Platzi: Platform definitif kanggo sinau babagan teknologi (Pengalaman Kula)

Aku nganggep manawa sinau terus-terusan minangka proses sing paling penting kanggo manungsa, kita sinau wiwit lair nganti kita mati lan kudu dadi kewajiban moral kanggo nyoba sinau sing anyar saben dina. Dina iki, akses menyang pendhidhikan ing wilayah apa wae wis did demokratisasi, Universitas, institusi lan akademi wis dadi mekanisme akreditasi, dene akeh ilmu sing dipikolehi saka macem-macem sumber, asring kanthi cara sing akeh banget lan ora rame. wong liya kanthi struktural, metodhe lan dhasar dhasar.

Kabeh mau nyebabake nggawe pirang-pirang platform sing fokus ing sinauSawetara wong bebas, gratis, pribadi, mbayar utawa mung hibrida, masing-masing duwe pro lan kontra, lan akeh sing ngidini luwih akeh wong dilatih kanthi cekap kanggo praktik perdagangan, profesi utawa spesialis ing wilayah sing dikarepake. . Aku wis melu ing pirang-pirang platform iki, masing-masing menehi macem-macem ilmu, nanging tanpa wedi yen salah, Platzi minangka salah sawijining sing paling menehi kontribusi kanggo kerjaanku.

Apa Platzi?

Platzi yaiku a platform pendhidhikan online Aku nganggep nyenengake, praktis lan profesional, sing fokus kanggo mbantu siswa entuk ilmu sing ngidini entuk asil dandan sing signifikan gegayutan karo gaji, posisi kerja utawa kapasitas kanggo nambah utawa nggawe perusahaan dhewe.

Platzi umume muter ing pendhidhikan sing gegandhengan karo teknologi nanging ora mesthi ana gandhengane karo program, amarga kalebu karier lan kursus sing bakal ngidini kita sinau babagan nggawe citra awake dhewe sing cukup kanggo nggawe aplikasi impen, liwat sinau proses sing dibutuhake kanggo menehi idhe, perusahaan kita, gawe lan ngrancang produk, masarake solusi utawa mung mbantu supaya seneng nalika nggawe sihir utawa tembung liyane sing bisa dikandhakake, nalika program.

Platform iki nduweni luwih saka 100 kursus lan 24 karir, luwih saka 100000 siswa sing sinau babagan pangembangan web lan aplikasi, pemasaran online, desain antarmuka, server, lan liya-liyane, sing nggunakake platform ing sekitar komunitas sing cukup aktif, sing nglengkapi pembelajaran karo Kelas Langsung lan Direkam sing diwulangake para ahli industri.

Sukses Platzi, tanpa mangu-mangu, yaiku kekuwatane kanggo menehi kekuwatan marang para siswa, kanthi sinau sing ditujokake kanggo masarakat umum kanthi konten sing apik lan migunani, kanthi mekanisme piwulang sing sederhana lan nyenengake, nanging utamane kanthi inovasi terus-terusan. Kajaba, platform kasebut nduweni tingkat tuntas kursus sing ngluwihi 70%, sing tegese Umume wong sing wani sinau ing Platzi pungkasane ngrampungake kursus sing diusulake, soko sing paling penting ing masarakat sing duwe macem-macem alternatif, nanging sayangé angel nemtokake tujuane.

Kepiye sinau Linux karo Platzi lan entuk sertifikasi?

Babagan pisanan sing daklakoni nalika miwiti karo Platzi yaiku nampilake Kursus Administrasi Server Linux, sing menehi alasan sing apik banget supaya kita nggunakake Linux ing Server, ngajari supaya nindakake konfigurasi dhasar lan canggih, kayata parameterisasi awal, konfigurasi program, pamisahan lan manajemen boot, tumindak sing beda kanggo ngatur server kanthi bener , komisioning, ngawasi lan cadangan, uga pendhidhikan keamanan Linux sing canggih.

Kursus kasebut dipérang dadi pirang-pirang video sing ditambah karo sumber sing cukup menarik, sing luwih disenengi, yaiku sajrone pelajaran ana tantangan sing kudu diatasi siswa lan ngidini validasi ilmu sing dipikolehi.

