakeun seuneu sareng hatur nuhun kana ieu, sakedik saatosna pangaruh tina kabayangna ditimukeun teras dugi ka ayeuna. Anjeun tiasa mimitian ku Xubuntu sareng dipungkas ku Arch, atanapi sabalikna, atanapi naon anu kuring terang.

    1.    elav cenahna

      Koméntar anu saé pisan, ngan ukur dicatet yén sanaos kuring ngartos pesen: Manusa henteu nyiptakeun seuneu! NGABARAKATAK. Tapi kuring ngulang deui, koméntar saé 😛

    2.    juanuni cenahna

      Henteu kedah kurangna panasaran, sakapeung ngan ukur henteu kedah ...

    3.    anonimo cenahna

      Manusa henteu pernah "nyiptakeun" seuneu sareng hapunten, tapi tina sadaya pilihan anu anjeun pasihkeun, kuring jauh pisan sareng Xubuntu (sareng leres, kuring parantos nyobian sadayana).

    4.    Oscar cenahna

      Dina kasus kuring éta kusabab kabodoan, abdi hoyong nganggo Debian dina XFCE tapi kuring laér mamang (sajaba ti saeutik pangalaman). Pamakéan anu kuring maksad masihan nyaéta pikeun digawé, nyaéta, "hiasan" minimum sareng produktivitas maksimum dina mesin 4 taun. Upami aya anu nyarios yén kuring tiasa ngajalankeun Gimp 2.8, Anggur, Hugin sareng henteu kedah ningali Terminal anu hébat! Ngartos yén kuring desainer (tanpa artos) sanés programmer sareng otak kuring parantos sibuk sareng prosés anu sanés ... ...

      Salam hormat ka sakumna masarakat anu ngerjakeun padamelan anu hadé.

      1.    mitcoes cenahna

        Kuring bakal nempatkeun MANJARO, XFCE atanapi Openbox, sareng anjeun henteu nganggo terninal upami anjeun teu hoyong

    5.    mitcoes cenahna

      Pangalaman kuring mangtaun-taun dina forum nyaéta anjeun ngamimitian ku Ubuntu / debian / mint, sareng anu paling wiwaha ka Manjaro Antergos Kaos atanapi Chakra tapi ka Arch murni, atanapi ka pilihan sanés sapertos Gentoo, Sabayon atanapi Slack bahkan ka Solyd modéren, debian tapi ngagulung leupaskeun

    6.    bisu cenahna

      Kuring kantos hoyong nganggo Debian dina laptop kuring, tapi kuring henteu mendakan cara pikeun masangna leres, dina VirtualBox tiasa dianggo saé pikeun kuring, tapi nalika dorongan datang, laptop kuring henteu mikawanoh kartu nirkabel atanapi éta macét sareng DVD. : / henteu kulem, sakapeung teu seueur waktos sareng anjeun peryogi sistem anu henteu ngahesekeun anjeun pisan.

    7.    joakoej cenahna

      Hal anu pangsaéna nyaéta henteu kedah nyobian teuing, sahenteuna saur kuring, kuring ngamimitian sareng Fedora, teras kuring ngalih ka Xubuntu ogé, teras kuring angkat ka gelung distro hopping anu teu aya watesna sareng réngsé, tebak naon deui dina Xubuntu sareng Fedora . Quadruple XD

  10.   juanuni cenahna

    ... angkat kerah kaos sareng nyarios kalayan bangga "Kuring nganggo Linux" ... hahaha kuring ngabayangkeun ngalakukeunana XD

    1.    juanuni cenahna

      Changos ... sigana aranjeunna henteu resep ka kuring ... sababaraha kali kuring masihan koméntar kuring henteu kantos ningali OS kuring babarengan sareng peramban sareng lingkungan desktop 🙁

      1.    Pablo cenahna

        Goréng Juanuni, teu aya anu hoyongeun anjeunna hahahahahahaha, monyét goréng naon éta hahahaha 🙂

    2.    bisu cenahna

      Ibaratna aya di klub anu penting sanaos anjeun énggal sareng henteu terang pisan ngeunaan naon anu lumangsung hahaha

  11.   Pablo cenahna

    Upami anjeun resep Xubuntu, antosan pelepasan Linux Mint 17 XFCE sareng anjeun bakal langkung resep tibatan Xubuntu nyalira. 🙂

  12.   Mordraug cenahna

    Éta kajantenan kuring sapertos sababaraha kolega anu mairan: Jigana anu pangsaéna * buntu nyaéta anu nganggo xfce 😀

    XFCE saderhana, mantap sareng tiasa dikonfigurasi, sareng kuring mikir yén ngeunaan gaya pangguna kuring, éta ngahijikeun (gnome sacara umum) sarébu péngkolan, nanging kde janten lingkungan desktop HEBAT dina hakna nyalira.

    Pikeun kuring rumus anu menang nyaéta xfce + awn + compiz = ^. ^ =… Sareng upami éta * buntu, mint atanapi openuse langkung saé * - *

    1.    bisu cenahna

      Jigana naon anu kuring paling resep ngeunaan Xubuntu nyaéta kalayan sakedik anjeun tiasa ngagaduhan lingkungan anu saé sareng cairan, sanaos sanés kuring sanés pikasieuneun pangaruh compiz, kuring langkung seueur ngeunaan ngarobah téma sareng ikon sareng anu kuring candak dilayanan ogé.

