Cara nyiyapake profil ing Gmail

Gmail Sampeyan mbutuhake sawetara konfigurasi supaya kita bisa nggunakake akun miturut kabutuhan, kanthi cara nampa informasi, nampa lan ngirim pesen lan file uga kabar lan gambar, tanda tangan lan aspek liyane ing akun sing bakal dideleng nalika nindakake persiyapan. Sing pertama mesthine yaiku mlebu menyang Gmail lan yen wis ana ing kaca ngarep, apa sing ditindakake yaiku mbukak link konfigurasi kaya sing dideleng ing gambar.

Kita bakal ndeleng sawetara opsi nanging sing narik kawigaten kita ing kesempatan iki yaiku opsi "konfigurasi". Kita bakal ndeleng kabeh opsi kanthi cepet nyiyapake kita Profil GmailKita kudu terus menyang tab "Profil" lan miwiti nggawe modifikasi masing-masing diwiwiti karo basa, yen kita milih basa Spanyol. Kita bakal weruh sawetara opsi kanggo kothak mlebu Minangka jumlah maksimum pesen sing bakal ditampilake ing kaca pisanan, kita uga nemokake pilihan kanggo gambar yen kudu liwat filter utawa aku bakal tansah ditampilake.

nyiyapake akun gmail

Aspek penting liyane yaiku kepiye gaya kothak mlebu Gmail, mesthine kita bisa milih font, uga kanggo nemtokake sapa sing bisa ngirim pesen. Gmail duwe layanan kanca sing ngidini kita ngobrol kanthi online karo kontak apa wae yen wis nyambung, kita uga bisa ngatur bagean profil iki, kayata yen pengin dikabari saben wong mbukak jendela obrolan, kita bisa nindakake perkara sing padha karo bewara saka mail Kita bisa nindakake kombinasi tombol lan tombol label.

nyiyapake akun gmail

Kita bisa ngatur kabeh informasi kasebut kanthi cepet, detail sing kudu dipikirake carane configure profil ing Gmail yaiku firmaKita kabeh ngerti manawa nduwe teken minangka refleksi saka kepribadian utawa paling ora ing aspek tartamtu lan mulane kita duwe pilihan kanggo nggawe teken dhewe sing bakal ngiringi kabeh pesen sing dikirim ing panggon liya ing bagean iki, kita uga bisa nulis lan pesen program sing bakal dikirim default kanggo saben pangirim sing ngirim email lan kita ora bisa mbukak amarga ora ana. Dadi, kita bisa ngonfigurasi profil paling sethithik kanggo diwiwiti amarga bisa ndeleng opsi konfigurasi sing cukup kanggo jumlah.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.