Ing pungkasan kursus, kita bisa njupuk kursus Sertifikasi, sing bakal njamin ilmu sing dipikolehi lan sing dhukungan saka Platzi.

Kepiye cara sinau program kanthi gratis karo Platzi?

Tujuane Platzi yaiku mulang Programming kanggo luwih saka 1 yuta wong, sawijining tugas sing katon sederhana nanging sawetara sing wis nggayuh, iki mesthi dadi salah sawijining tantangan sing paling nyenengake lan penting ing komunitas iki lan supaya bisa nggawe dheweke nggawe sing apik tenan lan nyenengake kursus sing bakal ngidini wong sing duwe katrampilan pemrograman total sinau algoritma lan panggunaan basa pamrograman kayata HTML, CSS, JavaScript, Node, C, Arduino lan Sketch.

Kursus iki diwiwiti kanthi conto-conto sederhana kayata nggawe tandha ing browser kita lan panjelasan rinci nanging nyenengake babagan carane kedadeyan kasebut, banjur menehi tur fungsi lan prentah pemrograman dhasar lan banjur digali ngatasi enem proyek pemrograman sing bakal ngidini kita ngetung Bobot ing planet liya (miturut kahanan gravitasi masing-masing), nggambar Canvas nganggo panah keyboard, nggawe dhasar kanggo game video kita dhewe, ngetung masalah umum kaya fizzbuzz sing misuwur, nggawe ATM utawa seneng nggawe aplikasi server klien sing luwih maju.

Yen sampeyan ora sinau program karo Program Pemrograman Dasar Platzi, aku yakin manawa sampeyan bakal angel sinau babagan program, pancen gampang lan jelas, kanthi conto rumit kanthi solusi sing gampang.

Pitulungan ekstra sing disaranake yaiku sampeyan nggunakake jalur pembelajaran, sing dak saranake kayata kanggo sing pengin sinau program ing Linux, yaiku:

sinau babagan teknologi

Ngerti Balapan Platzi?

Platzi njaga skema Karir sing nglumpukake serangkaian kursus saka macem-macem wilayah, kanthi lulus karier, kita entuk macem-macem ilmu sing bakal ngidini kita nganggep spesialis ing wilayah kasebut, kayata, lulus karir Administrasi Server lan DevOps sing kudu sampeyan lakoni disetujoni Pambuka kursus terminal lan baris prentah, Kursus Administrasi Server Linux, Kursus Profesional DevOps, Kursus Penyebaran karo Layanan Web Amazon, Kursus Azure laaS, Kursus Azure PaaS, Kursus DigitalOcean, Kursus Nyebarke karo Now.sh, Kursus Arsitektur Aplikasi karo Docker lan kursus IBM Cloud Fundamentals sing anyar, yaiku, kita bakal duwe ilmu sing luas lan rumit ing wilayah kasebut, padha karo derajat universitas.

Platzi saiki nawakake karir ing ngisor iki:

  • Gelar Dhasar Programming
  • Pangembangan backend nganggo PHP
  • Pangembangan karo Jawa
  • Arsitektur Frontend
  • Pangembang Apple Fullstack
  • Pangembangan Aplikasi Android
  • Pangembangan karo JavaScript
  • Pangembangan aplikasi lintas platform
  • Bisnis Online
  • Database
  • Pangembangan backend karo Ruby
  • Strategi Pemasaran lan Digital
  • Administrasi Server lan DevOps
  • videogames
  • email Marketing
  • Pangembangan Aplikasi karo ASP.NET
  • Data Big lan Ilmu Data
  • Keamanan IT
  • Pangembangan backend ing Python
  • Intelijen Arfisial
  • Desain Produk Digital lan UX
  • Pangembangan backend ing GO
  • Pangembangan karo WordPress
  • Produksi audiovisual
  • Nggawe Startup
  • Ngembangake karo React
  • Pemasaran Berbasis Data
  • Internet saka Iku

Sawise rampung lan nyetujoni karir utawa kursus, Platzi menehi sertifikat kaya iki:

Diploma Platzi

Menang beasiswa sajrone Sinau ing Platzi

Kaping pisanan ngandhani yen platzi nawakake 5 kursus gratis sing penting banget kayata Kursus Profesional Git lan GitHub, Kursus Pemrograman Dasar, Kursus Pemasaran Swara Swara, Kursus Branding Pribadi, lan kursus Fundamentals Teknik Piranti Lunak.

