|
Det kan skje at, lEtter at du har lagt hånden din der du ikke burde, er skrivebordet ditt dekonfigurert. For gå tilbake til grunninnstillingene, vil det være nødvendig å helt slette mappene der GNOME-konfigurasjonsfilene er lagret for GNOME for å regenerere dem. |
Forsiktig: følgende fremgangsmåte tømmer alle GNOME-innstillingene dine!
Steps
1. Trykk Ctrl + Alt + F1
2.- Skriv inn brukernavn og passord.
3. Slett GNOME-innstillingene dine
rm -r .gnome2 .gconf .gconfd .metacity
4. Start datamaskinen på nytt.
sudo reboot