xVideoServiceThief, unduh sareng ngarobah pidéo

xVideoServiceThief mangrupikeun alat pikeun ngaunduh pidéo anu anjeun pikaresep tina seueur halaman wéb video (ayeuna ngadukung 76 halaman wéb sareng ieu ningkat!).

Éta ogé nyayogikeun anjeun sareng kamampuan pikeun ngarobah unggal pidéo kana format pang populerna: AVI, MPEG1, MPEG2, WMV, MP4, 3GP, MP3.





Pamasangan di Ubuntu tiasa dilakukeun tina: http://getdeb.com. Inpormasi lengkep sareng unduh di halaman resmi proyek.

xVideoServiceThief nyaéta sayogi pikeun sistem GNU / Linux, Windows sareng Mac.Ditempo dina | taringa


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.