Saliyane kursus sing kasebut ing ndhuwur, Platzi nawakake rencana pengajaran saben wulan lan tahunan kanggo sinau babagan macem-macem kursus lan karir sing diwulangake para profesional saka industri sing paling penting. Wektu iki, kita wenehi a becak sewulan ing plazi Supaya sampeyan nemokake kabeh kursus sing bisa ditliti kanthi online, cukup saka kene banjur tindakake langkah-langkah sing dituduhake, uga kita bakal nglumpukake pirang-pirang wulan kanggo pangguna sing gabung, menang kanthi menang.

Sanajan wis mesthi dingerteni dening kabeh wong, aku nyaranake sinau kanthi mandhiri lan sinau saka macem-macem mekanisme sing ditawakake internet, nanging Platzi minangka mekanisme sing teratur, praktis lan nyenengake kanggo sinau babagan sing wis dakkandhakake karo sampeyan kaping pirang-pirang, aku wis entuk manfaat banget langkah kanggo ngerti teknologi anyar lan model ide sing bener. Soko sing kudu dakkandhakake babagan Platzi yaiku wiwit pisanan mula sampeyan motivasi nggawe ide bisnis dadi nyata, yaiku menehi motivasi kanggo dadi wirausahawan lan nduwe peningkatan profesional.


23 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   LUIS FERNANDO DOMINGUEZ ngandika

    hello,
    Matur nuwun kanggo postingan PLATZY.
    Ing kiriman sampeyan nuduhake manawa ana sawetara kursus gratis kayata merek pribadi. Ya, ora ana sing gratis utawa paling ora sing dakdeleng. Yen sampeyan seneng banget nuduhake cara ngakses kursus gratis (muga-muga aku ora ngerti yen sampeyan kudu mbayar sadurunge ngakses sing gratis).
    Matur suwun lan matur suwun.

    1.    Purwaning Dumadi camacho ngandika

      Aku nggawe Brand Pribadi lan pancen gratis.

  2.   jhoedram ngandika
    1.    carlos ngandika

      Platzi paling apik ing donya ing pendhidhikan Online !!!! Aku bakal mbayar sewu langganan, amarga isine berkualitas lan platforme hebat banget !!!!

  3.   Donya Tecprog ngandika

    Entri sing apik sayang, terus, terus ketemu ing sisih ndhuwur. 😉

  4.   Yosua ngandika

    Kursus Platzi ora makili biaya jumlah ekonomi, kualitas pameran sing murah banget.

    1.    kadal ngandika

      Ing kasusku, aku yakin, rega kursus kasebut saya akurat, amarga lulusan regane 10 utawa 20 kaping luwih akeh lan sajrone sewulan aku bisa ndeleng sawetara wektu sing padha kanggo tarif sing rata.

  5.   Anakin SW ngandika

    Apa infomersial, pinten sampeyan mbayar artikel kasebut? Iki nuduhake kanca sing akeh banget.

    1.    kadal ngandika

      Ya, ora apa-apa, aku sinau ing kono, lan uga yen sampeyan ndhaptar Beasiswa, dheweke menehi wulan Beasiswa kaya sing ditulis ing artikel kasebut, nanging adoh saka iku, Platzi minangka platform sing banget ngladeni aku saben dina lan saben dina wis ngidini kita sinau babagan macem-macem teknologi.

  6.   ngandika

    Aku ora nuduhake ide, aku ora ujar manawa para guru Platzi ora ngerti, amarga dheweke uga akeh sing ngerti. Nanging dheweke ora duwe ilmu kanggo mulang, biasane nerangake kanthi cara sing praktis banget, dheweke ngandhani apa sing kudu ditindakake kanggo perkara kasebut lan saiki, nanging ora luwih. Sampeyan kudu struktur luwih akeh. Secara pribadi, aku mikir yen pengin, contone, sinau program tanpa duwe pinemu, luwih becik maca dokumentasi, referensi, lsp.

