Zorin OS 15.2 sumping sareng Linux Kernel 5.3

Zorin Group parantos ngaluarkeun versi anyar Zorin OS, ngamutahirkeun sistem na pikeun Linux Ubuntu kernel 5.3 kalayan parangkat lunak pangénggalna pikeun Linux.

Zorin OS 15.2 nyandak pangalaman kinerja anu langkung gancang, aman sareng langkung saé, sareng berkat pembaruan kernel, éta ogé versi anu langkung aman sareng cocog.

Diantara fitur-fitur anyar, kami mendakan dukungan pikeun pakakas anyar, kalebet Prosesor Intel generasi ka-XNUMX, kartu grafik AMD Navisapertos Radeon RX 5700 sareng kibor MacBook pangénggalna atanapi touchpad.

Sakumaha anu parantos kami sebatkeun sateuacanna, Zorin OS 15.2 hadir sareng versi pang anyarna tina aplikasi na anu tos dipasang sareng dua diantarana nyaéta LibreOffice sareng GIMP.

LibreOffice nganggap dirina mangrupikeun alternatif anu paling kuat pikeun Microsoft Office sareng masang vérsi pangénggalna penting pisan, utamina nalika Zorin OS sigana suksés pisan diantara pangguna anu hoyong ngalih ti Windows kana Linux.

Zorin nyebatkeun yén, dina salapan bulan terakhir kasadiaan, 900,000 diitung, sareng perséntase ageung dibagi ku pangguna Windows sareng macOS anu hoyong robih.

"2 tina 3 unduhan asalna ti pangguna Windows sareng macOS, ngagambarkeun misi kami pikeun ngiringan langkung seueur jalma ka Linux. Henteu aya anu dimungkinkeun tanpa bantosan komunitas urang, anu parantos ngabantosan ngabagi sistem sareng ngembangkeun proyek,”Nyebatkeun perusahaan.

Cikeneh Microsoft parantos ngeureunkeun siklus hirup Windows 7 sareng éta henteu nampi deui pembaruan, janten pasti seueur pangguna badé ngalih kana Linux.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.