Zorin OS 15.1 hadir sareng kasaluyuan anu langkung saé sareng Microsoft Office

Komunitas Zorin OS ngumumkeun Zorin OS 15.1 kasadiaan umum, pembaruan pangropéa anu munggaran pikeun séri Zorin OS 15, dumasarkeun kana Ubuntu 18.04 LTS.

Datang genep bulan saatos Zorin OS 15, Zorin OS 15.1 mangrupikeun pembaruan utama anu munggaran dina séri sareng salaku sékrési awal didasarkeun kana Ubuntu 18.04 LTS, anu hartosna éta ngagaduhan Linux Kernel 5.0 pikeun pangrojong hardware anu langkung saé, bagian anu penting. pikeun ngabantosan pangguna anu mimiti hijrah ti Windows.

Naon anu énggal dina Zorin OS 15.1

Diantara kabaruan tina Zorin OS 15.1 urang mendakan kasaluyuan anu langkung saé sareng Microsoft Office sareng LibreOffice, Feral GameMode, téknologi anu ngajantenkeun Zorin mangrupikeun platform kaulinan anu saé ku mindahkeun sumber anu langkung seueur tina GPU, CPU sareng RAM ka buruan, ogé pangalaman anu langkung saé pikeun pangguna Android anu nganggo versi panganyarna tina Zorin Connect.

Lian ti éta, Zorin Appearance ayeuna hadir sareng pilihan pikeun milih iraha waé dintenna téma dirobih tina cahaya janten poék, dibarengan fitur anyar pikeun ngaktipkeun atanapi nganonaktipkeun opacity dinamis sareng kamampuan milih téma jandéla. Zorin 15.1 hadir sareng font anyar anu disebat Sans Forgetica.

Anjeun bisa ngundeur Zorin OS 15.1, Zorin OS 15.1 Lite, Zorin OS 15.1 Atikan sareng Zorin OS 15.1 Lite Atikan ti ramatloka resmi. Pangguna Zorin OS 15 ayeuna tiasa ngamutahirkeun nganggo alat resmi. Pembeli Zorin OS 15 Ultimate tiasa ngaunduh sistemna tina tautan pameseran anu sami anu aya dina email.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Mariano cenahna

    Naon hartosna kasaluyuan Microsoft Office, naha Office dipasang dina Zorin?