    PS: kiriman kasebut kayane rada payu, muga-muga aku salah.

  7.   Felipe Rodriguez ngandika

    Kualitas kursus sing kurang, guru cenderung nggawe kesalahan miturut istilah, sawetara uga perkara dhasar, kursus diwatesi kanggo sinau basa umume (amarga aku maca dokumentasi lan luwih cepet sinau).
    Miturutku edx luwih apik, sertifikasi luwih larang lan umume nganggo basa Inggris, nanging kualitas kursus lan gurune lan macem-macem topik sing dibahas luwih akeh.

  8.   jazzescobedo ngandika

    Jujur, aku ngetutake sawetara wektu, ana prekara sing sampeyan bisa sinau saka dheweke, nanging umpamane kabeh gumantung karo tutor / instruktur / guru, sejatine siji-sijine sing nggawe aku yakin yen dheweke ngerti apa sing diucapake yaiku Arturo Jamaica, iku ora resmi utawa luwih informal, ora bosen lan ngerti carane nerangake (sanajan sampeyan sok dong mirsani yen tenggorokan dadi garing hahaha), lan Freddy aku mikir dheweke luwih akeh babagan supaya bisa pura-pura ngerti Luwih akeh tinimbang dheweke ngerti, Arturo Jamaica aku mikir dheweke menehi bagean Kursus python, Freddy Vega (Javascript lan C #) mung alat gratis sing bisa digunakake, nanging mbayar kursus, aku ora bakal xD, ing udemy aku tuku kursus nalika diskon diskon python sing apik banget Telpon "python 3 rampung saka awal", yen pancen regane xD, wong kasebut pancen trampil nerangake topik kasebut lan aku seneng yen ing wiwitan dheweke mulang babagan cara nggunakake JupyterNotebook kanggo nindakake latihan, miturut pengalamanku, dak kira gumantung banget luwih saka guru tinimbang saka platform, kayata ing aku utube ana video hebat tema X, sanajan ana uga sing ala banget

  9.   joseph Bernardoni ngandika

    sumbangan sing apik banget, matur nuwun… ¡¡¡¡¡

  10.   Sete ngandika

    Artikel sing nyenengake. Grammar nggegirisi, nanging menarik ing kasus.
    Priksa conto paragraf ing ngisor iki, mangga:
    "Yen sampeyan ora sinau program karo Program Pemrograman Dasar Platzi, aku yakin manawa sampeyan bakal angel sinau babagan program, pancen gampang lan jelas, kanthi conto sing rumit kanthi solusi sing gampang."

  11.   Alberto cardona ngandika

    Hello!
    Aku duwe pitakon cilik, wulan kapisan gratis lan sawise wulan pembayaran kapisan wis dikenani biaya?

    1.    Leo ngandika

      Aku mikir sampeyan kudu mbayar sewulan kanggo entuk wulan gratis.

    2.    kadal ngandika

      Sampeyan kudu mbayar wulan kapisan, banjur sing nomer loro gratis

  12.   Victor ngandika

    Lan yen sampeyan mbayar saben wulan, mbesuk sampeyan bisa ngganti cara pembayaran?

  13.   kadal ngandika

    Pancen, lan sejatine aku ngerti, yen sampeyan mbayar sewulan lan sajrone wulan sampeyan mutusake taun kepungkur, dheweke bakal ngerti jumlah sing sampeyan bayar kanggo wulan kasebut

  14.   susah ngandika

    Yen sampeyan minangka pamula ing jagad teknologi lan seneng ngembangake, kaca iki pancen kudu sinau program http://www.w3ii.com

  15.   davidcrx ngandika

    Kaca kasebut pancen apik, aku pikir minangka inisiatif sing apik kanggo sinau konsep anyar. Sanajan duwe gelar / sertifikasi kayane rada edan, amarga sampeyan bisa ujian kaping pirang-pirang kaya sing dikarepake.

  16.   Élia ngandika

    Situs kasebut apik, sampeyan sinau bab-bab dhasar nanging banjur tetep ana ing kana. Aku sinau program ing Go in https://apuntes.de/golang lan saiki aku sinau React.