      1.    Mordraug cenahna

        Leres, leres anjeun: 3
        Compiz ngan ukur masihan sakedik langkung "éstétika" kana desktop tapi ku manajer anu disertakeun ku xfce sacara standar (xfwm) cekap pikeun ngagaduhan cairan sareng desktop anu éndah * - *

        Tapi gaduh awn salaku panel tunggal teu aya hargana 😀

  13.   Ronin cenahna

    XFCE, sanaos ieu méja enteng, kuat pisan sareng seueur pilihan konfigurasi dina cita rasa pribadi kuring. KDE mangrupikeun desktop idéal ... sanaos kuring kedah ngaku yén pikeun Ecological anu dituju Xubuntu, éta langkung ti idéal sareng Kuring moal reuwas upami gancang atanapi engké kuring nyobian nganggo netbook kanggo meres poténsi lengkepna.

  14.   mitcoes cenahna

    Upami anjeun badé ngédit pidéo anjeun kedah masang Ubuntu Studio (XFCE) atanapi bahkan langkung saé KXStudio (KDE debian) http://kxstudio.sourceforge.net/

    Atanapi sahenteuna latency handap atanapi kernel nyata waktu nalika anjeun ngédit atanapi ngahasilkeun AV

    1.    bisu cenahna

      Hatur nuhun kana inpormasi!

  15.   bisu cenahna

    Kuring pikir sapertos sadayana dina kahirupan, nalika umur ngahontal umur tangtu henteu rumit teuing nalika milarian atanapi nyobian uji coba anu sanés, ngan ukur mendakan anu henteu didamel tina kaléng tiasa cekap sareng éta ogé tiasa ditingali kalayan hadé nyaéta tambah badag.
    Pertimbangkeun hal ieu ka nonoman: upami urang ngabandingkeun antara distros Xubuntu sanés dina posisi anu goréng sacara umum, tapi pikeun pangguna umum sapertos kuring ngabandingkeun Xubuntu sareng Windows anu sakapeung beku pikeun sababaraha omong kosong atanapi anu henteu deui maén video youtube ogé sareng éta nyaéta buang-buang waktu pikeun hoyong ngaropea, atanapi bahkan hoyong ngarobih ikon atanapi anu ngan ukur hoyong muka sistem explorer anu naroskeun teuing, Xubuntu mangrupikeun napas tina hawa seger, ibarat cai sesik cai anu hébat dina oasis saatos ngalangkungan gurun. Naha aya distro anu langkung saé? Kuring yakin éta, tapi kuring henteu nyungkeun langkung seueur kanggo ayeuna. Meureun engké kuring bakal angkat ka Manjaro, atanapi Debian, atanapi bahkan Arch, tapi kadang anjeun kedah ngahargaan nalika anjeun ngagaduhan anu anjeun peryogikeun terasrasakeun éta, luangkeun waktos anjeun sareng hargaan hal-hal anu sanés. Salam ka sadayana anu nyungkeun waktos kanggo maca tulisan ieu, kuring ngaharepkeun masihan kontribusi deui pikeun komunitas hébat ieu.

  16.   Oscar cenahna

    Alus!

    Kuring henteu terang naon anu kajantenan tapi saprak kuring masang xubuntu 14.04, Firefox ditutup sababaraha kali sapoé, sami sareng Gimp anu nyababkeun kuring kaleungitan padamelan sareng masihan kuring pesen kasalahan sistem ... Hapunten!

    Hiji patarosan, naha aya poin dina ngalaporkeun kasalahan?

    1.    Ravencrown cenahna

      Héy éta anu kajantenan kuring lami pisan tungtungna kuring mendakan yén éta mangrupikeun mémori tina pc kuring anu goréng, enya, sanaos hésé dipercaya.

      Ganti deui .. Atanapi upami anjeun teu percanten mah paskeun mémét pikeun dipverifikasi.

      Salam.

  17.   Ravencrown cenahna

    Dinten ieu kuring masang Xubuntu 14.04 sareng kuring henteu ngangluh, sanaos anéh sabab kuring ogé ngagaduhan linux mint petra 16 xfce sareng kuring parantos ningal yén dina mint mémori na 11% tanpa ngaéksekusi naon-naon sareng dina xubuntu ogé 24% tanpa ngaéksekusi nanaon.

  18.   joakoej cenahna

    Halo, tingali di Voyager, éta mangrupikeun Xubuntu, tapi ku penampilan visual anu langkung ningkat sareng suksés.
    Ku jalan kitu, kuring terang yén matak lieur yén aya seueur distro, éta ogé bingung kuring di awalna, tapi kuring mimiti nyobian seueur sareng tungtungna kuring tungtungna mutuskeun dina Fedora sareng Ubuntu, anu paling lengkep pikeun kuring sareng anu paling saderhana sareng paling fungsional. Upami dina sagala waktos anjeun gaduh waktos kanggo ningali Fedora ogé, éta moal nguciwakeun anjeun

  19.   Ucing si Lopez cenahna

    Nya, katingalina pikaresepeun .. panginten kuring bakal nyobian ningali naha éta ngeusian kuring saloba atanapi langkung ti KDE "Kubuntu" atanapi meureun kuring kedah nyarios: GNU / LINUX UBUNTU / KUBUNTU