Philips Cinema 21: 9 TV

Merek teknologi inovatif sing diakoni Philips, nampilake salah sawijining televisi Led Pro paling anyar, kanthi sistem modern sing diarani HD Pixel Sampurna, TV anyar iki wis ditelpon Bioskop 21: 9, saliyane duwe teknologi Ambilinte lan 3D. Gabung karo kita kanggo nemokake fitur utama televisi anyar iki.

  • Pengalaman anyar kaya bioskop - Televisi Bioskop 21: 9, jenenge duwe format 21: 9 (format asli film bioskop), pas kabeh film kaya sadurunge ing televisi, 0 bar ireng lan 0 gambar ilang. Iki uga cocog karo format video game 16: 9.
  • Spekra Ambilen 3 - Teknologi anyar iki nambah pengalaman visual anyar, teknologi iki sing dipatenake dening Philips, nambah cahya layar ing 3 sisi TV, nyetel warna lan padhange cahya sing ngubengi TV, supaya warna kasebut mesthi cocog karo gambar kasebut lan warna.
  • HD Pixel Sampurna - Kanthi sistem modern iki, saben piksel ing gambar ditambah, saengga bisa entuk gambar sing luwih alami lan landhep, kanthi rincian sing luwih jelas lan warna sing luwih alami. Tampilan Full HD nampilake 1920 x 1080p piksel, sing ngasilake gambar tanpa kerlip kanthi padhang sing luar biasa.
  • Gerak Alami Sempurna - Aksi lengkap tanpa jitter, teknologi anyar iki ngitung gerakan gambar sing mbenerake kabeh cacat, sanajan ngrekam video, program utawa film. Asil tajam sing luar biasa ngluwihi kualitas bioskop.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.