Kode sumber lan video GTA VI wis bocor ing web

GTA-6 disusupi

Peretas durung nuduhake rincian babagan carane entuk akses menyang video lan kode sumber GTA 6, kajaba ngaku wis nyolong saka server Slack lan Confluence Rockstar.

Bubar video bocor ing GTAForums (liwat akhir minggu), ngendi hacker jenenge "teapotuberhacker" nuduhake link menyang file RAR sing ngemot 90 video sing dicolong gegandhengan karo GTA 6.

video kasebuts katon wis digawe dening pangembang sing nyaring macem-macem fitur game kayata sudhut kamera, nelusuri NPC, lan lokasi ing Vice City. Kajaba iku, sawetara video ngemot obrolan swara antarane protagonis lan NPC liyane.

Wong sing tanggung jawab kanggo nyaring video kasebut ngandika wanted kanggo "rembugan menehi hasil" karo Rockstar. Dheweke uga nyatakake yen dheweke duwe kode sumber kanggo GTA 5 lan GTA 6, lan kode sumber kanggo GTA 6 "ora bisa didol maneh ing wektu iki", ora kaya GTA 5 lan dokumen rahasia sing ana hubungane karo GTA 6.

GTA 6 saiki salah siji saka game paling diantisipasi wayahe. Lan bocor 90 video sing diduga ana hubungane karo versi uji coba game sing isih dikembangake, nyebabake kebakaran ing web dina Minggu, 18 September. Siji bakal ngira manawa crita kasebut bakal dadi rilis video internal sing gampang iki, nanging wong sing ana ing mburi bocor kasebut pengin luwih maju.

Peretas ngaku wis nyolong "kode sumber lan aset GTA 5 lan 6, versi tes GTA 6", nanging nyoba kanggo blackmail Rockstar Games kanggo nyegah release saka data anyar. Peretas kasebut ngaku yen dheweke nampa tawaran luwih saka $10,000 kanggo kode sumber lan aset GTA V, nanging saiki ora adol kode sumber GTA 6.

Sawise anggota forum nyatakake ora percaya yen hack kasebut nyata, peretas kasebut ngaku yen dheweke ana ing mburi serangan anyar ing Uber lan bocor gambar kode sumber Grand Theft Auto V lan Grand Theft Auto 6 minangka bukti liyane.

Rockstar Games durung ngetokake statement babagan serangan kasebut. saiki. Nanging, Jason Schreier saka Bloomberg negesake manawa bocor kasebut sah sawise ngomong karo sumber Rockstar:

Ora ana keraguan, nanging sumber Rockstar wis dikonfirmasi manawa bocor Grand Theft Auto VI akhir minggu iki pancen nyata. Gambar kasebut awal lan durung rampung, mesthi. Iki minangka salah sawijining bocor paling gedhe ing sejarah game lan ngipi elek kanggo Rockstar Games.

Wiwit, video bocor wis muncul ing YouTube lan Twitter, karo Rockstar Games nerbitake kabar nglanggar DMCA lan panjaluk mbusak kanggo njupuk video ing offline:

"Video iki ora kasedhiya maneh amarga ana tuntutan hak cipta. 'Penulis Take 2 Interactive,' maca klaim hak cipta dening Take 2 Interactive, pemilik Rockstar Games. Panjaluk takedown iki nguatake validitas manawa video GTA 6 sing bocor kasebut nyata.

Nanging, upaya Rockstar Game kasep, amarga peretas lan liya-liyane wis wiwit bocor video GTA 6 sing dicolong lan bagean kode sumber ing Telegram. Contone, peretas bocor file kode sumber 6-line GTA 9.500 sing katon ana hubungane karo skrip sing mlaku kanggo macem-macem tumindak ing game kasebut.

Kode sumber GTA 5 wis nemokake panuku kanthi jumlah 100.000 dolar sing dibayar kanthi luwih saka 5 Bitcoins. Nanging leaker dikonfirmasi sing iku dudu alamat lan mulane wong wis scammed metu saka $100,000 mikir tuku kode sumber GTA 5. Nanging, iki nuduhake jumlah sing sawetara gelem nglampahi kanggo jinis data.

Nanging, yen adol kode sumber GTA 5 bakal rampung, iku bakal dadi kegagalan gedhe kanggo Rockstar, sing saiki ana risiko wong nemokake cacat ing GTA Online lan banjur eksploitasi online lan bisa uga ngapusi.

Kasunyatan manawa kode sumber GTA 6 ora bisa didol maneh cenderung nuduhake manawa leaker saiki pengin monetisasi temokake langsung karo Rockstar. Iku tetep kanggo ndeleng apa perusahaan bakal acceeded kanggo panjalukane utawa malah bakal milih kanggo ngetutake dheweke dening kabeh cara.

Pungkasan Yen sampeyan kepengin ngerti babagan iki, sampeyan bisa mriksa rincian ing link ing ngisor iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.